Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SorakaBot by szczurekPROS

szczurekPROS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej zrob jakis xerath bot albo yasuo bot :P

Hmmmm. Pomysł też dobry, ale jak używasz bota po to żeby expić smurfy do 10 lvl to tak szybko nie będziesz miał Yasuo lub Xerath :)

Opublikowano

Hmmmm. Pomysł też dobry, ale jak używasz bota po to żeby expić smurfy do 10 lvl to tak szybko nie będziesz miał Yasuo lub Xerath :)

Kto expi takim botem referrale? Ja np po paru meczach moim smurfem juz mam yasuo. Chcialbym wbic 30 lvl.

Z auto follow ma czasami nawet po 20 dedow, a bez max 4

Opublikowano

Jak ustawić autofollow ?

Jak naciśniesz "Shift" tam masz ustawienia.

UWAGA!

Już szykuję update Sorakabot-a. W dniu kiedy wyjdzie rework "Soraki" na 80% będzie gotowa aktualizacja "Sorakabot-a"

Ogłoszenie:

Jeżeli podoba Ci się Sorakabot proszę o Donate jeżeli możesz, bardzo to pomoże:

PayPal: szczurekPROS@o2.pl

Lub

Nr bankowy: 60 1140 2004 0000 3002 7509 9334

Opublikowano

Jak naciśniesz "Shift" tam masz ustawienia.

UWAGA!

Już szykuję update Sorakabot-a. W dniu kiedy wyjdzie rework "Soraki" na 80% będzie gotowa aktualizacja "Sorakabot-a"

Ogłoszenie:

Jeżeli podoba Ci się Sorakabot proszę o Donate jeżeli możesz, bardzo to pomoże:

PayPal: szczurekPROS@o2.pl

Lub

Nr bankowy: 60 1140 2004 0000 3002 7509 9334

Ja bym ci dal donejta ale niestety nie mam paypala ani konta ;c. Kiedy ten updatE?:D

Opublikowano

Ja bym ci dal donejta ale niestety nie mam paypala ani konta ;c. Kiedy ten updatE? :D

Za kilka dni bo teraz jestem chory :/

Opublikowano

No kiedy to? Musze wyexpic drugie konto :(

dzisiaj albo jutro. Tylko to jeszcze nie będzie cały update.

Zmiany W Drobnej Poprawce (To jeszcze nie wszystko. Cały update wkrótce):

Usunięte Automatyczne Używanie Q, E (Tymczasowo)

Naprawione Automatyczne Używanie W, R (R nadal zbugowanie - fix wkrótce)

Usunięte Automatyczne Czary Przywoływacza (Nie Działały - Już pracuję Nad Nowymi)

Po poprawce można używać sorakaBOT-a. Będzie on normalnie działał

Zmiany które będą w reworku SorakaBOT-a:

Aktualizacja Auto Follow (Będzie można wybierać za kim ma iść)

Nowe Automatyczne Czary Przywoływacza

Automatyczne Używanie Czarów: Q, E

Nowa Lista Przedmiotów Do Kupienia

Poprawa Automatycznego Ulta

Zmiana Menu

Opublikowano

Gdzie je aktualizacja?! Czekam bo chce już mieć 30 lvl :D

Przepraszam za opóźnienie. Nie miałem prądu przez kilka godzin. Muszę pisać poprawkę bo to co napisałem nie zapisałem i przepadło. Teraz właśnie piszę. Postaram się napisać dzisiaj. Obiecuję że jutro na 10000000% będzie aktualizacja. Za kilka dni jak skończę pisać kayleBOT zrobię prezentacje kayleBOT-a. Niestety kayleBOT będzie płatny :/ Mam problemy finansowe, komputer mi się zepsuł i pracuję na bardzo słabym komputerze. Cena kayleBOT będzie wynosiła 1-2 złotych na stałe. Raz ktoś zapłaci i ma na zawsze. Bardzo wszystkich przepraszam za to, ale muszę nazbierać na komputer :/

sorakaBOT będzie aktualizowany z opóźnieniem, które spowodowane jest problemem sprzętowym ( Komputer ). sorakaBOT jest darmowy i zawsze będzie. Planuję rework scripta bo on tego wymaga.

Tak informacyjnie:

Piszę program "szczurekPROS Multi Center". W tym programie jest wszystko co robię i co będę robił. Program łączy się z moją bazą i wczytuje informacje i pobiera aktualizacje. Dodatkowo są w nim mody do League of Legends

Każdy kto jest chętny do testowania programu, niech napisze PW :)

Screen programu:

2b5249785d9b4581gen.png

Opublikowano

Przepraszam za opóźnienie. Nie miałem prądu przez kilka godzin. Muszę pisać poprawkę bo to co napisałem nie zapisałem i przepadło. Teraz właśnie piszę. Postaram się napisać dzisiaj. Obiecuję że jutro na 10000000% będzie aktualizacja. Za kilka dni jak skończę pisać kayleBOT zrobię prezentacje kayleBOT-a. Niestety kayleBOT będzie płatny :/ Mam problemy finansowe, komputer mi się zepsuł i pracuję na bardzo słabym komputerze. Cena kayleBOT będzie wynosiła 1-2 złotych na stałe. Raz ktoś zapłaci i ma na zawsze. Bardzo wszystkich przepraszam za to, ale muszę nazbierać na komputer :/

sorakaBOT będzie aktualizowany z opóźnieniem, które spowodowane jest problemem sprzętowym ( Komputer ). sorakaBOT jest darmowy i zawsze będzie. Planuję rework scripta bo on tego wymaga.

Tak informacyjnie:

Piszę program "szczurekPROS Multi Center". W tym programie jest wszystko co robię i co będę robił. Program łączy się z moją bazą i wczytuje informacje i pobiera aktualizacje. Dodatkowo są w nim mody do League of Legends

Każdy kto jest chętny do testowania programu, niech napisze PW :)

Screen programu:

709421412181421966738.png

A mozna przelewem z mBanku? Albo smsem?

Opublikowano

Mini Aktualizacja:

Zmiany W Wersji 1.2 (BETA):

Poprawione przeliczniki: W, R

Automatyczny Ultimate Częściowo Poprawiony (Wina AI)

Usunięto Automatyczne Q, E (Tymczasowo)

Poprawione Menu (Usunięcie Funkcji Które Nie Działały)

Zmiany zostały już wprowadzone. Bota można już używać. Nie długo (jak skończę pisać) wprowadzony zostanie rework scripta (całego).

Przewidywane Zmiany które będą w reworku SorakaBOT-a*:

Aktualizacja Auto Follow (Będzie można wybierać za kim ma iść)

Nowe Automatyczne Czary Przywoływacza

Automatyczne Używanie Czarów: Q, E

Nowa Lista Przedmiotów Do Kupienia

Poprawa Automatycznego Ulta

Zmiana Menu

*Lista ta może zostać zmieniona wraz z postępem pracy

Opublikowano

A kiedy bol dla free bo bym chcial pograc

Z tego co wiem to BoL już jest dla free :)

@Edit

Tak BoL działa dla free: Our Service Status: BoL Studio: Updated for patch 4.17 :: BoL for free users: Enabled ::

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...