Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumimt2.pl [Dedyk] [Medium]

Ayumi.pl

Restart  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart Serwera Wszystko od 0 - Bez bugów

• Tak
      10
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na prawdę serwer godny polecenia, estetyka serwera zaskakuję oraz prezentacji, widać że ogółem projekt robiony z pasją.

Polecam :)

Opublikowano

Jak na razie nie polecam, administracja totalnie nie ogarnia co się dzieje...

-Bugi

-Mało graczy

-Problemy ze startem

-Niedopasowane raty

-0 kontaktu z administracją.

Opublikowano

Heh już po prezentacji można się załamać gdyż administracja napisała TYLKO MEDIUM, a jak ktoś tu przychodzi i mówi ,że na starcie już pograł ledwo 2h i ma ten 75+ ? Do tego wszystko nie zbędne w sklepach, nic nie trzeba dropić.. Typowy Easy :)

Odradzam.

Opublikowano

Haaa, a ja zapraszam wszystkich na serwer, fajna zabawa, nie jest źle, kilka bugów ale myślę że to wraz z aktualizacjami ustąpi, kojarzę Itachi'ego z Draenor'a oraz Kalimdora i wiem że ten chłopak łatwo się nie podda tak samo Madara :)

Zapraszam na serwer :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Haaa, a ja zapraszam wszystkich na serwer, fajna zabawa, nie jest źle, kilka bugów ale myślę że to wraz z aktualizacjami ustąpi, kojarzę Itachi'ego z Draenor'a oraz Kalimdora i wiem że ten chłopak łatwo się nie podda tak samo Madara :)

Zapraszam na serwer :)

Itachi? Jak to ten z Pangea to nie polecam serwera, ta osoba jest niekompetentna (POWTARZAM, JEŚLI TO TA OSOBA Z PANGEA).

91.jpg

Opublikowano

Jak na razie nie polecam, administracja totalnie nie ogarnia co się dzieje...

-Bugi

-Mało graczy

-Problemy ze startem

-Niedopasowane raty

-0 kontaktu z administracją.

0 bugów

gracze będą

problem ze startem ma 99% serwerów

rady dopasowane w c**j są to jest medium a nie easy

kontakt z administracją perfekcyjny

Bardzo polecam serwer naprawdę świetnie się gra administracja słucha graczy miały być skille  na G na start a są na P bo gracze chcieli miały być dungeony na 3 osoby są na 2 

Polecam!!!!!! 

Jedyne co bym zmienił to zwiększył drop tych amuletów do biologa

Opublikowano

Co to za historia była z włamem jakimś i ratami 200%? Ktoś coś wie? bo mnie nie było : d

Takie pytanie do adminów: Kiedy serwer będzie w pełni stabilny, bez jakiś nowych wpadek?

Wczoraj sobie odpuściłam, bo się grać nie dało, ale z tego co czytam dziś też nie jest kolorowo. 

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

0 bugów

gracze będą

problem ze startem ma 99% serwerów

rady dopasowane w c**j są to jest medium a nie easy

kontakt z administracją perfekcyjny

Bardzo polecam serwer naprawdę świetnie się gra administracja słucha graczy miały być skille  na G na start a są na P bo gracze chcieli miały być dungeony na 3 osoby są na 2 

Polecam!!!!!! 

Jedyne co bym zmienił to zwiększył drop tych amuletów do biologa

Bugów nie ma? Są oczywiste, np. taki że jak Cię omdli ork, to Ci siada mroczna ochrona... wtf? Jak to w ogóle możliwe jest?

Piszesz, że raty okej, a chwile później skarżysz się o drop...

@av

Skąd brać yangi w większej ilości? na 41 lvl 18kk, najs, ciekawe co sobie za to kupię...

Opublikowano

Bugów nie ma? Są oczywiste, np. taki że jak Cię omdli ork, to Ci siada mroczna ochrona... wtf? Jak to w ogóle możliwe jest?

@av

Skąd brać yangi w większej ilości? na 41 lvl 18kk, najs, ciekawe co sobie za to kupię...

nie czepiam się o drop tylko mówię że można zwiększyć drop medalinoów idioto a yangi to nie problem ;O robisz se WP i idziesz do v2... 350kk w 2h....więc nie gadaj że raty do dupy chcesz wbijać 250lvl w 1dzień i 2kkk w 10minut to idz na xenoxa...

Czyli serwer lipa ;/

nie lipa nie słuchaj się dzieci które płaczą bo serwer miał problemy ze startem wybłagali mamusie żeby mogli pograć w nocy a serwer miał problemy przez ataki i teraz dzieci płaczą i hejtują jaki to lipny serwer wejdz zagrać i się przekonasz

@av

a co do twojego buga z ochronką to NIE PIERDOL GŁUPT gram BM i jakoś nic takiego się nie dzieje... jak sb wyłączasz ją to sorry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...