Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to jedno wielkie gówno.

Na serwerze co 2 gracz ma cheaty a administracja nic z tym nie robi. Święto jak kogoś zbanują ( ale za ten czas zawita 10 nowych cheaterów )

Właściciel serwera to dzieciak, który postawił serwer i liczy tylko na hajs z itemshopu, w ogóle nie ogarnia serwer.

Na serwerze są faworyzowane gildie kolegów administracji czy też gildia w której 3/4 osób to vipy.

Ja dostałem bana za " aure " bez jakiegokolwiek sprawdzania - oczywiście nie miałem cheatów. Cheaty miała inna gildia ( 3 osoby ) ale z racji, iż to koledzy helpera byli dostali unbana. 

Na tsie dostałem bana za " obrażanie administracji " zanim co kolwiek zdążyłem im powiedzieć (y). Ogółem na tsie można przesiedzieć cały dzień i i tak nikt z administracji nie wejdzie.

Podsumowując. Serwer jest gównem tak samo jak jego założyciel ( kendall pseudo youtuber ). Nie polecam nikomu grać na tym serwerze, strata czasu. Z administracją nie ma co próbować się dogadywać bo to dzieci.

A więc tak faworyzowane gildie? tak poproszę o dowody, drugie kolega helper hahahah, dobre kolego powiem Ci jedno trzeba być deb*lem zeby powiedzieć ze helper faworyzuje jak Helpera nie mamy od 2 miesięcy :) trzecie Czy administracja jak ma niezbite dowody widzi że jest killaura musi sprawdzać? No chyba nie.

Pozdrawiam

i życze kupna maści na ból ....

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer niczym szczególnym się nie wyróżnia. Gildie dzikoyska, nic autorskiego, nic nowego, nic co mogło by się spodobać do tego wielkie lagi :)

Mamy gildie tirexa  ;)KUPIONE

Opublikowano

" A więc tak faworyzowane gildie? tak poproszę o dowody, drugie kolega helper hahahah, dobre kolego powiem Ci jedno trzeba być deb*lem zeby powiedzieć ze helper faworyzuje jak Helpera nie mamy od 2 miesięcy  :) trzecie Czy administracja jak ma niezbite dowody widzi że jest killaura musi sprawdzać? No chyba nie. "

Po 1 na tak zje*anym serwerze nie będę robił jakiś screenów czy dowodów jak innych faworyzujecie gdyż jeśli przyszedł bym z czymś takim do was na ts od razu byście mnie zbanowali, typek napisał, że admini to dzieci ( co jest prawdą :) ) i go zbanowaliście. Skoro nie helper to moderator nie wiem, taki syf serwer, że nie wiadomo kto kim jest. Deb*lem to możesz być ty lub twoja rodzina gówniarzu. Niezbite dowody pff, 3 typa bije mnie i moją gildię na niewidkach, mnie widać normalnie. Widać, iż ci 'niewidzialni' biją koxami, 2 na raz itp = aura. Typek taki zabił mnie a więc wiadomo już jaki miał nick a ten wasz mod /admin zamiast jego zbanować to zbanował mnie. Później na ts mnie na chwilę na kanał przeniósł i tam siedział z tym typem co był na aurze po czym mnie zbanował.

Tak więc faworyzacja. Jeśli nie umiecie prowadzić serwera rzetelnie, banować cheaterów i traktować każdego gracza równo to odpuśćcie sobie ten serwer.

Jeszcze taki bonus :

- dowody nie sa potrzebne, widać że skoro syf serwer to i kłamać będziecie.

- nigdy nie gram na żadnym serwerze na cheatach, jeśli byli byście ogarniętą administracją wystarczyło sprawdzić folder versions w .minecraft - takie odwołanie się od niesłusznego bana, no ale nie wymagajmy takiego logicznego myślenia u administracji z gimbazy :v

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Autorski AntyCheat xD ? Pozdrawiam... Daj chociaz wycinek kodu tego waszego AntyCheta xD... Zabezpieczenia przed wlamami na konto ? Nawet autologowania nie masz wiec watpie, zeby Ci sie mieli jak wlamac... xD I na koniec odsylam do lektury o slowie "AUTORSKI"

PS. Tak, tak hejtuje "konkurencje" 

--------------------------------------

Pozdrawiam Polecam:

FGStefaaaneef <3

mca.png
Opublikowano

Autorski AntyCheat xD ? Pozdrawiam... Daj chociaz wycinek kodu tego waszego AntyCheta xD... Zabezpieczenia przed wlamami na konto ? Nawet autologowania nie masz wiec watpie, zeby Ci sie mieli jak wlamac... xD I na koniec odsylam do lektury o slowie "AUTORSKI"

Pozdrawiam Polecam:

FGStefaaaneef <3

Autorski antycheat xD

Tydzien temu na flyhacku cisnalem.

Zapraszam na mój serwer IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

ALE JEST AUTORSKI !!! XDDD 

A wy niby macie autorskie gildie przerobione FunnyGuilds .... 

Nawet pod ClearLaga sie podszywales .... a kogoś serwer hejtujesz 

A pewnie anty logout jest kubaczka .

