Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milder MineZ

Under07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna  wiedziec jakie będa nagrody za misje w tym miasteczku i jak będziemy te misje przyjmowac?

20141229160810uid1.gif

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozna  wiedziec jakie będa nagrody za misje w tym miasteczku i jak będziemy te misje przyjmowac?

Co do misji to beda narazie 2-3 misje na start testowo zeby zobaczyc jak to bedzie dzialac, nagrodami bedzie jedzenie bronie itd.

Opublikowano

Yea a tak wgl mialem najlepsza bron na serwerze to nie dzialala poprzednio ;D

odrazu po starcie ide obczaic misje ;D\

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Yea a tak wgl mialem najlepsza bron na serwerze to nie dzialala poprzednio ;D

odrazu po starcie ide obczaic misje ;D

Teraz wszystkie bronie juz dzialaja, nie napalajcie sie na te misje bo one sa w fazie beta :D

SERWER OPENNED ZAPRASZAM !!!

Opublikowano

### NA SERWER DOSTALI SIE HACKERZY KTORZY CHCIELI ROZWALIC SERWER,      ###

### SERWEROWI NIC NIE JEST ACZKOLWIEK LEKKO UCIERPIALA MAPA                      ###

### DOPOKI NIE WYJASNIMY OKOLICZNOSCI JAK HACKERZY POZYSKALI ADMINA      ###

### SERWER OFF ###

logs;

MaRsOnIx issued server command: /op

+

zmieniono permissions.yml

Opublikowano

wiadomo kiedy bedzie serwer on ? bo naprawde chcial bym na nim sobie pograc

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

wiadomo kiedy bedzie serwer on ? bo naprawde chcial bym na nim sobie pograc

aktualnie poszukujemy przyczyny hacka, nie mozemy dopuscic do kolejnego ataku 

Opublikowano

### NA SERWER DOSTALI SIE HACKERZY KTORZY CHCIELI ROZWALIC SERWER,      ###

### SERWEROWI NIC NIE JEST ACZKOLWIEK LEKKO UCIERPIALA MAPA                      ###

### DOPOKI NIE WYJASNIMY OKOLICZNOSCI JAK HACKERZY POZYSKALI ADMINA      ###

### SERWER OFF ###

logs;

MaRsOnIx issued server command: /op

+

zmieniono permissions.yml

Jeżeli atakiem nazywasz , daniem mojej osobie op'a a ucierpieniem mapy zmiany pozycji spawna to widać profesjonalizm właściciela.

Zrobiłem to z "nudów", mapy nie uszkodziłem bo wiem ile trzeba poświęcić na to czasu..

Ale śmiało idź na policję i powiedź, że zmieniłem Ci pozycję spawna.

Opublikowano

Jeżeli atakiem nazywasz , daniem mojej osobie op'a a ucierpieniem mapy zmiany pozycji spawna to widać profesjonalizm właściciela.

Zrobiłem to z "nudów", mapy nie uszkodziłem bo wiem ile trzeba poświęcić na to czasu..

Ale śmiało idź na policję i powiedź, że zmieniłem Ci pozycję spawna.

jak wbiles na serwer to z 15 osob zrobilo sie 5-4 zmieniles spawn, zasiales snieg na calej mapie i rozdawales opy i rangi wiec chlopcze nie chce z toba rozmawiac.

Napracowalismy sie nad tym startem, zeby ten dzisiejszy dzien wypalil a wy takim byle jakim zagraniem zepsuliscie to, tyle.

Opublikowano

jak wbiles na serwer to z 15 osob zrobilo sie 5-4 zmieniles spawn, zasiales snieg na calej mapie i rozdawales opy i rangi wiec chlopcze nie chce z toba rozmawiac.

Napracowalismy sie nad tym startem, zeby ten dzisiejszy dzien wypalil a wy takim byle jakim zagraniem zepsuliscie to, tyle.

5-4 ? Dalej była taka sama liczba osób..

