Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl [Dedyk] [Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bum, zaskoczenie Sheila x-D

Ale spokojnie, ten serwer to dobry serwer, działał 4 miesiące bez żadnych bugów, padania itd.

Nie zaskoczenie, domyslilem sie ze w prezce umiescisz nick "Weles" a nei woj prawdziwy czyli Sheila. Bo Weles kojarzy sie z technikiem z prawdziwego zdarzenia, GodWelesem, a nie marnym Sheila co nei potrafil polatac servera (Aline) i zmarnowal tak dobre pliki ^_^

Tak wiec nie polecam ze wzgledu na ów pana w administracji, nie warto.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Startujcie dziś :D

24790528697226300755.png

Opublikowano

Nie zaskoczenie, domyslilem sie ze w prezce umiescisz nick "Weles" a nei woj prawdziwy czyli Sheila. Bo Weles kojarzy sie z technikiem z prawdziwego zdarzenia, GodWelesem, a nie marnym Sheila co nei potrafil polatac servera (Aline) i zmarnowal tak dobre pliki ^_^

Tak wiec nie polecam ze wzgledu na ów pana w administracji, nie warto.

Jak mówiłem, Aline2 to było największe g****o jakie powstało.

Ten serwer robiłem 6 miesięcy ponadto działał przez 4 miesiące i było 0 błędów. Więc dla czego wracasz do tamtego serwera?

Poczytaj sobie opinie tego serwera na poprzednich prezentacjach z przed 4 miesięcy, z naszego forum oraz z zapowiedzi a później oceniasz.

Nie grałeś więc nie wiesz a porównujesz Aline do Ethandii. To tak jak byś porównywał g****o z miodem.

Startujcie dziś :D

Jutro.

Opublikowano

Jak mówiłem, Aline2 to było największe g****o jakie powstało.

Ten serwer robiłem 6 miesięcy ponadto działał przez 4 miesiące i było 0 błędów. Więc dla czego wracasz do tamtego serwera?

Poczytaj sobie opinie tego serwera na poprzednich prezentacjach z przed 4 miesięcy, z naszego forum oraz z zapowiedzi a później oceniasz.

Nie grałeś więc nie wiesz a porównujesz Aline do Ethandii. To tak jak byś porównywał g****o z miodem.

Jutro.

Nie zagralem i nie zagram bo nie warto i szkoda mi czasu.

Po 1 - wiem jakim byles technikiem, jak olewales server i jak tylko obiecywales i obiecywales. Aline wlasnie bylo z*******e, tylko ze je po prostu zrypales :-)

Po 2 - szkoda czasu tracic na kolejny server hard/medium ktory abdzmy szczerzy i tak tlumow nie przyciagnie. Za duzo teraz tego jest. Masa Hardow startuje, a i tak praktycznie monopol na ten typ ma Asca***l jak narazie.. Inne hardy startuja i gra na nich po 300 osob - nie maja wiec prawa przetrwac. Ale powodzenia :-)

I po 3 - juz predzej bym zagral gdybys odbugowal aline i wystartowal z nim znowu, niz na jakims hard/mediumie.

Mimo ze i tak Ci nie ufam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ooo elegancka prezka, max lvl 105 mmm, tylko żeby nie było tych epików dalej tylko sama stal itp to by był miodzio serw.
Ale do zobaczenia w shinsooo ! :D

graphic.png

Opublikowano

Nie zagralem i nie zagram bo nie warto i szkoda mi czasu.

Po 1 - wiem jakim byles technikiem, jak olewales server i jak tylko obiecywales i obiecywales. Aline wlasnie bylo z*******e, tylko ze je po prostu zrypales :-)

Po 2 - szkoda czasu tracic na kolejny server hard/medium ktory abdzmy szczerzy i tak tlumow nie przyciagnie. Za duzo teraz tego jest. Masa Hardow startuje, a i tak praktycznie monopol na ten typ ma Asca***l jak narazie.. Inne hardy startuja i gra na nich po 300 osob - nie maja wiec prawa przetrwac. Ale powodzenia :-)

I po 3 - juz predzej bym zagral gdybys odbugowal aline i wystartowal z nim znowu, niz na jakims hard/mediumie.

Mimo ze i tak Ci nie ufam :)

Po 1 - BYŁEM dobrze napisałeś, tak olewałem. Ale proszę zanim napiszesz taką głupotę na ten serwer to zobacz co się działo 4 mieś wcześniej, 0 olewania, w grze siedziałem po 5-6 dziennie. Z kontaktem nie było problemów (teraz sobie pewnie myślisz, ładnie bajerujesz i kolorujesz) popytaj się graczy że odpisywałem w przeciągu 5 minut, na ts'a wchodziłem zawsze i tam przesiadywałem większość dnia. Jeżeli ktoś miał jakiś problem np. z sm bądź pogadać tak sobie o wchodzili na ts'a i gadaliśmy.

Po 2 - Niby tak lecz jakość rozgrywki jest odświeżona (Popytaj się graczy jak się grało) niby nie ma nowości ale gra się za...biście.

Po 3 - Ja go nie będę reaktywował bo to gówno.

Opublikowano

A ja serwerek polecam. Grałem na 1 edycji, ale niestety grało za mało ludzi no i przestałem, ale serwer serio pompa. Narzekacie pały na Welesa, ale gościu robi to co lubi/umie i mu to wychodzi. Jest bardzo kontaktowy i otwarty do graczy.

Zobaczymy się na starcie ludziska. Jeśli wyjdzie to zawitam w parę osób.

Pozdrawiam Kamykso, gość od fajnego fms-a. Może Weles pamiętasz ;)

Opublikowano

Polecam.Mimo tego iż mieliśmy ze sobą trochę spinek jest jak najbardziej ok.Administrator się stara,żeby jak najbardziej umilić Wam grę i co z tego,że to Sheila? Dalej będziecie wypominać mu aline tak jak mi tanirusa? Nie tędy droga.Serwer bardzo dobry możliwe,że zawitam ;)

Opublikowano

Serwer polecam !! Ponawiam pytanie co do reklamy, u jakich youtuberów będzie? Źle przeczytałem czy we wo nie ma kowala ? Z metinów drop we WO jest inny? Dobrze, że rekrutacja na moderatora jest otwarta, ale szkoda że nie ma skrzyni ucznia.

Opublikowano

Z nim się nie uda, mam z nim na pieńku :)

Do DIIIM2 możesz napisać może nagra prezentacje po starcie.

Sh4ke raczej odpada, tream może się zgodzi.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Prezka jak najbardziej oki! Wbije na 100% :)

Jak z SM'ami z Bety? Ile ich będzie? Zdradzisz? Czy dowiemy się dopiero na starcie :D

Konta z bety zostaną? Czy będzie trzeba zakładać nowe?

Opublikowano

Prezka jak najbardziej oki! Wbije na 100% :)

Jak z SM'ami z Bety? Ile ich będzie? Zdradzisz? Czy dowiemy się dopiero na starcie :D

Konta z bety zostaną? Czy będzie trzeba zakładać nowe?

Zobaczycie jak z SM z bety. Kto testował ten dostanie (Bił metki, moby, testował exp, monety itp) a nie stał w m1 i bił się z innymi graczami.

Konta z bety zostały usunięte jak i cały ich dobytek, zostaną przywrócone konta z poprzedniej edycji (Bez bonusów z isa, sm itp.) i zostaną oddane sm.

Opublikowano

Rozumiem, jednak nadal nie napisałeś ile będzie tych sm ;) Zdradzisz chociaż liczbę minimalną wartosc? 

Czy ItemShop się zmieni czy będzie taki sam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...