Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumimt2.pl [Dedyk] [Medium]

Ayumi.pl

Restart  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart Serwera Wszystko od 0 - Bez bugów

• Tak
      10
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś widzę że wasz pro elo 320 serwer roku sklada się jak mucha

Ch co chwile off :(

szkoda , a byłtaki super XDD

a jak tam twoj pro eloelo mortyriusz? aa gra tam 100os XDDDDDD

serwer spoko tylko ten bug na kamyki + inne błedy, ale tak to spoko serwerek.

Opublikowano

Nikt nie robi zlewki, cały czas śledzę wasze wypowiedzi na MPC, a także na naszym forum oraz w grze. Co do niektórych wypowiedzi w tym temacie się nie wypowiem. Wg. robicie wielki hałas o nic. Ja tak samo jak wy nie mogę wejść, ani pracować i czekam aż wszystko wróci do normy. Jestem tak samo jak wy graczem, bo grałem nie na jednym serwerze i wiem jak to zazwyczaj jest. Start to najcięższy etap prowadzenia serwera, potem to już jakoś leci. Jeżeli podoba wam się serwer i chcecie na nim grać to zachęcam do pozostania i wstrzymania się z bulwersującymi wypowiedziami. Każdy z was ma swoje zdanie i szanuję to. Macie pomysł co do zmiany na serwerze. Macie przecież dział Propozycje. A co do hejterów, możecie sobie dalej pisać te puste słowa, które mnie nie ruszają. 

Pozdrawiam Nagato.

1761427.jpeg

Opublikowano

Nikt nie robi zlewki, cały czas śledzę wasze wypowiedzi na MPC, a także na naszym forum oraz w grze. Co do niektórych wypowiedzi w tym temacie się nie wypowiem. Wg. robicie wielki hałas o nic. Ja tak samo jak wy nie mogę wejść, ani pracować i czekam aż wszystko wróci do normy. Jestem tak samo jak wy graczem, bo grałem nie na jednym serwerze i wiem jak to zazwyczaj jest. Start to najcięższy etap prowadzenia serwera, potem to już jakoś leci. Jeżeli podoba wam się serwer i chcecie na nim grać to zachęcam do pozostania i wstrzymania się z bulwersującymi wypowiedziami. Każdy z was ma swoje zdanie i szanuję to. Macie pomysł co do zmiany na serwerze. Macie przecież dział Propozycje. A co do hejterów, możecie sobie dalej pisać te puste słowa, które mnie nie ruszają. 

Pozdrawiam Nagato.

nic Cię nie rusza też, iż strona nie działa ( nie może połączyć z MySQL) oraz w cliencie z MegaUpload  nie ma launchera? 

Opublikowano

Wiesz szczerze mnie to jebie...Masz nam tylko powiedzieć kiedy serwer będzie działac...Tyle

Opublikowano

Pozdrawiam Nagato.

Fajnie, ale zawsze jakies informacje by sie przydaly :)

Opublikowano

Pozdrawiam Nagato.

nadal nie rozumiesz? po prostu nikt tu nie bedzie siedzial w tej jebanej prezce przez 2h

albo napiszesz kiedy bedzie ten start albo jutro bedzie na serwerze 50 graczy

Opublikowano

nic Cię nie rusza też, iż strona nie działa ( nie może połączyć z MySQL) oraz w cliencie z MegaUpload  nie ma launchera? 

Nie należy do moich obowiązków zajmowanie się zabezpieczeniami oraz stroną. Niektórzy z was nie pojmują za co jestem odpowiedzialny. Lunchera nie ma bo nie upałem jeszcze aktualizacji. Cierpliwość, mój drogi. Cierpliwość.

Nagato.

1761427.jpeg

Opublikowano

Nie należy do moich obowiązków zajmowanie się zabezpieczeniami oraz stroną. Niektórzy z was nie pojmują za co jestem odpowiedzialny. Lunchera nie ma bo nie upałem jeszcze aktualizacji. Cierpliwość, mój drogi. Cierpliwość.

Nagato.

to czemu lecicie z nami w chuja, skoro podobno start miał być 18-21? 

Opublikowano

to czemu lecicie z nami w chuja, skoro podobno start miał być 18-21? 

Start był o równej 20:00. Co było spowodowane wyłączeniem, z Tym pytaniem zapraszam do Itach'iego.

Tak dla przyzwoitości proszę was, abyście zachowali trochę kultury którą wynosicie z domu. 

1761427.jpeg

Opublikowano

Nie zawitam na serwerze.

Lecz życzę wam by serwer się utrzymał.

Bo jak na razie, macie jakieś problemy :)

Powodzenia.

Bardzo ładna prezentacja. ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Beka z administracji jestes Game Masterem masz bezpośredni kontakt z zalozycielem serwera idziesz pytasz i przekazujesz.

Po co dołączyles  do zespolu w takim razie Nagato? Pobawic sie ranga GM? 

Ludzie zapominacie co oznacza dana ranga i jaka pełni funkcje?

Smiech na sali po co w takim razie jestes w zespole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...