Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@zasturn123

Powiem ci tak jestes taki glupi czy udajesz ani razu nie reklamowalem u was zadnego serwera przysiegam na boga

A po 2 daj dowod ze to ja reklamowalem prosze o ssa z tym ze Widnieje tam moje ip i moj nick HERmMAN ze niby ja reklamowalem

Widze ze za zwykla gre dostaje sie perma a za killaury nie ? Moj kolega od 5 dni gra na killaurze i huzuni i jeszcze bana nie dostal

Czyli ja mam rozumieć , zeby cie zbanowac na SWOIM serwerze musze miec screena jak reklamowales?

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chodzi o mc.tabcraft.pl to jest online!

Widać własnie biedaka, Maniec, który się podszywa pod nasz serwer TabCraft

PS . Mc.TabCraft.PL TO NIE SERWER TABCRAFT!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hahah

essentials autorskie tak tak.

Gildie tirexa na poczatku nie kupione a potem kupili

skrypty i 0 autorskich pluginow

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Gówno, dali mi perma ze powiedzialem do kolesia "dzieciak"

Weź człowieku jednym zdaniem nie pierdol, nie dajemy banów za pisanie do administracji, (graczy) "dzieciak, dziecko"

Opublikowano

Weź człowieku jednym zdaniem nie pierdol, nie dajemy banów za pisanie do administracji, (graczy) "dzieciak, dziecko"

Zapytaj kendala czy nie mial takiej sytuacji, nick Kamo1712. Pózniej musiala mi gildia kupywac uba bo nie chcieli mnie odbanowac..

giphy.gif

Opublikowano

Hahah

essentials autorskie tak tak.

Gildie tirexa na poczatku nie kupione a potem kupili

skrypty i 0 autorskich pluginow

mamy toolsy tirexa nie essentials ;)

Skryptów mamy 0 , nawet tego pluginu nie mamy ;)

Opublikowano

Serwer niczym szczególnym się nie wyróżnia. Gildie dzikoyska, nic autorskiego, nic nowego, nic co mogło by się spodobać do tego wielkie lagi :)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Serwer to jedno wielkie gówno.

Na serwerze co 2 gracz ma cheaty a administracja nic z tym nie robi. Święto jak kogoś zbanują ( ale za ten czas zawita 10 nowych cheaterów )

Właściciel serwera to dzieciak, który postawił serwer i liczy tylko na hajs z itemshopu, w ogóle nie ogarnia serwer.

Na serwerze są faworyzowane gildie kolegów administracji czy też gildia w której 3/4 osób to vipy.

Ja dostałem bana za " aure " bez jakiegokolwiek sprawdzania - oczywiście nie miałem cheatów. Cheaty miała inna gildia ( 3 osoby ) ale z racji, iż to koledzy helpera byli dostali unbana. 

Na tsie dostałem bana za " obrażanie administracji " zanim co kolwiek zdążyłem im powiedzieć (y). Ogółem na tsie można przesiedzieć cały dzień i i tak nikt z administracji nie wejdzie.

Podsumowując. Serwer jest gównem tak samo jak jego założyciel ( kendall pseudo youtuber ). Nie polecam nikomu grać na tym serwerze, strata czasu. Z administracją nie ma co próbować się dogadywać bo to dzieci.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...