Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macie wolne 300-400 zł, w co zainwestować?

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety nie mam pojęcia o tworzeniu serwerów w żadnej z gier. Kiedyś miałem sieć 5-6 serwerów Minecraft, jednak zbyt dużo pracy przy tym a zysk nie był tak wysoki.

Ktoś bawi się w te Bitcoiny?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Kup palenie w większej ilości i sprzedaj za więcej.

// Privy Metina.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Licytuj na allegro biżuterię etc. i sprzedawaj potem (raz kupiłem jakiś złom gdzie było dużo srebra i trafiła się taka "perełka" w tym złomie, bo było to stare złoto z Rosji i poszło za 2300 zł, a puściłem od 1 zł bez ceeny minimalnej, a złom wylicotwałem chyba za jakieś 300 zł jak pamiętam). Lub zainwestuj w PPA (w domenę, hosting, programy pomocne do promocji stroni (np. GSA)).

PMK3yt4.png

Opublikowano

Bitcoiny hm. Zarabiasz z %% jak drozeja. ^^

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Po pierwsze gratuluję, że wolisz inwestować przyszłość niż wszystko przepić.

Kilka pytań do ciebie według których określę co ci się najbardziej opłaca.

1. Wiadome jest, że im więcej chcesz zarobić tym ponosisz większe ryzyko straty. Na jak pewnym zysku ci zależy jednocześnie pamiętając, że przy większej pewności dostaniesz małe pieniądze.

2. Na ile etyka ci pozwala. Wiadomo, że jeśli ty dostaniesz pieniądze to ktoś inny je straci. Jak daleko jesteś w stanie się posunąć.

3. Jeśli chodzi o serwery gier to jakie gry ogarniasz na tyle by być sponsorem będąc jednocześnie adminem. Sama funkcja sponsora jest zwykle niewystarczająca.

Opublikowano

Ja bym poszedł na hazard :) Mam metodę grania w ruletkę i przyniosła mi już 100% zysku przy niskim wkładzie czasowym.

Myślałem, że umiem grać w pokera, zainwestowałem, gra zajęła mi kilka godzin i przegrałem wszystko. Zdarzało, się, że wygrywałem większe stawki ale za chwile to traciłem xD

Opublikowano

>Kup akcje CD projekt RED, Alior Bank oferuje to bez maklera, sam kupujesz przez neta, jak najwiecej

>Opchnij wszystkie jak wzrosną po premierze Wiedźmina :D

Mój tata chcial tak zrobic ale kasy nie mamy :|

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Można wynajmować komuś mieszkanie np. przez miesiąc a przez ten czas mieszkać u babci i już wpadnie kilkaset zł.

Opublikowano

Zainwestuj w serwer metina 700zł minimalnie :D (miesiecznie)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

>Kup akcje CD projekt RED, Alior Bank oferuje to bez maklera, sam kupujesz przez neta, jak najwiecej

>Opchnij wszystkie jak wzrosną po premierze Wiedźmina :D

Mój tata chcial tak zrobic ale kasy nie mamy :|

A my mamy za to tata nie chce tak zrobić xD Woli grać w jakieś lotto, kaskady i zdrapki, mimo że na tym traci od lat.

Opublikowano

Kup lotto, zajebista inwestycja! ;d

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...