Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milder MineZ

Under07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronie+jedzenie+magazynki+dźwięki broni są autorskie.

Reszta to tekstury z internetu.

Mam 100% razy lepszy texturepack niż twój.

Mój serwer nie ma żadnych poważnych bugów.

Są niewidoczne bugi tak jak i na innych serwerach.

A pluginów mogę mieć ile chcę skoro mam dobrą maszynę.

Nigdy nie przebijesz mojego serwera.

Nie zamieram z tobą więcej dyskutować.

Uważasz się za jakiegoś dojrzałego mężczyznę, a piszesz jakbyś miał 14 lat i niedoje&&&&& mózgowe.

Po za tym masz 25 slotów + masę skryptów = jeden wielki lag przy większej ilości graczy.

jedzenie autorskie, prosze cie ;p widzialem te puszki z fasola i wgl na necie, niewidoczne bugi? Sama woda jest bugnieta + nazwy broni sa zbugowane i wiele innych wali mnie szczerze twoj texturepack i twoj serwer, podniecasz sie nim ze masz lepszy a ja wcale nie powiedzialem ze jest slaby. Ty masz jakis problem ? Jestes egoistą co chwile pierdzielisz o swoim serwerze a nawet nie wiesz o czym trwa dyskusja, w ktorym momencie stwierdzasz ze uwazam sie za dojrzalego mezczyzne, bo napisalem "policja prosze przyjechac na skype" to bylo zartobliwie ale niestety niektorzy nie wiedza co to zart. A co do lagow na pewno mniej niz na twoim serwerze. PEACE

Jeden wielki lag, bo to hosting. Hosting lvl.up robi overselling. Inaczej nie zarabialiby przy tych cenach. Napisałeś, że serwer, ma autorskie pluginy. Hmmm. Udowodnij nam, bo mi się wydaje, że nie ma ani jednego twojego pluginu.

No jak masz komputer drewniany no to lagi sa, zaden z graczy nie narzeka na lagi, a to ze twoje zdanie jest negatywne jest kierowane jedynie tym ze jestesmy wasza konkurencja ? Widac poziom waszej dojrzalosci, skoro tak zalatwiacie konkurencje .

To nie ten Under, gdyż Under z virtualcraft ma nick RobertUnder.

@topic

Powiem tyle, że serwer mnie zaciekawił tylko szkoda ze jest masa skryptów :<

Jedno mnie także denerwuję - wszyscy się jarają tym jakie mają dobre maszyny, zabezpieczenia bla bla bla itd. . Generalnie mnie to szczerze i większość gówno obchodzi (lub powinno obchodzić), to jest zwykła gra, a ludzie tak są napaleni, że tworzą niewyobrażalne kłótnie i spiny. Chłopaki sobie zrobili prosty serwer, chcą niech mają, lecz mnie to wku###, że ludzie niszczą sobie te serwery, bo chcą osiągnąć coś dobrego. Najczęściej są to powody typu "bo mi się nudzi" lub "tamten zrobił mi coś złego, to ja też mu zrobię". Chcę też powiedzieć, że nie bronie autora tematu ani twórcy serwera, tylko mówię jak to naprawdę wygląda. Cały czas tylko ludzie próbują pokazać swój ideał przy tych serwerach, a i tak z tego gówno wychodzi, dlatego nie ma sensu się wywyższać. Niszczenie serwerów też dla mnie nie jest słuszne, ale ludzie, to są KLOCKI! Mam 14 lat i jestem "gimbusem", kiedyś sam się kiedyś jarałem serwerami, lecz dałem sobie z tym spokój, bo nie miało to kompletnego sensu. To na tyle.

Teraz czekam na "ból dupy" od jakiegoś użytkownika na temat moich wypocin.

Pozdrawiam

Kotage

zaczelo sie od tego ze flakor mial bol dupy bo wpadlem zeby zrobic prosty i skromny serwer DayZ , na ten pomysl wpadlem w pelni sam i nie kierowalem nikogo serwerem (MINECRAFT)

Niestety niektorzy nie potrafia sobie radzic z konkurencja i ponosza ich nerwy ;p

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wierzę, że przy 20 graczach nie będzie tam lagów. Mi nie chodzi o fps, jak tobie. Nie jestem dzieckiem minecrafta i wiem, że grafika jest przetwarzana przez lokalny komputer. A co do tego autorskiego pluginu, to nagle cię zatkało?

Opublikowano

Nie wierzę, że przy 20 graczach nie będzie tam lagów. Mi nie chodzi o fps, jak tobie. Nie jestem dzieckiem minecrafta i wiem, że grafika jest przetwarzana przez lokalny komputer. A co do tego autorskiego pluginu, to nagle cię zatkało?

mamy autorskie skrypty :) i moge ci to udowodnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...