Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl [Dedyk] [Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może być tak że nie dropnie, dropią co 1-3 metin.

Konta zostały te same? bo wszedłem i miałem auto zapis i wbiłem normalnie?!:D nic SM nie dostałem;/ a tak grałem, aż mi gul wychodził.

Opublikowano

Popytałem się graczy ze starej edycji, nikt Cię prawie nie widział tak codziennie, systematycznie ja tak samo Cię nie widziałem często.

No ja grałem pod koniec bardziej, grałem solo WP coś tam 70+lvl bodajże skończyłem po tym jak spaliłem ze 20 razy tarcze na +9:D

Opublikowano

Hehe, za krótko, wybacz ^^

Nie zbawi mnie parę sm, ale bić z bao bao nie mogę?? why

P.S. zabiłem metina 10 poziom na 8 lvl, ani pota albo drop spier *dowalil po 1 sekundzie albo bug, jak możecie to to sprawdźcie.

Opublikowano

Nie zbawi mnie parę sm, ale bić z bao bao nie mogę?? why

P.S. zabiłem metina 10 poziom na 8 lvl, ani pota albo drop spier *dowalil po 1 sekundzie albo bug, jak możecie to to sprawdźcie.

Wyłącz klienta, przejdź do głównego folderu klienta, usuń Ethandia(.exe) i włącz patchera.

Opublikowano

Wyłącz klienta, przejdź do głównego folderu klienta, usuń Ethandia(.exe) i włącz patchera.

Zrobiłem tak 3 razy nie pomogło;/

Opublikowano

Jak pomogło jak bić nie mogę z bao bao mnie oszukało;/

Już naprawione, przez patcher wchodziłem sobie normalnie to myślałem, ze będzie działać a tu trzeba przez tego exe;D

Opublikowano

To dobrze, miłej gry ^^

Dzięki:D, a czy będą jakieś większe reklamy serwa bo fajny, a szkoda go dla 200 osób tak z 500 to minimum? widziałem, że już chyba daliście reklamę u 2 chyba yt'berów, ale przydałoby się jeszcze u paru większych.

Opublikowano

Dzięki:D, a czy będą jakieś większe reklamy serwa bo fajny, a szkoda go dla 200 osób tak z 500 to minimum? widziałem, że już chyba daliście reklamę u 2 chyba yt'berów, ale przydałoby się jeszcze u paru większych.

Tak, będą spokojnie, 200 osób o tej godzinie to i tak ładnie, zobaczysz dziś popołudniu.. Będzie się rozwijać :)

Opublikowano

Grałem przed wyłączeniem i mogę polecić :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

70 osob to nie za duzo :D Ile jest teraz? Macie reklame u jakiegos jutubera?

Ah, zapomnialem, licznik na stronie ;d

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...