Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumimt2.pl [Dedyk] [Medium]

Ayumi.pl

Restart  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart Serwera Wszystko od 0 - Bez bugów

• Tak
      10
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start był o równej 20:00. Co było spowodowane wyłączeniem, z Tym pytaniem zapraszam do Itach'iego.

Tak dla przyzwoitości proszę was, abyście zachowali trochę kultury którą wynosicie z domu. 

Możesz napisać w jego imieniu, skoro jesteś założycielem prezentacji i głównie Ty zajmujesz się odpowiedziami na wszelkie pytania. To naprawde uwierz mi, dobry pomysł gdyż 300 uzytkowników przeglada ten temat i każdy chce wiedzieć, co się dzieje. Pomyśl, z każdą chwilą ludzie się niecierpliwią, że administracja nie daje odpowiedzi i idą na inny serwer. Tak dla przyzwoitości nie mów mi jak mam żyć i co mam robić.

Opublikowano

Nie zawitasz bo mają problemy ? Konkurencja robi wszystko żeby ich zniszczyć. Dajcie im czasu , jak zagracie jutro nic sie nie stanie . Ludzie .!

Opublikowano

nadal nie rozumiesz? po prostu nikt tu nie bedzie siedzial w tej jebanej prezce przez 2h

albo napiszesz kiedy bedzie ten start albo jutro bedzie na serwerze 50 graczy

grozisz czy zalisz sie? powiem ci tak wylacz komputer najlepiej na pare dni, bo metin wypalil ci mozg...

gdy administracja ogarnie wszystko, to napisze, a teraz mozecie isc spac albo co innego.

Opublikowano

Beka z administracji jestes Game Masterem masz bezpośredni kontakt z zalozycielem serwera idziesz pytasz i przekazujesz.

Po co dołączyles  do zespolu w takim razie Nagato? Pobawic sie ranga GM? 

Ludzie zapominacie co oznacza dana ranga i jaka pełni funkcje?

Smiech na sali po co w takim razie jestes w zespole.

Widać, że nigdy nie byłeś GM`em człowieku to na ch*j się udzielasz ? Uwierz mi, że w dniu startu GM z głównymi technikami mało spędza czasu, bo oni wiecznie coś robią i mówię to na swoim przykładzie ( chociaż ja wtedy siedziałem na ts`ie i odpowiadałem na pytania ludzi na które znałem odpowiedz ). A jeżeli serwer bedzie miał problemy ty zwykły GM może mieć problemy z kontaktem  przez kilka dni ;)

Opublikowano

Luz, wolicie bezpośrednie odpowiedzi od Itach. Nie ma problemu :)

Gdyby była taka możliwość, to na pewno "my" wyciągnęlibyśmy szybciej informację niż Ty. 

Masz rangę na tym serwerze więc spróbuj coś zrobić. Ranga Cię do tego zobowiązuje, a nie do wymądrzania się. 

A teraz jeśli żeś łaskaw wypierdzielaj do HA, albo kogoś innego po informacje dot. włączenia serwera w dziś dzień, który niedługo się kończy. 

Przekaż też, że jak mu zależy na graczach niech lepiej stara się dziś włączyć serwer.

Większość nalega, aby serwer został dziś włączony, bo po dzisiejszym dniu stracicie graczy.  ;} 

Opublikowano

Gdyby była taka możliwość, to na pewno "my" wyciągnęlibyśmy szybciej informację niż Ty. 

Masz rangę na tym serwerze więc spróbuj coś zrobić. Ranga Cię do tego zobowiązuje, a nie do wymądrzania się. 

A teraz jeśli żeś łaskaw wypierdzielaj do HA, albo kogoś innego po informacje dot. włączenia serwera w dziś dzień, który niedługo się kończy. 

Przekaż też, że jak mu zależy na graczach niech lepiej stara się dziś włączyć serwer.

Większość nalega, aby serwer został dziś włączony, bo po dzisiejszym dniu stracicie graczy.  ;} 

Wróżbita? "Większość nalega, aby serwer został dziś włączony, bo po dzisiejszym dniu stracicie graczy.  ;} " rozpier**la mnie takie gadanie -.-

Jak jutro jeden z drugim zagracie to coś się stanie? Świat się skończy czy co?..

Czekajcie spokojnie...

Ja mam nadzieję że wszystko będzie git :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Widać, że nigdy nie byłeś GM`em człowieku to na ch*j się udzielasz ? Uwierz mi, że w dniu startu GM z głównymi technikami mało spędza czasu, bo oni wiecznie coś robią i mówię to na swoim przykładzie ( chociaż ja wtedy siedziałem na ts`ie i odpowiadałem na pytania ludzi na które znałem odpowiedz ). A jeżeli serwer bedzie miał problemy ty zwykły GM może mieć problemy z kontaktem  przez kilka dni ;)

Oświece cie mialem wlasny serwer na ktorym pelniłem role Technika jak  z przydziałem kontakt z graczami więc pozdrawiam :)

Opublikowano

Wróżbita? "Większość nalega, aby serwer został dziś włączony, bo po dzisiejszym dniu stracicie graczy.  ;} " rozpier**la mnie takie gadanie -.-

Jak jutro jeden z drugim zagracie to coś się stanie? Świat się skończy czy co?..

Czekajcie spokojnie...

wejdź gg

Z tego co wiem to pewna osoba nie da Wam wstać ciekawe jak sobie z tym poradzicie

Jak wstanie to tylko na chwile xD

nie polecam :D

#RPS_ENTERTEYMENT

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

2 i pol godziny jak startu nie ma a tu nadal 265 osob czeka ... co to sie porobilo xD
na innych serwerach dawno by nie bylo tutaj nawer 1/3 :) 
widze tez ze HA ma to wszystko gdzies skoro nie daje info :)
powodzenia zycze i udanego startu

Opublikowano

Widać, że gówno wiesz.  :) 

Czekajcie spokojnie...

Głąbie tak jest zawsze. 

Teraz z 500 osób spadło na 250. 

Jutro zamiast 1000 graczy online będzie z 300/500 . 

Jeszcze jutro pojawią sie bugi to znowu liczba spadnie, spadnie do ok. 200. 

Po tym pojawi się narzekanie, że mało graczy. Jak będzie mało graczy to serwer zamkną bo zarobku nie będzie. 

Miesiąc minie i znowu zobaczycie taki sam serwer i z taka samą ilościom bugów. 

Osobiście serwer nawet mi się podoba, ale czekam i tak do 24. 

Bo tak banalne rzeczy robi się na początku. 

Serwer miał działać po chwili (napisane było o 21:10), która już dawno minęła. 

Opublikowano

i co z serwerem bo ja już dawno usunąłem :>

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

Dziwicie sie ze strona pada jak maja hosting na

ggsrv.eu IP strony 94.23.171.215 ^^

ojaaa ale ty dobry cmd i podstawowa komenda ; o

@topic

To kiedy w końcu ON bo ide spac zaraz chyba xD

sygna.png

Opublikowano

no to teraz wypier dalaj :)

Wypier *** dzieciaczku :) Oryginalny nick że tak powiem

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...