Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumimt2.pl [Dedyk] [Medium]

Ayumi.pl

Restart  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart Serwera Wszystko od 0 - Bez bugów

• Tak
      10
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie się już dzisiaj nie chcę nawet logować na to bo znowu wywali... Poczekam do jutra rano na spokojnie, na chłodno.. i zobaczymy co z tego wyjdzie

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@Ayumi.pl

Jeśli tak sytuacja z serwerem ma wyglądać, że co 2 minuty mnie laguje wywala i jak się zaloguje to mam cofke to ja chyba podziękuję.

Poczekam do jutra może coś ogarniecie.

Weźcie się w garść, zadzwońcie do tej serwerowni niech coś ogarną, wykupcie dodatkowe filtry AntyDDoS czy coś innego.

Zróbcie tak by ten serwer stał stabilnie!

Opublikowano

Mnie się już dzisiaj nie chcę nawet logować na to bo znowu wywali... Poczekam do jutra rano na spokojnie, na chłodno.. i zobaczymy co z tego wyjdzie

dokladnie, ile mozna..

czekam na informacje kiedy wszystko bedzie ustabilizowane

Opublikowano

@Ayumi.pl

Jeśli tak sytuacja z serwerem ma wyglądać, że co 2 minuty mnie laguje wywala i jak się zaloguje to mam cofke to ja chyba podziękuję.

Poczekam do jutra może coś ogarniecie.

Weźcie się w garść, zadzwońcie do tej serwerowni niech coś ogarną, wykupcie dodatkowe filtry AntyDDoS czy coś innego.

Zróbcie tak by ten serwer stał stabilnie!

Twoja Ekipa atakuje. GumiS i Mks wiec twój spam jest zbędny.

1761427.jpeg

Opublikowano

co wy pierdolicie XDD, ten serwer juz padl. Ja go skreslam. 

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Twoja Ekipa atakuje. GumiS i Mks wiec twój spam jest zbędny.

Jaka moja ekipa...

Ja tu pograć chcę, wali mnie to kto atakuje aczkolwiek wiem kto :P

Wszystko zganiacie na MKS'a i GumiSia a to nie zawsze mogą być oni :D

Jakbyście mieli wgl pojęcie o tworzeniu i zabezpieczeniu serwera i maszyny to byście nie padli pierwszego dnia, a dokładniej w pierwszych godzinach.

Opublikowano

@EVIL14

to jak się znasz to pomóż im , przeciez chcesz sobie pograć i ogarnij teog co ddosuje chuja jebanego

No ale co ja mam do tego że ktoś się przechwala a potem wychodzi jacy to oni nie są stabilni że padają po paru atakach.

Ja sam wiem kto ddosuje i co mi to da ze im powiem? Albo ten ktos przestanie albo niech naucza sie zabezpieczac serwer.

To fajnie

@topic

Jak będziecie mieli znów startować to lepiej pogadajcie z odpowiednimi osobami o zrobieniu zabezpieczeń itd.

Opublikowano

k***a serwer zapowiadał się świetnie ale jak zawsze jakieś pizdy muszą ddosować no japierdole...

Ddos Ustał.

Skille dostajemy na P u bibliotekarza.

1761427.jpeg

Opublikowano

fatalna decyzja..

Jak chcesz podniecać się wbijaniem skilli to idź na PLa albo jakiegoś harda a nie uznajesz za wyczyn wydropienie 10 kamyczków, które i tak dropią z każdego metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...