Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze jedno ogarnij nie dosyć że trudno wbić bo jest cały czas 100/100 i jeszcze na dodatek  po wejściu na server nie działają komendy i trzeba zrobić reload.A po wyjściu z servera znowu nie do rady wbić a jak już wbijesz to znowu komendy nie działają ...

100/100 - Niebawem bedziemy miec wiecej slotow - nie reload tylko restart

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer ma okropne lagi nie polecam. ;/

+ to jest plugin na anty cheat wruczka -_- nic tu autorskiego tylko zlodziejstwo ;x.

a gildie tirexa nie kupione bo nie ma ich na liscie gildii tirexa.

Opublikowano

serwer ma okropne lagi nie polecam. ;/

+ to jest plugin na anty cheat wruczka -_- nic tu autorskiego tylko zlodziejstwo ;x.

a gildie tirexa nie kupione bo nie ma ich na liscie gildii tirexa.

Nie żaden antycheat wruczka.

Opublikowano

"Przerwa techniczna do 14:00" ale serwer ciągle pod whitelist.

Mówiąc szczeże nie wiem co robi tam u was mój WAC, ale szybko się dowiem.

Co do autorskich pluginów to zawsze hejtowałem serwery które piszą o autorskich pluginach pomimo tego, że właściciel nie wie co to JDK.

A teraz fakty:

1. Oto spawn z SSów udostępnionych przez @Ztrollowany :

https://www.youtube.com/watch?v=p7n6aZOBsfk&list=UUnAIBJ0rIQeeJxN2IUhgy0w

2. Whitelista na serwerze nie powstrzymała mnie przed pobraniem listy (autorskich) pluginów :)

- HideStream
- NoCheatPlus
- WorldEdit
- FrameProtect (kto to jeszcze używa?)
- RLB
- Skript (^^)
- Vault
- PEX
- eastStone
- Bibo38Lib
- WorldGuard
- KondziuChat
- BorderGuard
- AutoMessage
- MultiCommand
- CombatLog
- Hajs_PayFH
- DtopStone
- InfinityDispensers
- ProtocolLib
- Essentials
- EssentialsProtect (po co to komu???)
- OtherDrops
- EssentialsSpawn
- Ultrabans
- AZRank
- AuthMe
- EssentialsChat

A teraz autora tematu prosimy o wskazanie AUTORSKICH pluginów :D

PS. Pogratulować administracji wgrania pluginu DropStone (drop expa ze stone Grzegorza) mając plugin OtherDrops. Widać poziom ^^.

~Wruczek

banner.png

Opublikowano

"Przerwa techniczna do 14:00" ale serwer ciągle pod whitelist.

Mówiąc szczeże nie wiem co robi tam u was mój WAC, ale szybko się dowiem.

Co do autorskich pluginów to zawsze hejtowałem serwery które piszą o autorskich pluginach pomimo tego, że właściciel nie wie co to JDK.

A teraz fakty:

1. Oto spawn z SSów udostępnionych przez @Ztrollowany :

https://www.youtube.com/watch?v=p7n6aZOBsfk&list=UUnAIBJ0rIQeeJxN2IUhgy0w

2. Whitelista na serwerze nie powstrzymała mnie przed pobraniem listy (autorskich) pluginów :)

- HideStream

- NoCheatPlus

- WorldEdit

- FrameProtect (kto to jeszcze używa?)

- RLB

- Skript (^^)

- Vault

- PEX

- eastStone

- Bibo38Lib

- WorldGuard

- KondziuChat

- BorderGuard

- AutoMessage

- MultiCommand

- CombatLog

- Hajs_PayFH

- DtopStone

- InfinityDispensers

- ProtocolLib

- Essentials

- EssentialsProtect (po co to komu???)

- OtherDrops

- EssentialsSpawn

- Ultrabans

- AZRank

- AuthMe

- EssentialsChat

A teraz autora tematu prosimy o wskazanie AUTORSKICH pluginów :D

PS. Pogratulować administracji wgrania pluginu DropStone (drop expa ze stone Grzegorza) mając plugin OtherDrops. Widać poziom ^^.

