Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl [Dedyk] [Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijać na serwer,robić ss jak bd 400 graczy + i wklejać tutaj, to również przyciąga graczy ! Jeżeli wypali ta reklama to będzie zaj*biście!

PS. Jaka była największa liczba graczy na s1 ? Zwiększycie % na drop ulepszaczy ?

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijać na serwer,robić ss jak bd 400 graczy + i wklejać tutaj, to również przyciąga graczy ! Jeżeli wypali ta reklama to będzie zaj*biście!

PS. Jaka była największa liczba graczy na s1 ? Zwiększycie % na drop ulepszaczy ?

Tam było mało, tak myślałem nad zwiększeniem %.

Opublikowano

reklama u youtubera 120k subów+?

nie mów mi tylko ze to jest Pallasajd  bo pekne ze smiechu

Dokladnie ten :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dokladnie ten :D

szkoda pieniędzy na niego, bylo juz kilka serwerów, co zaplacili po 200-300 zł za odcinek i nie przyniosło zadnych efektów, zwłaszcza dlatego, ze on nie nagrywa normalnie metina, i nie ma widzów ktorzy w niego grają, pozatym jest hujowym youtuberem

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

szkoda pieniędzy na niego, bylo juz kilka serwerów, co zaplacili po 200-300 zł za odcinek i nie przyniosło zadnych efektów, zwłaszcza dlatego, ze on nie nagrywa normalnie metina, i nie ma widzów ktorzy w niego grają, pozatym jest hujowym youtuberem

Ale ma 100k subow! To sie liczy! Wytlumacz sheili ze robic cos irracojnalnego to cie zwyzywa, to dziecko - on sie nie zna kompletnie na marketingu i prowadzeniu servera. Poobiecuje, pobawi sie, a za 2 miesiace wystartuje trzeci raz bo graczy nie bedzie mial...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer nie wyróżnia się niczym od innych i ma mniej nowości.Stąd pewnie liczba graczy jest niska.

@ Skąd ta orkowa mapa dropi ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ale ma 100k subow! To sie liczy! Wytlumacz sheili ze robic cos irracojnalnego to cie zwyzywa, to dziecko - on sie nie zna kompletnie na marketingu i prowadzeniu servera. Poobiecuje, pobawi sie, a za 2 miesiace wystartuje trzeci raz bo graczy nie bedzie mial...

Człowieku po Twoim zachowaniu na pw mogę się założyć że masz mniej niż 13 lat.

Jeżeli nic o mnie nie wiesz to najlepiej nic nie pisz, Ethandia tamta stała 4 miesiące, przez 2 miesiące serwer miał 20 osób i co została wyłączona 2 mieś po tym jak nie było osób? Nie stała do końca aż powiedziałem że to nie ma sensu. Ten serwer nie będzie mial 20 osób bo dziennie dochodzi 20 osób na serwer.

W godzinach wieczornych jest na serwerze od 330 do 360 osób więc to nie jest aż taki mały wynik, będzie reklama nie tylko u ziżeja, jeżeli chcesz hejtować to droga wolna ale jak Ci napisałem na pw, argumenty Ci się kończą.

Serwer nie wyróżnia się niczym od innych i ma mniej nowości.Stąd pewnie liczba graczy jest niska.

@ Skąd ta orkowa mapa dropi ?

Tak, ma mniej nowości lecz jakość rozgrywki jest odświeżona, wejdź i zobacz sam :)

Opublikowano

Człowieku po Twoim zachowaniu na pw mogę się założyć że masz mniej niż 13 lat.

Jeżeli nic o mnie nie wiesz to najlepiej nic nie pisz, Ethandia tamta stała 4 miesiące, przez 2 miesiące serwer miał 20 osób i co została wyłączona 2 mieś po tym jak nie było osób? Nie stała do końca aż powiedziałem że to nie ma sensu. Ten serwer nie będzie mial 20 osób bo dziennie dochodzi 20 osób na serwer.

W godzinach wieczornych jest na serwerze od 330 do 360 osób więc to nie jest aż taki mały wynik, będzie reklama nie tylko u ziżeja, jeżeli chcesz hejtować to droga wolna ale jak Ci napisałem na pw, argumenty Ci się kończą.

