Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bot: XenoBot

Opis skryptu: Zakładanie ringów i naszyjników na komendę.

Dodatkowe informacje: zależy mi na tym aby w skrypcie nie było ustawień w jakim plecaku mają być np stone skiny czy might ringi tylko jak skrypt nie widzi ringa to nie zakłada gdy wpisze komende. A teraz komendy: gdy napisze ssa to zakłada stone skina, gdy napisze might to zaklada might ringa, gdy napisze energy to zaklada energy ringa, gdy napisze life to zaklada life ringa. To wszystko :) mam nadzieje że można coś takiego napisać :)<3 Z góry dziękuję 795002

Opublikowano

Bot: <xenobot>

Opis skryptu: Skillowanie dla low eq i low skill knighta thais (np. trolle)

Dodatkowe informacje: Najlepiej 100% afka z bankierem/start z dp thais. Zbiera golda z zabitych trolli i wpłaca w bank. Plus dobiera ew. jedzenie ze sklepiku jak za mało i spala w trakcie skillowania mane co jakiś czas. 

Opublikowano

Bot: <xenobot>

Opis skryptu: Full AFK Lizard City

Dodatkowe informacje: Szukam skryptu dla Druida afk na lizard city, udało mi się zaopatrzyć w jeden , ale nie działa poprawnie. Wyskakuje błąd w shooterze , a nawet bez shootera kiedy puszczam go to nie działa wypłacanie , kupowanie i inne tego typu czynności. Tu paczka która posiadam: 

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Nemiro podejrzewam, że masz skrypta na city od solida bo inny po necie jak tania prostytutka nie biega  więc ten skrypt przynajmniej na Hexerze się buguje i trza go przerobić nie wiem jak jest na innych ots bo skrypty od solida są interaktywne i tworzą sobie pliki tutaj brakuje pliku:  "[300+ M] Lizard City EXTRA", "[300+ M] Lizard City EXTRA2" Których nie tworzy nasz bot nie wiem czego jest to winna przez co nie działa Targeting on etc shooter działa jak kupa itd. Napisz na jakim ots czy na Rl zamierzasz używać skryptu i jakie masz od niego dokładne wymagania.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

No właśnie na Hexerze chce go użyć , a wymagania :

- Sellanie locika zao u esrika ,

- Odkładanie robów , towerek do dp

- Wypłacanie kasy (na poty , sd , ava)

- Refil 

Jeśli chodzi o Lizard City EXTRA2 i EXTRA to są zamieszczone w paczce , targeting nie chce się włączyć przez "check voc" Nie wiem dlaczego , ale nie sprawdza configu ^^

Opublikowano

Bot: Xenobot

Miejsce: Dark Cathedral (dwa poziomy) Venore

Profesja: Paladyn

Dodatkowe informacje: Mam 25 lvl paladyna 60/55, chciałbym żeby wpłacał pieniądze do banku, zostawiał loota w depo, kupował poty i speary.

hfO1sfF.png  

Opublikowano

Bot: Xenobot

Miejsce: Ab'dendriel - Trolle 

Profesja: Knight

Dodatkowe informacje: Prosiłbym o wykonanie dla mnie waypointów wraz z opcją otwierania drzwi kluczem oraz wpłacania pieniędzy do banku.

Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Bot: ElfBot

Opis skryptu: Skrypt na uzywanie mana potiona jezeli mana ponizej 90% oraz HP powyzej 80%.

Dodatkowe informacje: Glownie chodzi o to by bot nie uzywal manasow jezeli hp jest mniej niz 80%

Opublikowano

Bot: ElfBot

Opis skryptu: Skrypt na uzywanie mana potiona jezeli mana ponizej 90% oraz HP powyzej 80%.

Dodatkowe informacje: Glownie chodzi o to by bot nie uzywal manasow jezeli hp jest mniej niz 80%

Nie Wiem dokładnie czy o to chodzi chodzi ale masz

Na mane : auto 1500 if [$mppc < 30] useoncreature ID self     -   Liczba 30 to procent, ID - to id potiona

na Hp : auto 100 if [$hppc < 90] useoncreature 3157 self < Tego skryptu nie jestem pewien sprawdz

Opublikowano

Nie Wiem dokładnie czy o to chodzi chodzi ale masz

Na mane : auto 1500 if [$mppc < 30] useoncreature ID self     -   Liczba 30 to procent, ID - to id potiona

na Hp : auto 100 if [$hppc < 90] useoncreature 3157 self < Tego skryptu nie jestem pewien sprawdz

Niee, takie skrypty to mam, chodzi mi o to ze gdy gram na ots knightem to nie moge sie leczyc z UHP kiedy spamuje mi sie manas przez co zaliczam deski. Dlatego potrzebuje skrypta dzieki ktoremu mana potion nie bedzie uzywany jezeli HP jest mniej niz 80% oraz many wiecej niz 90% :D

Opublikowano (edytowane)

Bot: <XenoBot>

Miejsce: <Port Hope (Water Elemenetal)>

Profesja: <Sorcerer>

Dodatkowe informacje: <Używa fishingroda na dedzie watera>

Edytowane przez linex32

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Miejsce: -

Profesja: Knight

Dodatkowe informacje: Pod skillowanie skrypcik. Wystarczy jeśli będzie wykonywał ruchy typu CTRL+strzałka.

Opublikowano (edytowane)

Bot xenobot

Miejsce -

Profa -

Dodatkowe. Jakiś fajny hud, może być SynHUD :D

@dexjuko

Bot xeno

Miejsce wherever

Profa - druid

Dodatkowe - Facc jakieś najlepiej 100% afk, na 25/30lvl + Bo puki co nie moge znaleźć na facc żadnych. 

Edytowane przez Krayter
Opublikowano

Miejsce:

Profesja:

Dodatkowe informacje:Potrzebuje skrypt na jedzenie

PPM na kliencie tibii -> Tools -> zaznaczasz "EAT FOOD" 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Bot: Xenobot

Miejsce: -----

Profesja: Knight