Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupie skryptydo xenobota na 90 ed i 160 rp full afki nie zacinające się (płatność doładowanie na tel, sms , paysafcard) nie posiadam konta bankowego. Cena do uzgodnienia. Interesuje mnie dłuższa współpraca.

regulamin MPCforum zabrania handlowania i ofert w postach więc masz tu małą paczkę skryptów dla maga od SolidSkrypt (jednych z najlepszych skryptów do xenobota) 

jeśli chcesz możesz mi doładować konto będę zadowolony i jak chcesz więcej skryptów dla maga napisz a CI dam 

przejrzyj co tu jest :)  - http://speedy.sh/rSUex/solid-scripts

jak coś posiadam te skrypty (LOOK) pisz co Cię interesuje i nie zapomnij o lajku dla mnie ;) 

http://www.solid-scripts.com/knight-scripts/  - knight 

http://www.solid-scripts.com/mage-scripts/- mage 

HDD1SRE.png                            

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

XENOBOT

potrzebuję skryptu, który po wbiciu lvl-a, mlvla, skila robi screenshota

+jak ktoś nie posiada pełnego skryptu jaki chcę tylko np, screen lvl niech poda ;) 

+ jak ktoś da skrypt niech napisze gdzie zapiszę sie screen (używam cracka ) 

Edytowane przez ganar24

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

XENOBOT

potrzebuję skryptu, który po wbiciu lvl-a, mlvla, skila robi screenshota

+jak ktoś nie posiada pełnego skryptu jaki chcę tylko np, screen lvl niech poda ;)

+ jak ktoś da skrypt niech napisze gdzie zapiszę sie screen (używam cracka ) 

w skrypcie mam wpisane:

To jest ukryta treść, proszę

i tym mam w dokumentach/xenobot/screenshoot (tak tez używam crack) screeny z lvlupa

Opublikowano

Bot: xeno 

Opis skryptu: auto login po save lub dc

Dodatkowe informacje: poszukuje skryptu lub programu ktory bedzie mnie logowal po dc lub save serwerów automatycznie

Opublikowano (edytowane)

@P0ZAJM0WANE

Bot: <Elfbot NG>

Opis skryptu: <Potrzebuje skrypt, dzięki któremu char będzie używał spella TYLKO jeśli ma więcej niż np 60% many. Jeśli spadnie mana poniżej 60%, to niech nie używa. No i jeśli ktoś jest w pobliżu, to niech nie używa, bo nie chcemy skulla.>

auto 200 if [$mppc > 60 && $playersaround.7 < 1] say 'utevo gran mas frigo'

@MoVinek

@skrabix23 w xeno podobno nie ma takiej funkcji i tyle.

Edytowane przez crucial
Opublikowano

Prosiłbym o skrypt Do skillania mlv. Chodzi mi o to, by postać kupowała sama poty po czym spamowała danym spellem i się manasowała. Najlepiej by było,g dyby skrypt jeszcze mogl wychodzic przed depo, i gdyby ktos pkowal, to by wszedl do depo, poczekal i wyszedl znowu.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Bot: <Xenobot>

Opis skryptu: <Jedzenie pokarmu z ciał mięsa,szynki itp.>

Dodatkowe informacje: < Pilne>

wystarczy że w TOOLS zaznaczysz opcję Eat Food

HDD1SRE.png                            

Opublikowano (edytowane)

Siema potrzebuje skrypta na 20 knighta facc najlepiej amazonki albo orki jak jest depo z bankiem w venore to wyzej tam sa takie orki tam pod kazo ghoule start z depo kazo prosze no i na 8 pallka skrypt na ab trolle z zakupem spearow i refil odkladanie itemkow bo z xenobot forum sciagam to dziala mi od 1 kolesia a on ma na knighta corymy tylko dobre działające poprawnie prosze o szybkie odpisanie i z Gory Dziękuje 

XenoBot wszystkie skrypty facc przyjme

Edytowane przez dziegiel00
Opublikowano

Prosiłbym o skrypt Do skillania mlv. Chodzi mi o to, by postać kupowała sama poty po czym spamowała danym spellem i się manasowała. Najlepiej by było,g dyby skrypt jeszcze mogl wychodzic przed depo, i gdyby ktos pkowal, to by wszedl do depo, poczekal i wyszedl znowu.

