Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbic Golda/Platyne na free userze? UPDATE 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wg daje ten brain.lua? :D bo ja nigdy nie używałem bola dopiero zamierzam ;d

To jest zart, brain=mozg, wystarczy wejsc w kod tego "brain.lua" Podany w temacie i od razu widac :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To jest zart, brain=mozg, wystarczy wejsc w kod tego "brain.lua" Podany w temacie i od razu widac :)

Aaa nawet nie zaglądałem ;d, jak się nazywa jakiś fajny skrypt do orb walkingu dla free bo szukam?:D

Opublikowano

Kolejne poradniki, a później płacz jakie to boby są w goldzie i platynie, a to za sprawą właśnie takich programików.

Opublikowano

Kolejne poradniki, a później płacz jakie to boby są w goldzie i platynie, a to za sprawą właśnie takich programików.

Ten kto na bolu gra to nie ma zlych stat, wrecz moze carryowac. Boby to sa Ci ktorzy sa wyboostowani, a w platynie najwiecej takich gowien. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Musisz podac tam nick z malych liter nawet jezeli masz duze w nicku

Tylko ze mi sie skrypt pobral ale nie dziala :P w tym rzecz

­345mulx.jpg

Opublikowano

Poradnik by ja, jak wbić diament w lolu bez bola

1. Ćwiczysz

2.Ćwiczysz

3.Ćwiczysz

4.Gratulacje jesteś wyskillowany dzięki długim godziną ogarniania gry i jej mechaniki, dzięki temu wbiłeś diament i możesz być z siebie dumny, dziewczyny w gimbazie na twój widok się rozbierają.

Wersja dla bola

1.Spacja

2. Nie umiesz grać bez bola przegrywasz z bronzem gg wp 

Opublikowano

Ja ma challangera i laksi na to nie leca pozatym wiele osob po bola siegaja w wyskoiej platynie lub niskim diamencie wiec maja jakieos skilla, duzo jests tez osob z broznu wbiaja do golda i nic nie umieja :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

No, to brawo tylko jest jeden problem, bez bola po wbiciu tego challengera, nic nie ugrasz taka prawda, a bol wiecznie działał nie będzie, ciekawe co wtedy zrobią te pseudokoksy z diamentu i chall 

Opublikowano

Spacja dziala 100%

====== WAZNE! ======

Szukam kogos kto wykona

Grafike dla serii moich poradnikow

=====================

lubie sie spowolnic

Opublikowano

combo na spacje nie wchodzi ?; p jakis inny klawisz tego combo?

Brain.lua do wymiany..

Naprawde sa ludzie ktorzy nie umieja poradzic se z obsluga bola?

Wlaczyles VP Prediction? Juz w grze.

4zzt3n.png

Opublikowano

Oraz dlaczego pisze please select to prediction ciagle nad postacia? i spam takimi zoltymi napisami :P

jak to wlaczyc? :D

v prediction wlaczylem i co w zwiazku z tym skoro combo dalej na spacje nie wchodzi tylko autoatak?; d

­345mulx.jpg

Opublikowano

Oraz dlaczego pisze please select to prediction ciagle nad postacia? i spam takimi zoltymi napisami :P

jak to wlaczyc? :D

v prediction wlaczylem i co w zwiazku z tym skoro combo dalej na spacje nie wchodzi tylko autoatak?; d

Shift ( trzymasz caly czas) Cassiopeia du coueta --> Prediction --> Use VPrediction i klikasz te OFF i bedzie ON.

Ukonczyles chociaz podstawowke? Bo czytac cos nie umiesz..

Moze jak nie umiesz se z bolem poradzic, pora pocwiczyc brain.lua?

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...