5-4 to może teraz jest bo każdemu się znudziła gra..

Co za problem wpisać //replacenear 500 snow 0, ciesz się iż nie zniszczyłem mapy mimo tego, że mi każdy podsuwał ten pomysł a ja mówiłem, że to by było "chamskie".

Opublikowano

5-4 ? Dalej była taka sama liczba osób..

5-4 to może teraz jest bo każdemu się znudziła gra..

Co za problem wpisać //replacenear 500 snow 0, ciesz się iż nie zniszczyłem mapy mimo tego, że mi każdy podsuwał ten pomysł a ja mówiłem, że to by było "chamskie".

mogles zniszczyc, poza tym musiales sie doczepic akurat do nas ? idz sobie na dayzmc.pl i tam hackuj -.- albo na jakis inny,

tak wgl to uwazam ze to jest glupota niszczyc czyjas prace wiec oczywiscie nie popieram czegos takiego

Opublikowano

mogles zniszczyc, poza tym musiales sie doczepic akurat do nas ? idz sobie na dayzmc.pl i tam hackuj -.- albo na jakis inny

Masz taką spinę jakby to był mega zarąbisty serwer na zajebistej maszynie, człowieku opanuj się... czy ja coś Ci zniszczyłem, nie zrobiłem tego i nie miałem zamiaru.

Tak jak mówiłem zrobiłem to z "nudów"..

Mieliście nas złapać a chodziło nam o to, kiedy się kapniecie i nam to zabierzecie..

Zrób dobry serwer z ogarniętą administracją, z własnym pomysłem to gracze sami się pojawią bez jakiegoś mega startu..

Opublikowano

Masz taką spinę jakby to był mega zarąbisty serwer na zajebistej maszynie, człowieku opanuj się... czy ja coś Ci zniszczyłem, nie zrobiłem tego i nie miałem zamiaru.

Tak jak mówiłem zrobiłem to z "nudów"..

Mieliście nas złapać a chodziło nam o to, kiedy się kapniecie i nam to zabierzecie..

Zrób dobry serwer z ogarniętą administracją, z własnym pomysłem to gracze sami się pojawią bez jakiegoś mega startu..

Po prostu zly jestem, tyle. Mam do tego prawo

Opublikowano

mogles zniszczyc, poza tym musiales sie doczepic akurat do nas ? idz sobie na dayzmc.pl i tam hackuj -.- albo na jakis inny,

tak wgl to uwazam ze to jest glupota niszczyc czyjas prace wiec oczywiscie nie popieram czegos takiego

Jesteś żałosny.

Już nie raz chciałeś iść z takim czymś na policję.

Nasz serwer nie jest kolejnym gównem, u nas nie można od tak mieć op`a.

Nie potraficie zabezpieczyć serwera. Żenada.

Wy się wcale nie napracowaliście.

Kwadratowe budynki i zje&&&& mapa.

Opublikowano

Haha. Na serwerze nie ma żadnych autorskich pluginów. Jedynie skrypty skopiowane z neta. Tak jak na innym serwerze pana undera virtualcraft. Under! Cały czas czekam na tą twoją policję, kiedy przyjdą? Pozdrawiam Bonzo i ekipa.

Opublikowano

Jesteś żałosny.

Już nie raz chciałeś iść z takim czymś na policję.

Nasz serwer nie jest kolejnym gównem, u nas nie można od tak mieć op`a.

Nie potraficie zabezpieczyć serwera. Żenada.

Wy się wcale nie napracowaliście.