Zobaczmy domyślam się że chodzi o xenobota Hmm.

Skrypt o nazwie gmp jak sama nazwa mówi kupuje Gmp ilość przy jakiej ma kupować i ile ustawisz sobie 2 skrypt wastuje manę naprzemiennie używając exura vita i Utana vid.

A z Pk stań w Ankrahmun i po problemie chyba że chodzi ci o innego bota to napisz edita

Siema potrzebuje skrypta na 20 knighta facc najlepiej amazonki albo orki jak jest depo z bankiem w venore to wyzej tam sa takie orki tam pod kazo ghoule start z depo kazo prosze no i na 8 pallka skrypt na ab trolle z zakupem spearow i refil odkladanie itemkow bo z xenobot forum sciagam to dziala mi od 1 kolesia a on ma na knighta corymy tylko dobre działające poprawnie prosze o szybkie odpisanie i z Gory Dziękuje 

XenoBot wszystkie skrypty facc przyjme

Tu masz na Orc na Thais taki skrypt dla kina na facca posiadam jedynie na ten lvl na kompie a nie chce mi się szukać po necie może ci pomoże.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

1387978117-U949229.png

Wzór o waypointy/caveboty

Bot: <xenobot>

Miejsce: <Deeplings hardcore stage 3 lub 2 >

Profesja: <2x ek (320 lvl i 400 lvl)>

Dodatkowe informacje: < Jeśli jest możliwość to chciałbym też żeby te skrypty były full afk :)  >

1387978117-U949229.png

Wzór o skrypty

Opis skryptu: <Svargrond Kopalnie -2>

Dodatkowe informacje: <  2x EK 320 i 400 lvl >

1387978117-U949229.png

Opublikowano (edytowane)

1387978117-U949229.png

Wzór o waypointy/caveboty

Miejsce: <Deeplings hardcore stage 3 lub 2 >

Profesja: <2x ek (320 lvl i 400 lvl)>

Dodatkowe informacje: < Jeśli jest możliwość to chciałbym też żeby te skrypty były full afk :)  >

1387978117-U949229.png

Wzór o skrypty

Opis skryptu: <Svargrond Kopalnie -2>

Dodatkowe informacje: <  2x EK 320 i 400 lvl >

1387978117-U949229.png

Deeplings hardcore stage 3 ->  http://speedy.sh/QG5Up/325-EK-Deeplings-Stage-3.zip

Edytowane przez ganar24

HDD1SRE.png                            

Opublikowano (edytowane)

Bot: wind bot

Opis skryptu: full afk

Dodatkowe informacje:

Cos na MS 21+

Szybki exp

Edytowane przez lucyfer07

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

bot > xenobot

miejsce > yalahar arena EK 70EK +

profesja > EK

dodatkowe info > szukam skryptu dla ek 70+ arena yalahar w 100 % zeby kupowal shp nie ghp :)

prosze o szybka pomoc xD

Opublikowano

Bot: elfbot8.6

Miejsce: serwer hexana.net (najpotrzebniejsze expowiska na początek jak i na dalszą gre

Profesja: > ED

Dodatkowe informacje: >potrzebuję waypointsy do cavebota  na hexana.net real mapa

Opublikowano (edytowane)

Na początku powiem, że przepraszam za tryb rozkazujący, ale wzór mnie do tego zmusił

Bot: XenoBot

Opis skryptu: Chciałbym aby ktoś napisał mi dwa skrypty , pierwszy na fast hands , ale żebym mógł konfigurować counter(czyli ta przerwa pomiędzy dwoma skrzynkami w depo) i depot(czyli skrzynka w depo, ta brązowa) a drugi na bardzo szybkie rzucanie itemów w wyznaczone miejsce (zależy mi na tym abym mógł ustawić to miejsce i id tych itemków, fajnie by było gdyby były to dwa itemki na przemian czyli załóżmy pieniążek,zbroja i tak w kółko :) 

Dodatkowe informacje: dodatkowych informacji jako tako nie będzie, lecz aby Was zachęcić nagrodzę sprawce tych skryptów itemem w cs:go bądz czymś na steamie :) z góry dziękuje 795002

Edytowane przez 795002