Opublikowano

Serwer ok. Ale prezentacja słaba. Postarajcie się.. (p.s serwer dla hajsu i tylko dla niego)

Heh dobre ;) Cala kasa idzie na enderchesta na hosting ;x

A wy niby macie autorskie gildie przerobione FunnyGuilds .... 

Nawet pod ClearLaga sie podszywales .... a kogoś serwer hejtujesz 

A pewnie anty logout jest kubaczka .

Nie funny guilds tylko TGuildsEX KUPIONE

AntyLogout jest odrazu w gildiach wiec nie uzywamy zadnych jakis gowien

" A więc tak faworyzowane gildie? tak poproszę o dowody, drugie kolega helper hahahah, dobre kolego powiem Ci jedno trzeba być deb*lem zeby powiedzieć ze helper faworyzuje jak Helpera nie mamy od 2 miesięcy  :) trzecie Czy administracja jak ma niezbite dowody widzi że jest killaura musi sprawdzać? No chyba nie. "

Po 1 na tak zje*anym serwerze nie będę robił jakiś screenów czy dowodów jak innych faworyzujecie gdyż jeśli przyszedł bym z czymś takim do was na ts od razu byście mnie zbanowali, typek napisał, że admini to dzieci ( co jest prawdą :) ) i go zbanowaliście. Skoro nie helper to moderator nie wiem, taki syf serwer, że nie wiadomo kto kim jest. Deb*lem to możesz być ty lub twoja rodzina gówniarzu. Niezbite dowody pff, 3 typa bije mnie i moją gildię na niewidkach, mnie widać normalnie. Widać, iż ci 'niewidzialni' biją koxami, 2 na raz itp = aura. Typek taki zabił mnie a więc wiadomo już jaki miał nick a ten wasz mod /admin zamiast jego zbanować to zbanował mnie. Później na ts mnie na chwilę na kanał przeniósł i tam siedział z tym typem co był na aurze po czym mnie zbanował.

Tak więc faworyzacja. Jeśli nie umiecie prowadzić serwera rzetelnie, banować cheaterów i traktować każdego gracza równo to odpuśćcie sobie ten serwer.

Jeszcze taki bonus :

- dowody nie sa potrzebne, widać że skoro syf serwer to i kłamać będziecie.

- nigdy nie gram na żadnym serwerze na cheatach, jeśli byli byście ogarniętą administracją wystarczyło sprawdzić folder versions w .minecraft - takie odwołanie się od niesłusznego bana, no ale nie wymagajmy takiego logicznego myślenia u administracji z gimbazy :v

Hehe, jeszcze nie dawno prosiłeś o helpera, ahh żalosne dziecko..

Pozdrawiam Polecam:

FGStefaaaneef <3

Ęţşľ   3 d mr/xgrid/tabcr/Anty_knock$1 java/lang/Object java/lang/Runnable this$0 Lmr/xgrid/tbcr/Anty_knock; val$p Lorg/bukkit/entity/Player; <init> 8(Lmr/xgrid/tabcr/Anty_knock;Lorg/bukkit/entity/Player;)V Code              

()V LineNumberTable LocalVariableTable this Lmr/xgrid/tbcr/Anty_knock$1; run     mr/xgrid/tbcr/Main lokalizacja Ljava/util/HashMap; ! # " org/bukkit/entity/Player $ % getName ()Ljava/lang/String;

' ) ( java/util/HashMap * + get &(Ljava/lang/Object;)Ljava/lang/Object; - org/bukkit/Location ! / 0 1 getLocation ()Lorg/bukkit/Location;

, 3 4 5 distance (Lorg/bukkit/Location;)D?Ó333333 9 java/lang/StringBuilder     ; = < mr/xgrid/tbcr/Anty_knock > ? a Ljava/lang/String;

A C B java/lang/String D E valueOf &(Ljava/lang/Object;)Ljava/lang/String;

8 G H (Ljava/lang/String;)V J

Uwaga! §7

8 L M N append -(Ljava/lang/String;)Ljava/lang/StringBuilder; P " pradwopodobnie posiada AntiKnocka

8 R S % toString

U W V mr/xgrid/tbcr/tbcr X H wda l1 Lorg/bukkit/Location; l2

StackMapTable

SourceFile Anty_knock.java EnclosingMethod a b klepa 6(Lorg/bukkit/event/entity/EntityDamageByEntityEvent;)V InnerClasses         

=    *+µ *,µ *· ±      

!         

ą    Z˛ *´ ą  ¶ &Ŕ ,L*´ ą . M+,¶ 2 6ś 3» 8Y*´ ´ :¸ @¸ @· FI¶ K*´ ą  ¶ KO¶ K¶ Q¸ T±         $ % & ) ' Y )         Z    G Y Z = [ Z \   ý Y , , ]   ^ _   ; ` c   

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu zapowiadamy nową edycje 19 listopada, ponieważ od niedawna dostawaliśmy ataki "DDOS" których na nowej edycji na 100% nie będzie,zaopatrzymy się na 19 listopada na maszynę dość stabilną żeby w spokoju i bez lagów było na serwerze 200/200 osób,Jak na razie teraz dajemy darmowe sety, koxy na spawnie zapraszamy do gry!

►IP SERWERA : tabcraft.ench.pl
►TeamSpeak : tabcraft.tsdns.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...