~Wruczek

Chyba wymieniłeś twoje pluginy nie nasze ; ), zapomniałeś o gildiach i tutaj fail z twojej strony.

Opublikowano

Serwer totalnie z... szkoda w ogóle mojego IP tam... dzieci też... oferują mi 10 koxów za deda, bo mam premium. <3

Serwera nie będzie oceniał - nawet na 1/10 nie zasługuje... i grafika znajdźcie, który 1 dzień bawi się w photoshopie, bądź w GIMP'ie, bo lepszy nie będzie "grafikował" dla takiego serwera. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer totalnie z... szkoda w ogóle mojego IP tam... dzieci też... oferują mi 10 koxów za deda, bo mam premium. <3

Serwera nie będzie oceniał - nawet na 1/10 nie zasługuje... i grafika znajdźcie, który 1 dzień bawi się w photoshopie, bądź w GIMP'ie, bo lepszy nie będzie "grafikował" dla takiego serwera. ;)

Krytykujesz nasz serwer ze wzgledu na graczy? Popatrz z drugiej strony na hardcore sk*f też oferują itemy za Killa..

Opublikowano

Serwera nie polecam dostalem bana za to ze sie spytalem czemu klamiecoe ze macie autorskie gildie

Jak widać kolejny gość namówiony przez Manca o napisanie zlej opinii, po pierwsze, Nie banujemy za napisanie ,za pytanie, banujemy za takie cos jak - cheaty,obraza, i to chyba tyle, wiec nie wmawiaj mi glupstw;)

Opublikowano

haha ziomus wes mi tutaj nie wkrecaj powiedzialem ze ukradliscie gildie tirexa a zaraz ban:Dzialanie na niekorzysc serwera

Wbilem na ts i mowie czemu oklamujecie graczy i ban: powod:...

Wbilem pod innym ip i sie pytam czemu twierdzicie ze macie autorskie gildie i co ban? Powod:obraza pan tajem moze byc swiadkiem ;) pozdrawiam HERmMAN_ moze ten nick ci cos mowi kolego;) na waszym serwerze mam ok 5 mulciakow ;) szkoda tylko ze kupilem tego vipa bo wyjechalem serwer byl by ok bez lagow i bez takiego banowania i ogarnietej admisistracij a nie helperzy zbieraja eq z beczki i daja swoim gildia lub cisna na aurach ale nawet na helpop nie mozna zglosic bo podczas pvp ... lub na sila 2 a admin mowi: mamy autorski skrypt(z neta) na blokowanie sila2 pzdr 600

Opublikowano

haha ziomus wes mi tutaj nie wkrecaj powiedzialem ze ukradliscie gildie tirexa a zaraz ban:Dzialanie na niekorzysc serwera

Wbilem na ts i mowie czemu oklamujecie graczy i ban: powod:...

Wbilem pod innym ip i sie pytam czemu twierdzicie ze macie autorskie gildie i co ban? Powod:obraza pan tajem moze byc swiadkiem ;) pozdrawiam HERmMAN_ moze ten nick ci cos mowi kolego;) na waszym serwerze mam ok 5 mulciakow ;) szkoda tylko ze kupilem tego vipa bo wyjechalem serwer byl by ok bez lagow i bez takiego banowania i ogarnietej admisistracij a nie helperzy zbieraja eq z beczki i daja swoim gildia lub cisna na aurach ale nawet na helpop nie mozna zglosic bo podczas pvp ... lub na sila 2 a admin mowi: mamy autorski skrypt(z neta) na blokowanie sila2 pzdr 600

Proszę dac screena z banem kolego ;)

PS.Helperow nie mamy na serwerze wiec się wkopales, (Dawidski był na okres próbny na jeden dzień)

Opublikowano

spk pojde do kupla i zrobie wam ssa z hermana ze mam bana a jak mnie odbanowales to sie osmieszysz a pan descructobyl helperem i zbieral eq na serwie nie gram od 2 tyg wiec nw ;)

Opublikowano

Jak na 10 slotów to pluginy są bardzo ciekawe nawet jeśli kupione bo 

takie pluginy mają +50 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...