Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Visteria.org

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam bardzo gorąco serwer. Miła Administracja. Prezentacja jest bardzo obszerna, co daje wielki + dla Was. Mam nadzieję, że zrobicie coś z reklamą, bo serwer prezentuję się dobrze. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

słaby serwer..

niektóre bronie wyglądają jakby były robione 5 minut w paincie..

widać że team nie ogarnia życia prywatnego a co dopiero ogarnąć serwer

NIE POLECAM

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

słaby serwer..

niektóre bronie wyglądają jakby były robione 5 minut w paincie..

widać że team nie ogarnia życia prywatnego a co dopiero ogarnąć serwer

NIE POLECAM

Może bym zgodziła się z tymi pierwszymi broniami (od pierwszego seta, czarno-niebiesko-zielono czy seledynowo), ale pozostałe naprawdę ładnie wyglądają w grze, przynajmniej mi się podobają. Na screenach może tego tak nie widać, bo jakość słabsza (wystarczy obrazek zmniejszyć/zwiększyć w niewłaściwy sposób ). Bez urazy, ale znasz mnie i wiesz jak prowadzę prywatne życie, że je oceniasz? :)

Dziękuję za opinie.

Tutaj jeden z wielu filmików  odnośnie Visterii:

Opublikowano

Serwer nie posiada żadnych nowości , taka trochę sklejka z mpc forum.

Słaba prezka tylko bardziej skupiliście się na napisaniu dokładnych parametrów maszyny  która i tak padnie razem z serwerem nawet jakby była z nasa

Duża ekipa , ale za pewne TGM nic nie pomoże  z braku praw ,  a GM ma wyjebke totalną :P

Serwer słabo się zapowiada , tylko grafika dobra

/ EDIT

Serwer ma nulledowskie forum IP.Board  bez licencji

Jesteście bandą prostaków   i śmieci którzy kradną 

True chyba nie wiesz co trzymasz na hostingu

NIE POLECAM ! A WRĘCZ ODRADZAM !

Bz9G7Xd.jpg

1388961019_by_paweol9_500.jpg

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

o_0  myślałem że jakieś gunwo robisz, ale z prezentacji widzę dosyć ciekawie się zapowiada, do tego macie dobrą reklamę "uzurpatora" ;d powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Prezentacja wyróżnia się szatą graficzną oraz estetyką od innych prywatnych serwerów.

Serwer także zaskakuję bo widzę sporo drobnostek w postaci nowości zawartych na serwerze.

Oczywiście polecam i życzę powodzenia na starcie :)

Opublikowano

Sewer jest jednym z lepszych, które teraz starują. Bardzo mi się podoba, prezka jak i cały serwer.

Serwer wyróżnia się też bardzo życzliwą Administracją zawsze można z nimi pogadać pośmiać sie itp.

Widać, że Matesh,  Yao  dużo pracują na serwerem, bo zawsze jak wchodzę na ts siedzią na kanale i coś robią.

Na ts można sie z nimi dobrze skontaktować,  ponieważ jeżeli napiszesz do jakiegoś Adma to zaraz ci odpisze :) + zawsze jest jakiś Admin z owego serwera :)

Więc jeszcze raz polecam serwer i na pewno na niego zawitam :)

Opublikowano

Szkoda słów na tych prostaków co hejtują... Jeżeli zainwestujecie w dobrą reklame to serwer może mieć przyszłość. Z prezentacji wygląda naprawdę dobrze, sporo autorskich nowości, widać że ogarniacie tworzenie prywatnych serwerów i co najważniejsze serwer nie jest robiony w tydzień bo pierwsze filmiki zapowiadające ten serwer widziałem kilka miesięcy temu.

Opublikowano

Nic nowego tu nie znalazłem prócz interfacu :)

Szczerze spodziewalem sie czegoś lepszego.

Po 2 Wasz team mnie rozbawił szkoda ze nie mieliscie więcej GM'ów :D

Mimo to serwer polecam bo będzie stabilny ale osobiście bym na nim nie zagrał nie ma czegoś co miało by mnie przyciągnąć.

