Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SorakaBot by szczurekPROS

szczurekPROS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczuuurek o której będzie ten soraka bot ;D

Już jest poprawka. A rework nie wiem kiedy bo muszę pisać prawie wszystko od nowa :(

@Edit

Ale rework będzie na 100%. Jak coś to na blogu będę pisał o postępie pracy :)

@Edit

Tylko prędzej muszę z tym blogiem zrobić :D

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalna rozdzialka. Wyciełem ssa dlatego tak widać. Mam 0 libów dodanych bo świeża instalka po formacie. Jakie liby są potrzebne?

Dodałem liby. Jakiś pomysł co zrobić by działało?

W pierwszym poście szczurka są 2 pliki do pobrania:

sorakaBOT + Follow : 2.5

sorakaBOT + Auto Follow: 1.3 (BETA)

oba instaluje? Jeśli tak czy jakaś kolejność? Jeśli nie to jakie liby są dokładnie potrzebne by skrypt szczurka działał.

Opublikowano

Mam pyanie na jakiej rozdziałce działą bot czy ma to jakąś różnice? Jestem po świeżej instalce win + lola wyskakuje takie coś i bot nie dziala.

7833514123527031030800.jpg

To nie wina rozdziałki. Nie włączyłeś scripta.

Normalna rozdzialka. Wyciełem ssa dlatego tak widać. Mam 0 libów dodanych bo świeża instalka po formacie. Jakie liby są potrzebne?

Dodałem liby. Jakiś pomysł co zrobić by działało?

W pierwszym poście szczurka są 2 pliki do pobrania:

sorakaBOT + Follow : 2.5

sorakaBOT + Auto Follow: 1.3 (BETA)

oba instaluje? Jeśli tak czy jakaś kolejność? Jeśli nie to jakie liby są dokładnie potrzebne by skrypt szczurka działał.

pobierz sorakaBOT + Auto Follow.

Instalacja:

1. Pobierz plik

2. Rozpakuj go i otwórz

3. Pliki z folderu scripts wrzucasz do folderu scripts ( Tam gdzie masz BoL-a )

4. Włącz BoL-a

5. W BoL-u przejdź do zakładki "Custom Scripts"

6. Aktywuj "sorakaBOT by szczurekPROS"

@Edit

Wszystkie potrzebne liby są w paczce

Opublikowano

Tam są dwa pliki do pobrania, mają dwie różne nazwy. Pobieram, rozpakuje, zaznaczam magicznym Ptaszkiem skrypt w bolu i nie działa. Pliki z folderu common wrzucam do common, 1-plik z folderu script wrzucam do folderu script.

EDIT:

Sprawdzałem na 2 różnych pc, te same liby + ten sam scrpy czyli ten twój do soraki, na 1 pc działa na 2 nie. Na obu pc win7, co może być przyczyną?

Opublikowano

Tam są dwa pliki do pobrania, mają dwie różne nazwy. Pobieram, rozpakuje, zaznaczam magicznym Ptaszkiem skrypt w bolu i nie działa. Pliki z folderu common wrzucam do common, 1-plik z folderu script wrzucam do folderu script.

EDIT:

Sprawdzałem na 2 różnych pc, te same liby + ten sam scrpy czyli ten twój do soraki, na 1 pc działa na 2 nie. Na obu pc win7, co może być przyczyną?

Brak dll w systemie, lub problem z BoL-em.

Spróbuj usunąć BoL-a i pobrać jeszcze raz.

Opublikowano

Robiłem to kilka razy, usuwałem bola, wywalałem z rejestru informacje o bolu, to samo z appdata. Logując się na konto premium w bolu też nie działa skrypt na 2 pc. Skrypty które są do ściągnięcia w programie typu auto smite itp działają normalnie, natomiast nie działają skrypty dodawane do folderu scripts, tak jakby skrypty dodawały się normalnie ale się nie uruchomiają. ( oczywiście dodaje i zaznaczam skrypt)

Opublikowano

Robiłem to kilka razy, usuwałem bola, wywalałem z rejestru informacje o bolu, to samo z appdata. Logując się na konto premium w bolu też nie działa skrypt na 2 pc. Skrypty które są do ściągnięcia w programie typu auto smite itp działają normalnie, natomiast nie działają skrypty dodawane do folderu scripts, tak jakby skrypty dodawały się normalnie ale się nie uruchomiają. ( oczywiście dodaje i zaznaczam skrypt)

Hmmmmm. Dziwne. Nie pomogę Ci za wiele. Jak możesz to napisz temat. I opisz co się dzieje. Ktoś Ci na pewno pomoże.

Opublikowano

Kiedy Kayla? jutro konczy sie ban za afk: P

Niebawem. Muszę VIP-a kupić :/ Brakuje mi 2.30 zł na PSC :/

Jak ktoś ma 2.30zł na PSC to chętnie wezmę :P

Opublikowano

Mam tak problem ze niby go wczytuje bo cos tam wyskakuje na czacie i nawet samo leczy ziomka jak podejdzie, ale pod shiftem nic nie ma. Pobralem wersje beta ale uzywa ciagle Q na adc i troszke dziwnie sie zachowuje. Wiesz moze co poradzic zeby wczytać tą 1 wersje?

fjlw0o.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie, czy da się zmienić osobę którą falowujemy? Często odpalam bota jak gram na 2 pc a jak widzę że falowuje gościa bez rąk to dłużej gra trwa...

Witam. w nowej wersji która już niedługo wyjdzie będzie możliwość wybrania za kim ma iść. Aktualizacja miała już być gotowa, ale miałem problemy z komputerem.

Wszystkich przepraszam za opóźnienie. Na dniach zrobię aktualizacje :)

Opublikowano

A czy możesz dodać do kupowanych itemów dla soraki "łezkę" tak by kupowała ten item jako jeden z pierwszy? Często kupuje ją na bocie np jak dedne na main koncie

-soraka praktycznie nie schodzi z linni bo ma manę i cały czas leczy

-o dziwo nie wiem dla czego ale używa mi cały czas Q i stakuje łezkę

-gra dzięki temu trwa krócej bo warzywa z naszego teamu pewniej się czują dostając co kilka sekund heal więc też z lejna nie schodzą.

Kolejna propozycja to usunięcie kupowania wardów, jednak zabiera to golda więc bot składa wolniej itemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...