Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja zaje*ista 9,8/10 tylko ten banner serwera psuje cała prezke :/

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Opublikowano
Stakowanie itemow(64 helmy prot 4 na sobie), info od adminow poczas wojny, admini w gildi na "SURVIWALOWYCH KĄTACH" , zabijanie na 3 hity przy eq 4/3 i zjedzonym koxie, srednia wiekowa administracji = 13/14 lat  TO WSZYSTKO ZNAJDZIECIE NA SERWERZE S1.QUERDCRAFT.PL! ZAPRASZAMY :)))
O banowaniu mnie na tsie z powodem wypierdalaj przez wlasciciela serwera bo dziewczyny z serwra zaczely przesiadywać z nami na tsie bo moze wola troche madrzejsze towarzystwo juz nie mowie. Czeepel(wlasciciel) rozumiem ze moze nie masz tak rozwienitego zycia towarzyskiego i musisz miec towarzystwo dziewczyn na tsie no ale zeby banowac z tego powodu to trzeba byc jedank dzieciakiem

to tyle nie polecam serwera ;)

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

@myku18

Hahaha, śmieszny jesteś... udowodnisz w jakiś sposób to? Nie? To się zamknij i nie hejtuj, jak dowodów nie masz. ;)

ps. Administracja nie ma 13/14 lat... zapoznaj się z moderatorem Makumba i dopiero oceniaj. ;)

Szkoda, że na świecie istnieją tacy idioci jak ty... (Opisywałbym Cię jeszcze dalej, ale zbijam pasek i nie chcę warna...)

sygnatura.png

Opublikowano

Podal jedynego starszego admina (16lat) .. heh 

Napisalem co napisalem czy ktos kto w uwierzy to juz nie moj problem... chcialem nowych graczy po prostu ostrzec, bo wiem, ze jak wlozysz w pewną rzecz duzo pracy a inni nisczą to w sekunde bez zadnego trudu to moze byc to przykre...

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Serwer jest słabo opisany w reklamie bardziej się naoglągałem skiny administracj niż przeczytałem opis serwera. Serwer wnioskując z reklamy nic nowego nie wnosi no ale nie będe pisał samych negatywnych opini. Reklama wizualnie bardzo dobra i dość ciekawa napewno wejde na serwer żeby go nie ocenić zbyt surowo więc jeszcze zostawie swoją ocene pod reklamą. Narazie moja ocena to 8/10.

Opublikowano

6c2742955f7e.png

a i tak wygląda jedna z gildi na serwerze  :)  Hardstyle i nie tlumacz, ze admini grają na survivalowych kątach bo wiesz... wątpie, że taki rocznik ani razu nie zgiwowal sobie itemkow :)

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Po krótkim pobycie na serwerze moge śmiało stwierdzić iż na serwerze panuje haos, administracja w ogóle nie pomaga zazwyczaj nikogo z nich nie ma online... Dodatkowo bany dostaja sie za nic, dużo nie trzeba. Właściciel serwera nie ma nawet 12 lat i rzekomo twierdzi iz skopiowalismy im styl ts3 mimo tego iż nasz ts był stworzony dużo wcześniej niż ich serwer.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...