Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od teraz jest juz 200 slotow ;) Zapraszamy!

A macie rekru? Bo ja mialem otwierac wlasny serwer ale mi sie nie chce a na waszym serwerze gra sporo chaterow i chcem wam to pomoc ogarnac
Opublikowano

A macie rekru? Bo ja mialem otwierac wlasny serwer ale mi sie nie chce a na waszym serwerze gra sporo chaterow i chcem wam to pomoc ogarnac

Wejdz na teamspeaka : tabcraft.tsdns.pl

Opublikowano

nie ma to jak serwer za "dyche" postawiony na maszynie za "dyche"

Koszt przedłużenia to 213.75 zł. Aktualnie w portfelu posiadasz 205.5 zł co oznacza że nie stać cię na przedłużenie aktywności serwera. Przejdź do portfela by go doładować.

Opublikowano

@zastur123powiem ci tak Ten serwer znowu schodzi na Psy 

Typy wchodza i spamuja ip Napisalem ze wiem jak temu zapowbiec dostalem bana

Powodz Reklamy zaminy ip 

Wchodze na ts I pytam sie za co dostalem bana minela 1 s i :<21:38:13> You were banned permanently from the server by "Kendal" (reklamy serwera)

Wiec krótko Podsumuje Serwer

Pl Z neta (Kradzione niektore) 

Dostałęm bana za to że ty napisałeś tutaj żebym wbił na ts wbiłem i powiedziano ze nie Pozniej że Ty napewno nie zostaniesz

I Za to ze gralem typy wbijaly i reklamowaly i napisalem 

Kendal Widzisz ja bym mogł pomoc a pozniej kendal wiem jak Zapobiec reklamom i po chwili Ban 

Wchodze na ts <21:38:13> You were banned permanently from the server by "Kendal" (reklamy serwera) 

Więć dziękuje Teraz mój brat nie ma gdzie grać i mnie zabije :)

http://fotowrzut.pl/0SSU0NVVWV

Opublikowano

@zastur123powiem ci tak Ten serwer znowu schodzi na Psy 

Typy wchodza i spamuja ip Napisalem ze wiem jak temu zapowbiec dostalem bana

Powodz Reklamy zaminy ip 

Wchodze na ts I pytam sie za co dostalem bana minela 1 s i :<21:38:13> You were banned permanently from the server by "Kendal" (reklamy serwera)

Wiec krótko Podsumuje Serwer

Pl Z neta (Kradzione niektore) 

Dostałęm bana za to że ty napisałeś tutaj żebym wbił na ts wbiłem i powiedziano ze nie Pozniej że Ty napewno nie zostaniesz

I Za to ze gralem typy wbijaly i reklamowaly i napisalem 

Kendal Widzisz ja bym mogł pomoc a pozniej kendal wiem jak Zapobiec reklamom i po chwili Ban 

Wchodze na ts <21:38:13> You were banned permanently from the server by "Kendal" (reklamy serwera) 

Więć dziękuje Teraz mój brat nie ma gdzie grać i mnie zabije :)

http://fotowrzut.pl/0SSU0NVVWV

A więc tak, mówiłeś jak zapobiec reklamą, ciekawe, Cóż to za prawdopodobienstwo że ludzie reklamujesz serwer na drugim koncie gdzie masz admina na sv.down.pl

Opublikowano

A wiesz ze ja ten serwer co podales znalazlem dopiero jak u was sie reklamowali a sposob jak zapobiec reklama jest prosty i nie mam zadnego admina na zadnym serwerze ;) wiec prosze o ub a jak chcesz by nie reklamowali to pisz skype HERmMAN_

Opublikowano

A wiesz ze ja ten serwer co podales znalazlem dopiero jak u was sie reklamowali a sposob jak zapobiec reklama jest prosty i nie mam zadnego admina na zadnym serwerze ;) wiec prosze o ub a jak chcesz by nie reklamowali to pisz skype HERmMAN_

Tak nie chce abyś ty reklamowal ;)

Opublikowano

@zasturn123

Powiem ci tak jestes taki glupi czy udajesz ani razu nie reklamowalem u was zadnego serwera przysiegam na boga

A po 2 daj dowod ze to ja reklamowalem prosze o ssa z tym ze Widnieje tam moje ip i moj nick HERmMAN ze niby ja reklamowalem

Widze ze za zwykla gre dostaje sie perma a za killaury nie ? Moj kolega od 5 dni gra na killaurze i huzuni i jeszcze bana nie dostal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...