Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milder MineZ

Under07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

H8b7XC.jpg

SERWER OTWARTY ZAPRASZAMY !!!

IX8nUS.png

Milder MineZ to serwer na którym zapanowała Apokalipsa Zombie. Po całym świecie chodzą silniejsze niż zwykle zombie.

Są szybsze, silniejsze, wytrzymalsze i dużo mądrzejsze. Twoim zadaniem jest szukać przedmiotów na mapie które pomogą ci 

przetrwać. Na serwerze jest ponad 20 rodzajów broni palnych które pomogą ci zabić nie tylko zombie ale i złych graczy.

Jeśli zostaniesz zraniony istnieje szansa że zaczniesz krwawić i wtedy będziesz musiał użyć bandaża. Na serwerze jest dość spora

liczba leków i antybiotyków które nie tylko pomagają doprowadzić twój organizm do stabilności ale i potrafią dodać

np. Adrenalinę przez co biegasz szybciej oraz skaczesz wyżej przez określony czas, dzięki temu łatwiej możesz uciec wrogowi.

Na serwerze mapa jest ograniczona. Jedynym szybkim lądowym środkiem transportu w grze jest koń, ale jest go bardzo trudno znaleźć

z kolei łódka jest jedynym pojazdem wodnym. Więc niestety większość swojej wędrówki przejdziesz pieszo.

Zapraszaj kolegów i twórz grupy oraz sojusze, by przetrwać razem, poczuj smak prawdziwego końca świata.

I oczywiście baw się dobrze bo o to własnie Nam Twórcom chodziło gdy tworzyliśmy ten serwer :) .

>> Więcej informacji o serwerze na pw lub na otwarciu serwera. <<

9zWDT7.png

Serwer posiada również własny resorcepack czyt. (texturepack + inne bajery) Na zdjęciu powyżej widać najmocniejszą broń w grze SVD Camo  :)

Resourcepack jest całkowitą własnością serwera i jeśli mamy włączone pobieranie textur, to przy wejściu na serwer wystarczy ze zatwierdzimy

pobieranie. Całość pobiera się do max. do 2 minut. A jeśli z jakiegoś powodu resourcepack nam się nie pobierze na spawnie możemy 

wygenerować sobie link do bezpośredniego pobrania. Poniżej kilka prezentacyjne przedmiotów.

kOK79H.png

NdCek6.png
kLAUO5.png
Serwer posiada autorskie skrypty i pluginy co się przekłada na to że jest Unikalny. Inspiracje zostały zaciągnięte z [ MTA:SA DayZ ] oraz przelane na godziny
pracy przy pisaniu pluginów jak i skryptów, były momenty że chcieliśmy się poddać ale wytrwaliśmy do końca :)
Serwer posiada plugin na grupy przez co możemy tworzyć zespoły bo jak wiadomo w grupie raźniej i wiele innych, nie będziemy wszystkiego zdradzać  :)

apJJ8u.png
Właściciel: Under
Współwłaściciele: Milczus, Hac3r
Administracja: -brak-
Moderacja: -brak-
Kid-Modzi: -poszukujemy-
YouTube: -poszukujemy-
Sponsor: -poszukujemy-

Y8RLR7.png

Milder MineZ Serwer
IP: minezpl.hostmc.pl   lub    s8.hostmc.pl:15587
Moby: Tylko Zombie
Zwierzęta: Tak
PVP: Tak
Sloty: 25+ 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nowosci !
#Dodano jedyne na mapie ocalałe (małe bardzo) miasto w którym jest życie (handel, #questy, uprawy itd.)
#Naprawiono bug z niedziałającymi broniami.
#Usprawniono spawn oraz dodano kilka "poradnikow"
#Usprawniono spawn zombie oraz zoptymalizowano ich siłe.
#Automatyczne eventy co godzine, do przepisania haslo (kto pierwszy przepisze kod ten wygrywa nagrode)
#Wybudowano obszary do kupienia dla teamow. (namioty)

Do zrobienia:
*Naprawienie kilku resetujacych sie skrzyn.
*Dodanie opcji kupienia terenow do skryptu na teamy.
*Wiecej questow.

Screeny:
Automatyczny event:

pM5DN4.png

Tereny do kupienia dla teamow.
QL0cjs.png
Małe Ocalałe Miasteczko: 
uAXDbz.png[/url]
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

10 slotów?! Naprawdę?! Co do serwera to nie zagram, prezentacja strasznie odpycha, a i jest za ciemna :P, może jak coś popracujecie nad prezentacją to wtedy pogadamy :) A i powiększcie sloty!

Opublikowano

10 slotów?! Naprawdę?! Co do serwera to nie zagram, prezentacja strasznie odpycha, a i jest za ciemna :P, może jak coś popracujecie nad prezentacją to wtedy pogadamy :) A i powiększcie sloty!

bedzie +25 slotow xD serwer jest w budowie i dlatego jest tylko 10... a prezentacja jest ciemna bo ma nawiazywac do klimantu apokalipsy :) Nie znasz sie niestety, jak juz krytykujesz do konstruktywnie 

Opublikowano

Ostatnio wystartowało wiele serwerów typu MineZ :) Zagram 

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Ostatnio wystartowało wiele serwerów typu MineZ :) Zagram 

moze, ale polskich nie jest az tak duzo, i mysle ze mamy jeden z tych lepszych polskich gdyz mamy wiele autorskich pluginow co czyni nas 

unikalnym serwerem :) jak narazie trwaja takie mini - beta testy mozna wbic zwiedzic spawn i przetestowac bronie, oraz zamienic pare slow z nami :)

Opublikowano

eE juz mi sie nie podoba :/ te broni ..

jak juz robisz resourcepack to rób go z głową a nie wszystko na standardowej rozdzielczości 16x16 a tu wyskakujesz z broniami 128x128 .... brak słów

Opublikowano

jak juz robisz resourcepack to rób go z głową a nie wszystko na standardowej rozdzielczości 16x16 a tu wyskakujesz z broniami 128x128 .... brak słów

jakbym mial zrobic caly texture pack 128x128 to zajmowalby ponad 50mb , polowie osob by sie nie chcialo tego pobierac.

