Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbic Golda/Platyne na free userze? UPDATE 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cassio moim zdaniem jest  najlepsza do grania jak i rankedów czy customów :P , wystarczy mieć Cassio De Cautou czy jak tam to się dziwnie nazywa i się przyda Tower Range , w razie czego i jest easy :P , Wiem że jest łatwo nią , bo dziś 2 krotnie penta wpadła na free userze , pierw na Summoners Rift a później na Aramie :)

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Rekt by PanGlod

zauważyłem czasem bug że muszę grać na wciśniętym F9 bo inaczej skrypt nie działa

Musisz szybko powciskac 2xF9 i ci przejdzie proboj az bedzie dobrze

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Siemka jestem zielony a wiec mam pytanko ;)
dodałem skrypt cassio w custom script i teraz aby działał wystarczy że zaznaczę go ptaszkiem, odpalę lola i już będzie działał ? jakim klawiszem jest menu ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja znam lepszy sposob wystarczy usunąć bola i ściągnąć l#

Tak lecz jakbys zauwazyl to nie wszyscy chca go uzywac :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nie wiem czy było już w tym temacie takie pytanie (jeżeli było to sorry :P), bo nie czytałem wszystkich odpowiedzi, ale mam pytanie, czy na aktualnej Cassio nadal dobry jest RoA? Czy jako pierwszy item lecieć w maskę?

Opublikowano

siema, a co to jest ten brain.lua skrypt ? W czym  on pomaga ? . Ps. Wiem, że brain.lua to mózg czyli, że mam używać mózgu, ale w tym linku są jakieś linijki xD

Opublikowano

siema, a co to jest ten brain.lua skrypt ? W czym on pomaga ? . Ps. Wiem, że brain.lua to mózg czyli, że mam używać mózgu, ale w tym linku są jakieś linijki xD

Tylko troll

@TenStylOdLajka lezka>roa

lubie sie spowolnic

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...