Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeronMT2 [Dedyk] [Medium]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest beta czy oficial ?

W rankingu 9 osób oO

Z chęcią bym zagrał ale na oficialu i nie wiem czy wbijać czy nie :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

serdecznie zapraszam na serwer, ja również wbije, mam nadzieje że się nie zawiodę, te bugi które mi pisałeś na gg naprawiłeś? ;) /imagusieg

usuń postać w rankingu o nazwie "drop".

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

To jest beta czy oficial ?

W rankingu 9 osób oO

Z chęcią bym zagrał ale na oficialu i nie wiem czy wbijać czy nie :D

Oczywiście, że oficjalnie server jest już otwarty :D

Opublikowano

Jak reklama jest na takim samym poziomie co prezentacja to powodzenia na starcie :) Po ch*j robicie serwer easy ? bardziej on przypomina medium/hard dodajcie jeszcze bronie 30lv do dropu to przyciągnie graczy w 100% ;) Nie polecam. 

Opublikowano

Przecież bronie 30lv są u NPC za grosze... Kwestia tylko zrobienia dobrych śr i bonów w BS'ie który jest w wbudowany w clienta ^ ^

Opublikowano

Jak reklama jest na takim samym poziomie co prezentacja to powodzenia na starcie :) Po ch*j robicie serwer easy ? bardziej on przypomina medium/hard dodajcie jeszcze bronie 30lv do dropu to przyciągnie graczy w 100% ;) Nie polecam. 

wyjdź piesku SurMistrza, twój serwer opiera się na aline, fajnie się u was wbijało levele, nie umieliście zablokować bugowania expa, a kto namawiał graczy aby wysyłali smsy do lola? bk.

co do grafiki, twoja sygnatura to wystarczający diss na ciebie.

będzie jakaś reklama jeszcze?

Opublikowano

To jakiś żart, nie prezentacja. Na tej stronie miała być cała prezka, a takowej nie widać. Jedyne co wiem, to to co jest w IS, czyt. kostiumy pieczęcie i nowe mapy. Reszta to niespodzianka, czy co? 

Nie zagram, bo nie wchodzę w ciemno.

Opublikowano

Oczywiście, że oficjalnie server jest już otwarty :D

Dzięki, dzięki klient się już pobiera jeszcze 40 minut ;/

Jak tutaj mogę zdobyć kostium bądź fryza ? Dają jakieś bony ?

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Dzięki, dzięki klient się już pobiera jeszcze 40 minut ;/

Jak tutaj mogę zdobyć kostium bądź fryza ? Dają jakieś bony ?

Kostiumy i fryzury dają określone bony w zależności od rodzaju max pz 2-3k, silny na potwory 10-20% i są dostępne w IS'ie za 3zł jak i dropią w grze z metinów i bossów np. Baronówna i Smok w Grocie V2 tak samo jest z petami ; d

Opublikowano

Nie od razu rzym zbudowali... Server działa dopiero 2 godziny także ^ ^ Większość dopiero pobiera clienta :P

Opublikowano

Dlaczego mam tylko 4 chanele + tylko 1 działa ?

Jakaś łatka jest czy coś ?

@Edit

Wbiłem i serwer opkazał się gównem.

Niedopracowany client, podwójnie podświetlane itemy, chińskie znaczki w misjach.

Ku bez nazwy, ze szkaty z ku dropią ulepki oO

Dużo syfu, serwer taki jak prezentacja - gówniany.

Nie polecam.

Do tego zamiast 6 chaneli macie 1 działający, który pada co jakiś czas.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

wyjdź piesku SurMistrza, twój serwer opiera się na aline, fajnie się u was wbijało levele, nie umieliście zablokować bugowania expa, a kto namawiał graczy aby wysyłali smsy do lola? bk.

co do grafiki, twoja sygnatura to wystarczający diss na ciebie.

będzie jakaś reklama jeszcze?

Piesku SurMistrza hohohohohohohoho to ciekawe bo nikogo piskiem nie jestem i ja w lola nie gram a to ,że np on to pisał mam w dupie :) Ja swoją wypłatę miałem i nie była taka zła :P. I pokaż mi jakiś serwer który stał 6 mc na tych plikach lumpie nic sam nie osiągnąłeś a ten serwer to dno dna bo tygodnia nie wytrzyma lizodupie :) 

Skąd srebrna branza + 1 ?

