Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Ma używać destroy fielda na każdym polu ognia który bot zobaczy

Dodatkowe informacje: < >

Opis skryptu: Żeby ścinał zboże za każdym razem kiedy się owe pojawi

Dodatkowe informacje: < >

Wiem, że o dziwne skrypty proszę, ale potrzebuje je do achievmentow

Opublikowano

Bot: Tibia auto (inne też mogą być, ale dotychczas nigdy z innych nie korzystałem)

Miejsce: dwarfy kazoo (do -2) NAJLEPIEJ 100% AFK i jakby zbierał wartościowe itemy.

Profesja: Knight facc

Dodatkowe informacje: Inne skrypty również przyjmę dla knighta na dalsze lvle na PW. NAJLEPIEJ 100% AFK Najlepiej jakby zbierał wartościowe itemy.

Opublikowano

Bot: <Elf bot 8.54>

Opis skryptu: <skrypt na heal ktory leczy mnie ID if <=90% ale wylacza go gdy 40, a od 40 mówi inny czar.>

Dodatkowe informacje: <NP: if [$hppc < 90] {useoncreature 3028 self (i tutaj jakis setoff jezeli hp <=60)} | if [$hppc <= 60] say 'ryu no kawarimi no jutsu'>

Bo gdy mam 60 % hp to spamuje mi dalej HW i nie chce wejsc leczenie czarem Dodam ze gram na OTS naruto.

Opublikowano

Bot: xenobot

Opis skryptu: skrypt na trenowanie mlvl

Dodatkowe informacje: potrzebuje skryptu na trenowanie mlvla bez sprzedawania flasków, tylko stanie w depo kupywanie potów i spamowanie spellem

Opublikowano

nie mam name xenobota a ten z pandoriumx nie dziala, wiec jak mam to pobrac?

założenie konta na xenobot.net to zaledwie 20 sec. by pobierać skrypty nie trzeba mieć konto premium.

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

bot: Red Bot

Miejsce: Sea Serpenty North

Profesja: EK 170lv  109/102

Chce żeby skrypt obejmował tylko hunt area i żeby bot informował mnie gdy skoncza sie manasy, great heal i nie bedzie capa. Zalezy mi na szybkime expie.

Opublikowano

Bot: <XenoBot>

Opis skryptu: <Potrzebuje skryptu dzieki ktoremu bede mogl siedziec w asylium (miasto no pvp na ots) w sklepie z potami i bot bedzie automatycznie rzucal utana vid i kupowal gmp>

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Witam potrzebuje skryptu do xenobota, który będzie blokowal kolesia o danym nicku. Blokował w sensie w depo ze jak koles stoi w depo North-East to moja postac będzie go blokować w depo obok po prostu ma go followować w po całym depo w thais i się ustawiać w depo obok :D

Opublikowano

@johnyz zboczony podłączam się, będzie to można przerabiać pod rózne postacie oraz

Bot: <Xenobot>

Opis skryptu: <Potrzebuje skryptu na wbijanie mlvl>

Dodatkowe informacje: <Bot ma stać przy npc, gdy skoncza mu sie poty kupowac np 200sztuk i używać czary , manasowac się i znowu kupowac jeśli poty się skonczą >

Opublikowano

Opis skryptu: Fishbot, skrypt łowiący ryby

Dodatkowe informacje: Witam poszukuje skryptu do Xenobota który stałby w miejscu, łowił ryby do wyznaczonego capa, czyli np ma 100 capa i łowi ryby do momentu az zostanie tego capa 10 i przestaje i tak w kolko..

Opublikowano

Bot: <xenobot>

Opis skryptu: <ek niech nie uzywa exori gdy w poblizu jest gracz>

Dodatkowe informacje: < xenobot >

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano
Bot: windbot
Miejsce: east rathleton
Dodatkowe informacje: szukam skryptu dla 120+ msa na east rathleton, jedyne działające dostępne są płatne. Ma ktoś jakimś skryotem mi pomóc? Lub może innym dobrym do zrobienia pg bez dużego waste

Opublikowano

Bot: <xenobot>

Opis skryptu: <ek niech nie uzywa exori gdy w poblizu jest gracz>

Dodatkowe informacje: < xenobot >

Czerwone jest piękne! Kocham <3