Tak, ma mniej nowości lecz jakość rozgrywki jest odświeżona, wejdź i zobacz sam :)

Mi sie koncza argumenty? Ty mi po raz x mowisz ze jestem dzieckiem i po raz x powtarzasz ze koncza sie argumenty - tak wiec prosze Cie... "hejt hejt hejt" - bo to juz w Polsce nie wolno sie zle wypowiedziec na teamt kogos / czegos bo od razu jestem hejterem, ahh. Z tego co pamietam to Ty chyba masz (juz?) 15, 16 lat? Wiec daj sobie spokoj z pisaniem mi, ze jestem 13 latkiem, bo to nie ja sie tu jak dziecko zachowuje. No i co, wg Ciebie fakt, ze dziennie dochodzi 20 osob to jest dobry wynik? :D Ze kilka dni po stracie na serverze HARD masz po 350 osob to jest dobry wynik? Wierzysz tylko w ta swoja reklame... Wierz dalej, "droga wolna". Ciekawe tylko ile czasu uda Ci sie tak zwodzic graczy.

Powodzenia, nie polecam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pogralem pare dni i musze powiedziec, ze server taki sobie. Gra polega na biciu metkow, gdzie drop z niektorych to beka.. np w m2 na metkach 35 dropi lepiej niz na metkach na pustyni i sohan, a z metkow 40 i 45 to wgl rady i egzo nie leci ;> Poza tym admin jest troche dziwny, nie reaguje wgl na propozycje graczy i te jego "xdd". Server na pewno nie na 1 dzien, ale graczy jest malo i raczej nie ma sie na to, zeby przybyly tlumy na serva, wiec nie wiem czy jest sens tu nołlajfić. Ja odpuscilem, bo server szybko sie nudzi, ale jak ktos lubi hardkorowy drop w m2 to polecam.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Pogralem pare dni i musze powiedziec, ze server taki sobie. Gra polega na biciu metkow, gdzie drop z niektorych to beka.. np w m2 na metkach 35 dropi lepiej niz na metkach na pustyni i sohan, a z metkow 40 i 45 to wgl rady i egzo nie leci ;> Poza tym admin jest troche dziwny, nie reaguje wgl na propozycje graczy i te jego "xdd". Server na pewno nie na 1 dzien, ale graczy jest malo i raczej nie ma sie na to, zeby przybyly tlumy na serva, wiec nie wiem czy jest sens tu nołlajfić. Ja odpuscilem, bo server szybko sie nudzi, ale jak ktos lubi hardkorowy drop w m2 to polecam.

Jeżeli byś miał ponad 30 pw od razu na przywitanie jak wchodzisz do gry  to nie wiem czy byś każdemu odpisał jak każdy spamuje.

Nie tylko na biciu ale co masz robić na początku serwera? Na większości serwerów tego typu gra polega na biciu kamieni/bossów oraz expie dopiero później zaczyna się pvp z lepszym ekwipunkiem, a także skończonym biologiem.

Opublikowano

jaki jest sens zbroi na 50 i 75?

przez nie, nie opłaca się robić innych zbroi

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

jaki jest sens zbroi na 50 i 75?

przez nie, nie opłaca się robić innych zbroi

Ich sensem jest użyteczność podczas zdobywania doświadczenia a sensem innych zbroi jest obrona (itp) podczas pojedynków PvP (Player Vs Player) 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Te zbroje w IS odstraszają trochę bo tak naprawdę wbijamy 50 lvl i nie potrzebujemy żadnych innych zbrojek tylko potem stalke robimy ;/

Po za IS można je zdobyć? Po ile kk chodzą po sklepach?

Te Wierzchowce2 które są na okres 7 dni czas leci cały czas czy tylko gdy używamy ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Moby na mapach od 90 w góre przewracają postać?

Na WO trzeba mieć pt, jeśli tak ile min. osób?

Na WO mini 2 osoby.

Te zbroje w IS odstraszają trochę bo tak naprawdę wbijamy 50 lvl i nie potrzebujemy żadnych innych zbrojek tylko potem stalke robimy ;/

Po za IS można je zdobyć? Po ile kk chodzą po sklepach?

Te Wierzchowce2 które są na okres 7 dni czas leci cały czas czy tylko gdy używamy ?

Tak, po za isem można ze szkatułek bossów, nie wiem po ile chodzą ;)

Tylko gdy jesteśmy na nich czas leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...