Opublikowano

Piesku SurMistrza hohohohohohohoho to ciekawe bo nikogo piskiem nie jestem i ja w lola nie gram a to ,że np on to pisał mam w dupie :) Ja swoją wypłatę miałem i nie była taka zła :P. I pokaż mi jakiś serwer który stał 6 mc na tych plikach lumpie nic sam nie osiągnąłeś a ten serwer to dno dna bo tygodnia nie wytrzyma lizodupie :)

Skąd srebrna branza + 1 ?

wytrzyma, wytrzyma nie musisz się o to bać, nic nie osiągnąłem? uwierz mi że więcej od ciebie, i zarobiłem 3x więcej od ciebie na samej grafice, także nic mi nie mów:*

twoje serwery są na max miesiąc, a xenox stoi parę lat.. także dziękuje i życzę ci aby każdy twój serwer padł, pa misiek;)

zapraszam!! łatwo się wybić, aktualnie jestem top2 a gram 2h.. :D

Opublikowano

#Aktualizacja:

Dodałem Bizu i tarczę na 61Lv +9 do NPC, wgrywam diffa na 5 bon u NPC który będzie dostępny u handlarki różnościami.

Edytowałem drop z metków 35-45lv teraz jest 1005 na drop rady i egzo po 4 sztuki z każdego metka.

Server za ok 10 min będzie ONLINE! :D

Opublikowano

Serwer wygląda na fajny , ciekawe jak z expem . :P  Zazwyczaj tego nie robie i nie główkuje czy będą lagi czy nie . Ale czy ten procesor od AMD jest wystarczający do komfortowej gry?. Nie wydaje mi sie . Ale nie moja w tym rzecz. :) Zawitam bo nudy . 

Opublikowano

Te skrzynki z ulepami to porażka, było to już na jednym serwie to dostawałem te ulepy, których nie chciałem bez sensu. Wywalcie te szkaty i dajcie normalne dropienie ulepek z mobów. Chce kawałek klejnotu to idę i bije moby w m2, a nie otwieram miliard szkat i dostaje futro wilka+:D

Opublikowano

Serwer wygląda na fajny , ciekawe jak z expem . :P  Zazwyczaj tego nie robie i nie główkuje czy będą lagi czy nie . Ale czy ten procesor od AMD jest wystarczający do komfortowej gry?. Nie wydaje mi sie . Ale nie moja w tym rzecz. :) Zawitam bo nudy . 

Procesor ma 6 rdzeni o taktowaniu 3,1 ghz to na pewno wystarczy żeby pociągnąć 5 takich serverów jak ten... ^ ^

Te skrzynki z ulepami to porażka, było to już na jednym serwie to dostawałem te ulepy, których nie chciałem bez sensu. Wywalcie te szkaty i dajcie normalne dropienie ulepek z mobów. Chce kawałek klejnotu to idę i bije moby w m2, a nie otwieram miliard szkat i dostaje futro wilka+ :D

Ze szkat dropią tylko ulepszacze na wyższy lv, są tak jakby w gratisie a kto Ci broni iść i dropić ulepszacze samemu? ; d

Opublikowano

Wyskakuje mi komunikat przy włączaniu clienta , że nie można uruchomić bo nie może znalezc jakiegos tam pliku , o co kaman?

Edit: Mscvc122.dll coś takiego mniej więcej . 

Opublikowano

Procesor ma 6 rdzeni o taktowaniu 3,1 ghz to na pewno wystarczy żeby pociągnąć 5 takich serverów jak ten... ^ ^

Ze szkat dropią tylko ulepszacze na wyższy lv, są tak jakby w gratisie a kto Ci broni iść i dropić ulepszacze samemu? ; d

No zdałoby się to napisać, bo z fusów nie wywróżę sobie skąd mam wziąć wszystkie ulepy np.na ten niższy lvl jak mi się zachce zrobić dla własnej satysfakcji smierte+9:d Chodzi mi tu o napisanie, że "ulepy dropimy normalnie z mobów"

Opublikowano

Wyskakuje mi komunikat przy włączaniu clienta , że nie można uruchomić bo nie może znalezc jakiegos tam pliku , o co kaman?

Edit: Mscvc122.dll coś takiego mniej więcej . 

Pobierz ten plik i wrzuć do folderu system32 w windowsie albo zainstaluj program dll files ; d

No zdałoby się to napisać, bo z fusów nie wywróżę sobie skąd mam wziąć wszystkie ulepy np.na ten niższy lvl jak mi się zachce zrobić dla własnej satysfakcji smierte+9:d Chodzi mi tu o napisanie, że "ulepy dropimy normalnie z mobów"

Obejrzyj filmik to się dowiesz co z czego dropi ^ ^

https://www.youtube.com/watch?v=_dPJ3xsqTBk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...