Kwadratowe budynki i zje&&&& mapa.

nie bede z toba dyskutowal, piszesz ze masz wlasny texturepack a jest on z internetu jedynie moze posklejany z kilku txt do tg wasz serwer ma wiecej bugow niz my pluginow wiec chlopcze o czym my rozmawiamy :)

Haha. Na serwerze nie ma żadnych autorskich pluginów. Jedynie skrypty skopiowane z neta. Tak jak na innym serwerze pana undera virtualcraft. Under! Cały czas czekam na tą twoją policję, kiedy przyjdą? Pozdrawiam Bonzo i ekipa.

nie mialem serwera virtualcraft, skrypty sa autorskie wiec nie wypowiadaj sie. Napisalem na skype raz dla zartu "policja prosze przyjechac na skype" to bylo zartobliwie widac masz jakies problemy psychiczne skoro nie umiesz odroznic zartu od powagi

Opublikowano

nie bede z toba dyskutowal, piszesz ze masz wlasny texturepack a jest on z internetu jedynie moze posklejany z kilku txt do tg wasz serwer ma wiecej bugow niz my pluginow wiec chlopcze o czym my rozmawiamy :)

nie mialem serwera virtualcraft, skrypty sa autorskie wiec nie wypowiadaj sie. Napisalem na skype raz dla zartu "policja prosze przyjechac na skype" to bylo zartobliwie widac masz jakies problemy psychiczne skoro nie umiesz odroznic zartu od powagi

Bronie+jedzenie+magazynki+dźwięki broni są autorskie.

Reszta to tekstury z internetu.

Mam 100% razy lepszy texturepack niż twój.

Mój serwer nie ma żadnych poważnych bugów.

Są niewidoczne bugi tak jak i na innych serwerach.

A pluginów mogę mieć ile chcę skoro mam dobrą maszynę.

Nigdy nie przebijesz mojego serwera.

Nie zamieram z tobą więcej dyskutować.

Uważasz się za jakiegoś dojrzałego mężczyznę, a piszesz jakbyś miał 14 lat i niedoje&&&&& mózgowe.

Po za tym masz 25 slotów + masę skryptów = jeden wielki lag przy większej ilości graczy.

Opublikowano

Jeden wielki lag, bo to hosting. Hosting lvl.up robi overselling. Inaczej nie zarabialiby przy tych cenach. Napisałeś, że serwer, ma autorskie pluginy. Hmmm. Udowodnij nam, bo mi się wydaje, że nie ma ani jednego twojego pluginu.

Opublikowano

Jak na was patrze to chce mi sie plakac jak chcecie dyskutowac to na pw a nie na reklamie serwera a ty Flakor boisz sie ze ci ktos graczy podpierdzieli

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

To nie ten Under, gdyż Under z virtualcraft ma nick RobertUnder.

@topic

Powiem tyle, że serwer mnie zaciekawił tylko szkoda ze jest masa skryptów :<

Jedno mnie także denerwuję - wszyscy się jarają tym jakie mają dobre maszyny, zabezpieczenia bla bla bla itd. . Generalnie mnie to szczerze i większość gówno obchodzi (lub powinno obchodzić), to jest zwykła gra, a ludzie tak są napaleni, że tworzą niewyobrażalne kłótnie i spiny. Chłopaki sobie zrobili prosty serwer, chcą niech mają, lecz mnie to wku###, że ludzie niszczą sobie te serwery, bo chcą osiągnąć coś dobrego. Najczęściej są to powody typu "bo mi się nudzi" lub "tamten zrobił mi coś złego, to ja też mu zrobię". Chcę też powiedzieć, że nie bronie autora tematu ani twórcy serwera, tylko mówię jak to naprawdę wygląda. Cały czas tylko ludzie próbują pokazać swój ideał przy tych serwerach, a i tak z tego gówno wychodzi, dlatego nie ma sensu się wywyższać. Niszczenie serwerów też dla mnie nie jest słuszne, ale ludzie, to są KLOCKI! Mam 14 lat i jestem "gimbusem", kiedyś sam się kiedyś jarałem serwerami, lecz dałem sobie z tym spokój, bo nie miało to kompletnego sensu. To na tyle.

Teraz czekam na "ból dupy" od jakiegoś użytkownika na temat moich wypocin.

Pozdrawiam

Kotage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...