Niestety ale nie da sie wszystkim dogodzic jak ci nie pasuje txt pack to zrob sobie swoj i nie pobieraj tego. Boze jakie problemy ;o

Opublikowano

damianq20, w 03 Sie 2014 - 16:18, powiedział:snapback.png

jakbym mial zrobic caly texture pack 128x128 to zajmowalby ponad 50mb , polowie osob by sie nie chcialo tego pobierac.

Niestety ale nie da sie wszystkim dogodzic jak ci nie pasuje txt pack to zrob sobie swoj i nie pobieraj tego. Boze jakie problemy ;o

nie chodziło mi abyś robił całą paczkę w 128 tylko o to byś był konsekwentny jak robisz bronie w 128 to zrob cala paczke w 128 jak nie to zrob w standardowej 16"

Opublikowano

nie chodziło mi abyś robił całą paczkę w 128 tylko o to byś był konsekwentny jak robisz bronie w 128 to zrob cala paczke w 128 jak nie to zrob w standardowej 16"

nie chodziło mi abyś robił całą paczkę w 128 tylko o to jak robisz bronie w 128 to zrob cala paczke w 128 \\ -  maslo maslane, a mi nie chodziło o opinie tylko o znak czy ktos zagra na otwarciu czy nie.

Jak juz krytykujecie to konstruktywnie ;x 

Opublikowano

tak poza tym zmieniony skin maja tylko te itemki ktore mozna posiadac w grze tzn. juz na mapie dayz . Inne takie ktore nie wystepuja np. piston nie maja przerobionego bo to bez sensu

Opublikowano

Będą jakieś prezenty dla 1-szych osób czy coś?

jasne, beda rozne eventy i wiele konkursow do wygrania przedmioty na dobry start :)

Opublikowano

No, no, no nie mogę się do czekać

Jeszcze 44-45min.

Można prosić o jakiś kontakt na PW. ?

Opinia, serwera moja jest Pozytywna ponieważ widzę że jest dopracowany tak jak reklama ;)

Opublikowano

No, no, no nie mogę się do czekać

Jeszcze 44-45min.

Można prosić o jakiś kontakt na PW. ?

Opinia, serwera moja jest Pozytywna ponieważ widzę że jest dopracowany tak jak reklama ;)

dzieki wielkie, ciesze sie ze ktos docenia nasza prace :) chcemy zapewnic jak najlepszy klimat DayZ

Opublikowano

Pozdro start przeniesiony na sobote... 

Co sie dziwisz bugów było duzo np jak otworzyles skrzynke i wziales itemki zamknoles i znowu otworzyles to byly nowe itemy polowa broni nie dzialala strzykawki itp wiec nie dziwie sie ze start przeniesiony na sobote

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Pozdro start przeniesiony na sobote... 

przeniesiony ze wzgledu na 1 bug

Co sie dziwisz bugów było duzo np jak otworzyles skrzynke i wziales itemki zamknoles i znowu otworzyles to byly nowe itemy polowa broni nie dzialala strzykawki itp wiec nie dziwie sie ze start przeniesiony na sobote

nie dzialaly tylko 2 rodzaje broni ale juz jest wszystko zrobione, po prostu bylo to spowodowane tym ze stracilem internet na 3 dni i dzis rano dopiero odzyskalem nie zdazylismy naprawic tego co powinnismy.

ale na pewno przeniesione otwarcie wyjdzie wszystkim na dobre

Opublikowano

A mozna wiedziec co to za bug ? :D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

A mozna wiedziec co to za bug ? :D

po prostu niedopracowany autorski plugin, tak jak mowie nie mialem neta przez 2/3 dni i zostalismy w tyle z robotami,

Opublikowano

Czyli 3 dni bedziecie pracowac nad jednym pluginem ? bo na to wychodzi

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

po prostu niedopracowany autorski plugin, tak jak mowie nie mialem neta przez 2/3 dni i zostalismy w tyle z robotami,

Na serwerze jak byłem parę dni temu, nie udało mi się zauważyć autorskich pluginów jedyne co to admin mi wmawiał, że są one ukryte ale to nie jest możliwe bez edytowania silnika w co po prostu wątpię.

Opublikowano

Czyli 3 dni bedziecie pracowac nad jednym pluginem ? bo na to wychodzi

nie, chcemy rowniez zmienic poziom trudnosci zombie, oraz dopracowac spawn itemow w skrzyniach, a nas jest tylko 2 a sa wakacje wiec nei siedzimy caly dzien przed komputerem

Na serwerze jak byłem parę dni temu, nie udało mi się zauważyć autorskich pluginów jedyne co to admin mi wmawiał, że są one ukryte ale to nie jest możliwe bez edytowania silnika w co po prostu wątpię.

autorski plugin jest jeden, na ochrone ramek na itemy a reszta to sa autorskie skrypty jest ich chyba 5, na wszystkie strzykawki, na respienie itemkow w skrzyni, aktualnie piszemy lepszy skrypt na spawn zombie i mamy skrypt na teamy wiec widocznie nie ogarneles za bardzo tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...