Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeronMT2 [Dedyk] [Medium]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz ten plik i wrzuć do folderu system32 w windowsie albo zainstaluj program dll files ; d

Obejrzyj filmik to się dowiesz co z czego dropi ^ ^

https://www.youtube.com/watch?v=_dPJ3xsqTBk

Straciłem 3:54 min czasu, i nadal nie wiem czy dropnie mi ten kawalek klejnotu z mobów w m2 czy nie?:) jak prezentacja jest dobra i opisuje serwer to jest tam zawarte info o tych ulepach czy dropimy czy czarujemy sobie. Przypuśćmy,  że ktoś nie ma wtyczek i mu filmik się nie odtworzy aaa można można:D a to to sobie czytnie i będzie szczęśliwy.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dropnie bo usunąłem wszystkie "śmieci" z mobów o niższym lv. żeby nie było śmietnika na expowisku tylko same wartościowe itemy. Jak tak bardzo się na niego napaliłeś to napisz mi w grze i Ci go dam... ^ ^

Opublikowano

Tak narzekacie, że słabo dropi zwój egzo. i rada pustelnika? Ha.. śmieszni jesteście.. trzeba było być na wczorajszym evencie (na starcie), zrzut metków przez [GA]NeroN (bodajże trzy tury).. 

Z metków poleciały mi łącznie 38 zwoje egzo. i około 50-ciu rad pustelnika.. z każdego metka poleciały również skrzynki z kamieniami duchowymi oraz ulepszaczami, więc jak pisał autor do 60lvl'a będziemy mieli pełne eq ulepek - PRAWDA.

Mogę dostać tego warna za ten post, a co mi tam szkodzi.. po prostu tak się plujecie, że słaby drop, guzik! Nie wbijecie - nie zobaczycie.

Serwer jak najbardziej polecam. 

Opublikowano

KD, KU z metinów ? Wbicie 35 lvl zajmuje 30 min ?

To nie jest medium/easy co najwyżej hard/medium.......

91.jpg

Opublikowano

KD, KU z metinów ? Wbicie 35 lvl zajmuje 30 min ?

To nie jest medium/easy co najwyżej hard/medium.......

W 66 minut wbiłem 48 , do tego skille można powiedzieć że czekają na zrobienie na P . Jeszcze w tym czasie zmiksowałem Fms +9 sr 40+ . 

Opublikowano

Dodaj skan - 1h.

Żaden skan online nie zeskanuje mi pliku prawie 900mb, a jestem dopiero po formacie i nie mam żadnego antyvira...

Opublikowano

Na razie niektórych itemów w eq nie da się przenieść na inną kratkę, ale ten problem zostanie rozwiązany w patcherze. Itemy takie jak rady, egzo, zwoje boga smoków, magiczne kamienie, dłoń kryta i przebicia itp. są zdatne do handlu także na dropie ich też można robić kokosy ; pp

Opublikowano

widac ze autor prezentacji jak i serwer to jedna wielka pomylka i zart.

ps. w prezentacji masz ukazane ze na poczatek jest dzik a na poczatku filmu nie ma go?

Opublikowano

widac ze autor prezentacji jak i serwer to jedna wielka pomylka i zart.

ps. w prezentacji masz ukazane ze na poczatek jest dzik a na poczatku filmu nie ma go?

jest na start. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Client nie działa.

Pokazuje że nie ma pliku msvcr120.dll - A kiedy go zainsaluję, wyskakuje błąd 00000007xb...

Zainstalowałem MSVCR120.dll tak jak powiedział Weight.

NeronMT2.exe nadal nie odpala.

Opublikowano

Naprawiłbym ten problem już dawno, zapewne wzięliście nie kompatybilny z serwerem klient który pochodzi z nieznanego ruskiego ewentualnie cygańskiego źródła. Jak nie rozumiecie tego języka to marszem do szkółki językowej. ;)

1377531174-U173186.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prezentacja jest straszna, gorszej nie widziałam -.-

Fakt strona działa, forum chyba jest off, gra ktoś na tym serwerze jeszcze? :D

(sorry za odkop) :p

jak pisałem z detronixem, to mówił że serwer będzie stał, nie ze względu na ilość graczy, tylko na to że dedyka ma wolnego.

jest jeszcze online? bo mam tam swojego wpka. :D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest off, pewnie od dłuższego czasu. Moim skromnym zdaniem można spokojnie zamknąć i do kosza z tym.

2014-12-03_18-42-51------j47R6r8G.jpg

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...