Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SorakaBot by szczurekPROS

szczurekPROS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrób auto-follow wtedy dostaniesz lajka :D

spoko już prawie skończyłem :P

Screen:

618791407741755966738.jpg

muszę naprawić ten błąd który cały czas spamuje. Ale to jest śmieszne bo spamuje że jest błąd ale wszystko działa jak należy :D

Hehe no super, zhakuj serwery Rito to moze dostaniesz Like'a. 

Ziomek sie stara i powinienes go motywowac a nie " Hehe, zrobisz to to dam ci 

lajka ( O ktorym i tak zapomne ) xD "

Powodzenia w dalszej robocie.

Btw. W czym napiszesz AutoQuene?

Dziękuję.

Auto Quene zrobię w Auto It :)

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Czasami wyskakuje mi "temp follow" i idzie za kimś innym do momentu aż tamten za kim idziemy się nie zrespi, czyli taki jakby auto follow :D

-Dalej nie kupuje "Ancient Coin" pierwszego

-Czasami buguje się koło nashora i chodzi koło lewej ściany tam i z powrotem i muszę ją ręcznie "przesunąć"

-Bez sensownie wraca się do bazy gdy ma full HP, MP i nie ma golda

-Czasami kupowanie itemków się buguje, ma 3k golda a ma tylko startowe itemki, trzeba coś sprzedać żeby ruszyło

-No i heal oczywiście

Ale i tak jest dobrze :D Soraka nabija mi lvl na smurfie a ja sobie gram w coś innego :P

76561198053546969.png

Opublikowano

Aktualizacja 2.4

Zmiany w nowej wersji:

Dodany "Strażniczy Totem (Trinket)" do Automatyczne Wardy (Zostanie dodane w wersji 2.5 z powodu braku Lib Updatera)

Poprawione przeliczniki od czarów (Lepiej przelicza kiedy ma użyć W,E,R) (Prawie skończone!)

Jako pierwszy przedmiot kupuje "Starożytna Moneta" (Zrobione!)

Aktualizacja wyjdzie prawdopodobnie dzisiaj około godziny 14

Opublikowano

Jak zrobisz auto follow, auto queue itp to ci dam buziaka :*

Z "Auto Follow" jest problem bo działa w 100% ale cały czas spamuje błędem i nie wiem dlaczego. Tak jak napisałem w temacie że za niedługo będzie wersja testowa z "Auto Follow" :)

Auto Quene to jest wielki problem bo nie za dobrze znam Auto It :/

Opublikowano

Bot ukradł mu jednego killa i całą grę się rzucał :D Dodam ze to była gra na boty :D

987181407842886437875.png

@topic

Kiedy wersja 2.4?

za jakieś 2 godziny bo poprawiam AI :) Obecnie bot podczas testowania miał  staty 2/2/31 :D

Opublikowano

Aktualizacja 2.4

Zmiany:

Poprawione przeliczniki od czarów (Lepiej przelicza kiedy ma użyć W,E,R)

Jako pierwszy przedmiot kupuje "Starożytna Moneta"

W Następnej Aktualizacji: 2.5

Lib Updater (Automatyczne Aktualizacje Lib) (40% Zrobione!)

Dodany "Strażniczy Totem (Trinket)" do Automatyczne Wardy (Zrobione!)

Poprawiony AI (Prawie Zrobione!)

Opublikowano

923961407949399966738.png

Udało mi się otrzymać prawa do edycji i stworzenia własnego Auto Quene używając "Dome's Auto Que V3 Normal"

Za niedługo będzie "Auto Quene". Co do "Auto Follow" jest problem :( Spamuje cały czas że jest błąd ale mimo to działa tak jak należy :D

Screen Pozwolenia:

8d75005e3289e5b7gen.jpg

Jeżeli ktoś się zna na "AutoIt" może pomóc :) W razie pytań proszę pisać tu lub Priv :)

Opublikowano

Prawilny skrypcik dziala dosyc dobrze czasem tylko wypierdalal mi 5 spamow pod rzad na czacie "I go Base" albo "I go put Ward" naszczescie mozna te linki usunac i bangla bo wygladalo to podejrzanie,  o.O

Opublikowano

Prawilny skrypcik dziala dosyc dobrze czasem tylko wypierdalal mi 5 spamow pod rzad na czacie "I go Base" albo "I go put Ward" naszczescie mozna te linki usunac i bangla bo wygladalo to podejrzanie,  o.O

Wiadomości Automatyczne zostały wyłączone bo bym właśnie problem że czasami spamował. W następnej aktualizacji jak się uda pojawi się wersja testowa "Auto Follow" Jest jeden problem z tym "Auto Follow" cały czas spamuje błędem ale działa normalnie. Niestety prace z Sorakabot zostały zawieszone do 18.08 bo BoL teraz jest dla VIP-ów :/ Jak będzie dla free to postaram się jak najszybciej zrobić z tym :)

Bardzo proszę wszystkich którzy pobierają i testują tego Sorakabot-a o napisanie w komentarzu co myślą o nim i jak się sprawdza :) Z góry wszystkim dziękuję :)

Opublikowano

Ale co za roznica czy jest spam na chacie skoro to bot ktory ma ci level smurfa albo zdobywac pz?

Dla mnie nie ma różnicy, ale inni pisali czy można to usunąć więc usunąłem :)

Opublikowano

Bo ludzie cały czas pisali że to soraka bot i takie tam i że zreportują, a jak 5 razy na sekundę nawalało "I go base" to oczywiste że to bot i bana za to można wyłapać.

76561198053546969.png

Opublikowano

Bo ludzie cały czas pisali że to soraka bot i takie tam i że zreportują, a jak 5 razy na sekundę nawalało "I go base" to oczywiste że to bot i bana za to można wyłapać.

Wiem. Dlatego "Auto Messages" zostały wyłączone. Może dodam kiedyś ale będę musiał udoskonalić je żeby takie coś się nie działo :)

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc .. kiedy już zaloguję się do gry to wogule nie działa mi skrypt chcąc nacisnąć F1 , aby ustawić bota tylko podświetla mi klawisz ustawienia..

Co zrobić?

Dodam że wszystko zrobiłem jak trzeba .. zamieniłem te pliki w sripts i mam zaznaczone SorakaBot.

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc .. kiedy już zaloguję się do gry to wogule nie działa mi skrypt chcąc nacisnąć F1 , aby ustawić bota tylko podświetla mi klawisz ustawienia..

Co zrobić?

Dodam że wszystko zrobiłem jak trzeba .. zamieniłem te pliki w sripts i mam zaznaczone SorakaBot.

Masz VIP w BoL-u? Teraz BoL jest tylko dla VIP users.

Opublikowano

Nie .. Nie posiadam.. jestem nowym użytkownikiem bola.. coś mi co chwilę wyskakuje Upadate bol .. ale normalnie się włącza.

Skoro nie masz VIP-a to na razie nie będzie działało. BoL będzie dostępny dla Free Users dopiero 18.08.

Do tego czasu scripty Ci nie będą działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...