Znając życie po 2 Dniach nikt się serwerem nie będzie interesował.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szkoda słów na tych prostaków co hejtują... Jeżeli zainwestujecie w dobrą reklame to serwer może mieć przyszłość. Z prezentacji wygląda naprawdę dobrze, sporo autorskich nowości, widać że ogarniacie tworzenie prywatnych serwerów i co najważniejsze serwer nie jest robiony w tydzień bo pierwsze filmiki zapowiadające ten serwer widziałem kilka miesięcy temu.

Po prostu zazdroszczą :)

Co do serwera, może być jednym z lepszych, które aktualnie startują. Jeśli chodzi o prezentacje, według mnie za dużo tekstu i mało kto, to wszystko przeczyta, powodzenia.

Opublikowano

Ciekawy server się szykuję. ;> 

Powodzenia. ;> 

Niestety nie zawitam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Nic nowego tu nie znalazłem prócz interfacu :)

Szczerze spodziewalem sie czegoś lepszego.

Mimo to serwer polecam bo będzie stabilny ale osobiście bym na nim nie zagrał nie ma czegoś co miało by mnie przyciągnąć.

Znając życie po 2 Dniach nikt się serwerem nie będzie interesował.

Pozdrawiam.

**********  ********* mała ********* nie nasz ******* ludzi matka ci sie ******* pod lampą i ciągniesz druta ojcu ********* **** 

dzięki za pozdrowienia ******* całość wygląda po takiej ilości graf spodziewałem się że w 2 postach bd estetycznie ładnie i na długo true zawsze MA serwery do końca matesh i "Jajo" porządne ziomki nie żadne luje a kto tu co kjolwiek zhejtuje to mu w dupe 2 wielkie ch*** żegnam ozięble hejterów pluje na was i ostatnia moja fotka na odejście :D 

vxQEYW.jpg

Opublikowano

**********  ********* mała ********* nie nasz ******* ludzi matka ci sie ******* pod lampą i ciągniesz druta ojcu ********* **** 

dzięki za pozdrowienia ******* całość wygląda po takiej ilości graf spodziewałem się że w 2 postach bd estetycznie ładnie i na długo true zawsze MA serwery do końca matesh i "Jajo" porządne ziomki nie żadne luje a kto tu co kjolwiek zhejtuje to mu w dupe 2 wielkie ch*** żegnam ozięble hejterów pluje na was i ostatnia moja fotka na odejście :D

vxQEYW.jpg

Cycu - chyba nie chcesz mnie zmusić bym pokazał filmik na yt w którym pokazujesz swoje oblicze :D?

Wyrazilem swoje zdanie a to, że taki noname jak ty je kwestionuje to mnie nie interesuje.

Pozdrawiam.

@Skąd stal?

Opublikowano

Co do hejtów - to zawsze one były i będą. Jest to forma walki o graczy, ponieważ co tydzień startuje minimum jeden serwer.

No widzisz, miłe rozpoczęcie zabawy na serwerze.

Serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy na serwerze : ]

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na administracje. Możecie liczyć na serie ode mnie. Serwer może posiada niektóre nowości występujące z mpc, ale udoskonalili je i inaczej działają. Jedynie co mnie peszy to ten pan nade mną. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwer moge polecic naprawde, Yao jest dobrym technikiem znam sie z nim i mateshem dlugo bo okolo 3lat , I serwer robili sami na czystych plikach.. Napewno z mpc forum nie korzystają , Yao nigdy nie korzystal z mpc zeby cos zrobic sam wszystko zrobil , tak samo  drop wszystko jest na serwerze dopasowane , śmieci nie dropia ( yao wywalil wszystkie i dodawali swoje ) Także , moge polecic Team tez jest ogarniety i z pewnoscia bedzie pomocny  Pozdro szymon widzimy sie na starcie i ts @ A i jeszcze warto zaznaczyc ze True jest sponsorem , wiec o padanie serwera nie ma co sie bać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...