Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbic Golda/Platyne na free userze? UPDATE 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładny poradniczek, ale cass nie opłaca się używać chyba że masz ochote na szybkiego bana. A tak pozatym polecam wbudowana katarine, testowałem do niej kilka skryptów i ta wbudowana ma chyba najlepsze combo i w przeciwienstwie do sinister wie kiedy przerwać ulta i uzyć shunpo

Opublikowano

Tak dzialaja nick ktory tam podasz musi byc z malych liter tylko malych a w grze musisz wcisnac 2xF9

lubie sie spowolnic

Opublikowano

To co tutaj wyslales ma 17 linijek :P

Bo linijki nie ida w dol tylko w bok tak ciezko to zauwazyc?

Moze postaraj sie uzyc brain.lua, a nie sie bierzesz za cassio.

4zzt3n.png

Opublikowano

Bo linijki nie ida w dol tylko w bok tak ciezko to zauwazyc?

Moze postaraj sie uzyc brain.lua, a nie sie bierzesz za cassio.

Pytam sie ciebie o cos? to trzymaj morde i zachowuj sie kulturalnie bo na ty nie jestesmy

Kulturalnie zapytalem a ty sie spinasz okres masz? to wyloguj sie z tego forum i idz pobiegaj moze schudniesz

­345mulx.jpg

Opublikowano

Pytam sie ciebie o cos? to trzymaj morde i zachowuj sie kulturalnie bo na ty nie jestesmy

Kulturalnie zapytalem a ty sie spinasz okres masz? to wyloguj sie z tego forum i idz pobiegaj moze schudniesz

O co Ci chodzi czlowieku ? Czy ja Cie gdzies wyzwalem od debili ze jestem nie kulturalny?

Bardziej to Ty sie zachowuj kulturalnie i nie gadaj o mojej wadze czy schudnieciu, bo mnie nigdy nie widziales. ( Jezeli juz tak chcesz wiedziec to 180 cm i 81 kg ;3 )

Co z tego ze ma 17  linijek to wklej do bola i zobacz czy zadziala..

@AntyWarnn

Bardzo dobre skrypt, ladnie smigaja mozna carrowac bobow ;d. 

4zzt3n.png

Opublikowano

O co Ci chodzi czlowieku ? Czy ja Cie gdzies wyzwalem od debili ze jestem nie kulturalny?

Bardziej to Ty sie zachowuj kulturalnie i nie gadaj o mojej wadze czy schudnieciu, bo mnie nigdy nie widziales. ( Jezeli juz tak chcesz wiedziec to 180 cm i 81 kg ;3 )

Co z tego ze ma 17  linijek to wklej do bola i zobacz czy zadziala..

@AntyWarnn

Bardzo dobre skrypt, ladnie smigaja mozna carrowac bobow ;d. 

Sugerowanie że ktoś powinien skorzystać z skryptu brain.lua który nie jest w ogole ani troche zabawny, jeżeli cie to bawi to musisz być z*********e smutnym człowiekiem zamkniętym w sobie i wciskajacym ciagle tylko spacje.Poza tym wole zapytać niż wklejać jakis syf którego nie sprawdziłem tak ? Jeżeli ty wklejasz wszystko co popadnie to trzeba sie podleczyc bo normalne to to nie jest .

­345mulx.jpg

Opublikowano

Sugerowanie że ktoś powinien skorzystać z skryptu brain.lua który nie jest w ogole ani troche zabawny, jeżeli cie to bawi to musisz być z*********e smutnym człowiekiem zamkniętym w sobie i wciskajacym ciagle tylko spacje.Poza tym wole zapytać niż wklejać jakis syf którego nie sprawdziłem tak ? Jeżeli ty wklejasz wszystko co popadnie to trzeba sie podleczyc bo normalne to to nie jest .

Mowiac brain.lua nie sugeruje zadnego skryptu, tylko zebys uzyl swojego mozgu :).

Wklejac syf? Czlowieku temat ma 5 stron tyle osob napisalo ze to smiga, a Ty mowisz ze to syf -,-. W dodatku jak Ci to nie pasuje to bylo wklejic nazwe skryptu w google i wejsc na oficjalne forum bola.

Wklejam wszystko co popadnie trzeba sie podleczyc?? O co Ci chodzi w tym zdaniu bo nie rozumiem? Sugerujesz ze jestem chory bo wklejam skrypty do bola? To moze ty sie podlecz. 

4zzt3n.png

Opublikowano

a czym grałeś ?

Cassio, masz tu match history tak w skrócie

http://prntscr.com/4c35vw

http://prntscr.com/4c360t

Całe to LoL'owe match history w cliencie. Wszystko w jedną noc, używałem tylko tego skryptu na cassio + vprediction.

Tak, wiem, c*****e cs i te sprawy, ale who cares, ważne, że w jedną noc sobie wybiłem 2 dywizje.

We wielu meczach first bloody same wchodzą.

hXjOVa1.png

nhcxuQl.png

gwNRPi5.png

jcPWPQf.png

Uc1MZE2.png

Do tego praktycznie w każdym meczu minimum triple kill.

9amUS1C.png
Opublikowano

Ten skrypt brain.lua po aktualizacji jest wiele lepszy, Dzieki !

A tak wgl to zapomniales dodac ze potrzebna jest postac Cassiopei ;p

"Co bedzie nam potrzebne?

mózg

program BoL

pare skryptow

dobre checi"

Opublikowano

Pomoże ktoś co zrobić bo pierwszy raz mam do czynienia z bolem i nie wiem jakie skrypty zaznaczyć w custom sac- reborn i np. kata jak gram katą ? 

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...