Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja tego serwera to dzieci, nie popieram ich zachowania ale widze że własciciel tego serwera nie ma co robić i oczernia inne serwery. 

Autor tego tematu nie ma wiecej niż 12 lat. Skad to wiem? Byl on kiedys w administracji serwera craftbest.pl po czym teraz się mści na każdym kogo widzi... 

Serwera nie polecam. 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

#ref

@Drixo & @versus921

craft****.pl przejmuje mpc? Chyba nie... nabijałeś bezsensowne posty, żeby zareklamować serwer, bo łukasz 'taki dorosły' dostał już bana, bo nie umiał dostosować się do poleceń moderatorów...

sygnatura.png

Opublikowano

Administracja tego serwera to dzieci, nie popieram ich zachowania ale widze że własciciel tego serwera nie ma co robić i oczernia inne serwery.

Autor tego tematu nie ma wiecej niż 12 lat. Skad to wiem? Byl on kiedys w administracji serwera craftbest.pl po czym teraz się mści na każdym kogo widzi...

Serwera nie polecam.

Twój pupil RaptoJP jest dzieckiem. ;)
Opublikowano

Ehhh, szybki jestę. ;__;
Reklama porządna.
Tak się złożyło, że wraca do gry Minecraft i poszukuję jakiegoś miłego serwera a tutaj proszę. ;)
Od razu, gdy wszedłem (przed chwilką) jeszcze bardziej zachciało mi się grać na tym serwerze. ;)
Dopiero go poznaje, ale go polecam.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Obecnie trwają prace dot. nowej edycji, która startuje dzisiaj o 16:00!

Tym razem serwer nie idzie w stronę hostingu, lecz VPS. Trwa konfiguracja i umowa o domeny i wracamy! :)

sygnatura.png

Opublikowano

Mamy nadzieje że wczorajszy pokaz wam się podobał. Osoby który próbowały ddosować serwer CraftBestpl poniosą tego konsekwencje. Ze swojej strony proponuje nie kopiować map/pluginow z innych serwerów jako iż takie będą tego konsekwencje. Gracze grają też na innych serwerach i wiedzą skąd skopiowaliście mape i co poniektóre pluginy. Dysponuje logami z ataków ddos więc nie będzie problemu ze wskazaniem osob za to odpowiedzialny. Wasze ddosy nawet nie wzruszyły naszych serwerów. Jednym słowem jesteście żałośni!

W żadnym wypadku nie polecam serwera! 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer wyłączony? Nie mogę się połączyć, wpisuję ip  s1.querdcraft.pl

Opublikowano

@versus921

Emm, mapy z serwerów? Dać Ci linka do minecraftplanet? ;)

@MrDaniello

Dla graczy z serwera craft**** nie ma miejsca.

powiedziałeś, że osoba n.w nie jest osobą z naszego forum, a jednak? Dostałeś bana za kłamstwo, a był to perm, bo od craft****.

@szymonkokosz3

to samo co wyżej.

A tam Szatanie. Niewinnych ludzi zbanowałeś. 

Craft**** nie jest zgodny z moją ideologią, dlatego załapałem tam perma, to mi tu nie gadaj, że ,,graczy z serwera craft****" Szatanie zły.

Sygnatury brak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...