Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl [Dedyk] [Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem, ze pisales ten post o 3 ;d Co do servera to pogralem chwile i chyba zostane na dluzej, bo gra sie bardzo przyjemnie. Polecam kazdemu.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Ogólnie bardzo miło się gra , pierwsze utrudnienie na serwerze to zdobycie broni na 30lv ale w mojej opinii to dobrze bo mniejsze lv mają jak zarobić na tych broniach.

Metinów jest strasznie dużo na każdej mapie ! :)

Zawiodłem się trochę na biologu , przedmioty potrzebne do oddania biologa nie lecą jakoś wystrzałowo i 1h czekania.

Przydałoby się wprowadzić eliksir poszukiwacza do skrzyń serwerowych .

Ciężko też o perły i zwykłe ulepszacze praktycznie z wszystkim trzeba lecieć do dt albo robić dropka ;)..

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Czemu server nie dziala?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Drodzy gracze serwer nagle stracił połączenie z siecią, zgłoszenie zostało wysłane do naszej serwerowni.

Prosimy o cierpliwość, pozdrawiamy, Team Ethandia.pl

Tak to jest jak się jedzie na VPSie z hosteam.

Prezentacja nawet ładna, dobrze że masz tą dużą czcionkę bo strasznie mi się podoba :D

Powodzenia i widzę że teodor dużooo tutaj pomaga na pewno ogarnięty administrator.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam nadzieje że to będzie ogarnięte.

Chyba pierwszy taki serwer, który mi się spodobał.

Nie zwalcie tego.

Bo znowu będę szukał w nieskończoność.

Mam nadzieje że team jest ogarnięte, no i zwalczy all problemy ;)

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Jak widać nie jest to nasza wina tylko wina hosteam który otrzymuje gigantyczne ataki :)

HosTeam Wsparcie techniczne <[email protected]>
17:16 (4 minuty temu)
cleardot.gif

do mnie
cleardot.gif
cleardot.gif
Dlaczego ta wiadomość jest w Spamie? Bo jest podobna do wiadomości wykrytych przez nasze filtry spamu.  Dowiedz się więcej

Witam.
dziękuję z informację.
Potwierdzam atak ddos dużej skali.
Trwają prace nad dobraniem odpowiedniej charakterystyki do filtrów w celu zablokowania zdarzenia.
Pozdrawiam.

Opublikowano

mam szanse na SM z tamtej edycji przegrane ponad 30h

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Przepraszamy za tak długą przerwę w dostępie do serwera, możecie mieć błąd z czasem + np. 100 minut do następnego biologa etc przez zmianę czasu (automatyczną po restarcie maszyny).

Moze jakis OX za te problemy? :P

Opublikowano

Quentis myslales o zwiekszeniu dropu ulepek? Bo slabo cos dropia, juz pol godziny probuje wydropic kk i nic ;p

ZR_o79.gif

Opublikowano

Oplaca się grać ? :)

Opłaca się grać, serwer wystartował 10 sierpnia, ludzi gra w godzinach szczytu około 300, ale to dopiero początki ludzi przybywa. Exp jest przyjemny, zwiększone respy metinów i łatwo się wybić bez isa a gm nie zamkną go po miesiącu i to się liczy, że nawet jak bedzie grało 50 osób to i tak będzie stał ^_^

Opublikowano

Opłaca się grać, serwer wystartował 10 sierpnia, ludzi gra w godzinach szczytu około 300, ale to dopiero początki ludzi przybywa. Exp jest przyjemny, zwiększone respy metinów i łatwo się wybić bez isa a gm nie zamkną go po miesiącu i to się liczy, że nawet jak bedzie grało 50 osób to i tak będzie stał ^_^

Ok dzięki za odpowiedź, na serwer zawitam :D

Można jakieś namiary na Ciebie w grze ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...