Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SorakaBot by szczurekPROS

szczurekPROS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorakabot (Beta) Aktualizacja 1.1

Zmiany w nowej wersji:

Dodany Harras Z Q (Automatyczne Używa Q)

Dodane Automatyczne Wardy

Drobna Aktualizacja Menu

Informacje Ogólne:

Jeszcze nie naprawiłem "Czarów Przywoływacza", ale postaram się je naprawić w następnej Aktualizacji.

Dodane zostało "Automatyczne Q". Przy pierwszym włączeniu każdy niech sobie ustawi jak ma działać Auto Q. Konfiguracja jest w "Sorakabot Auto Follow"

Bugi:

Automatyczny Ultimate działa jeżeli jest ustawiony na 80% (Już pracuję nad tym)

Podziękowania:

Bardzo dziękuję użytkownikom:

"@JaLurek" za pomoc, testy, informacje.

"Spider2023" za pomoc.

"@ByOdziobasky" za statystyki bota

Opublikowano

Dzieki za update :>

Po kilku meczach dam kolejne staty dam kilka dobrych i kilka gorszych

@Edit jeszcze jedno ;p jednak bardzo by mi zależało na rozdzialce 1680x1050

@Edit kolejny ;p jak byś potrzebował pomocy w testach to pisz na pw jeżeli będę miał czas to na pewno pomogę.

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Opublikowano

Dzieki za update :>

Po kilku meczach dam kolejne staty dam kilka dobrych i kilka gorszych

@Edit jeszcze jedno ;p jednak bardzo by mi zależało na rozdzialce 1680x1050

@Edit kolejny ;p jak byś potrzebował pomocy w testach to pisz na pw jeżeli będę miał czas to na pewno pomogę.

ok dziękuję :)

Jutro zrobię dla Ciebie tą rozdzielczość :)

@Edit jednak dzisiaj nie zrobię bo nie mam czasu. Ale w nocy już się troszkę pobawiłem. Działa już "Play" i dołączanie do kolejki na rozdzielczosci 1680x1050 :)

Opublikowano

ok dziękuję :)

Jutro zrobię dla Ciebie tą rozdzielczość :)

@Edit jednak dzisiaj nie zrobię bo nie mam czasu. Ale w nocy już się troszkę pobawiłem. Działa już "Play" i dołączanie do kolejki na rozdzielczosci 1680x1050 :)

Dziękuje w temacie Auto Queue dałem ci info że nie działa continue/

Opublikowano

W zwykłym follow była taka opcja że jak champ dostał obrażenia to automatycznie uciekał.

Jak myślisz nie była by to dobra opcja do auto follow beta ? Wydaje mi się że było by mniej dedów.

Opublikowano

W zwykłym follow była taka opcja że jak champ dostał obrażenia to automatycznie uciekał.

Jak myślisz nie była by to dobra opcja do auto follow beta ? Wydaje mi się że było by mniej dedów.

Jest to bardzo dobra opcja, ale poprzednia wersja była na AI a ta już nie ma AI (obecnie tylko czary korzystają z AI, zostanie to zmienione). Problem jest z tym że nie mogę za dużo funkcji dać w jednym scripcie bo to może oddziaływać na jego działanie. Postaram się zrobić taką opcję, ale nie jestem w stanie powiedzieć kiedy bo mam problem z czasem i komputerem. Jak wszyscy dobrze wiedzą niedługo będzie rework soraki. Po reworku muszę większość rzeczy zmieniać. Teraz się już szykuję do reworku. Zmienię na 100% build Soraki bo ten już nie jest za dobry. Pasuje wymyślić lub znaleźć jakiś dobry build, żeby Soraka była bardziej wytrzymała na ataki przeciwnika. Miałem w tej aktualizacji zrobić "Lib Downloader", ale okazało się że "Lib Updater" powoduje Crashe gry, co utrudnia działanie bota.

Bardzo proszę wszystkich którzy używają "SorakaBot-a" o wyrozumiałość i cierpliwość. Z związku z tym że chodzę do szkoły nie będę mógł tyle czasu poświęcać na pisanie, ale OBIECUJĘ że SorakaBot będzie kontynuowany i będzie zawsze darmowy. :)

Jeżeli chcecie pomóc mi możecie zawsze wesprzeć mnie finansowo wysyłając mi pieniądze na konto. Muszę zmienić komputer bo ten który mam się psuje i nie idzie na nim pisać, ani go normalnie używać. Z góry Dziękuję Wam wszystkim.

Auto Queue jest zrobione tylko dla MPCforum.pl i proszę go nie udostępniać na innych forach. Dziękuję :)

Opublikowano

Jak sie przestawia to auto follow?

Jest taki problem że czasem pójdzie za junglerem i nie ma jak zmienic chyba że dasz autofollow off.

Ale ja kiedy tak zrobie to juz sie automatycznie wyłacza w każdym meczu i musze robić rest pc.

Opublikowano

Jest taki problem że czasem pójdzie za junglerem i nie ma jak zmienic chyba że dasz autofollow off.

Ale ja kiedy tak zrobie to juz sie automatycznie wyłacza w każdym meczu i musze robić rest pc.

Wystarczy dwa razy nacisnąć F9 :P

Opublikowano

A daloby sie zrobic na inna rozdzielczosc to auto quene?

tak :) Tylko obecnie mam duże problemy z komputerem i nie jestem w stanie zrobić :(

Opublikowano

Siemka mam mały problem. Otóż bot nie Klika przycisku "accept" aby dołączyć do wyboru bohatera ;/

76561198033711010.png

Opublikowano

Siemka mam mały problem. Otóż bot nie Klika przycisku "accept" aby dołączyć do wyboru bohatera ;/

A mi nie klika play..

Jeśli macie problem z AutoQ to piszcie w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1270059-auto-quene-by-szczurekpros/#entry10848095

Macie też tam informacje że aktualnie wersja na normale nie działa.

76561198053546969.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...