Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EULA czy mogę mieć kłopoty ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadnej umowy formalnie moimi danymi nie podpisywałem, a ustawienie wartości "true" w jakimś pliku do niczego mnie nie zobowiązuje.

Swoją drogą, kolego? Wut? Piszesz, że życie to nie bajka, a za dużo to nie przeżyłeś B)

... najgłupsza odpowiedz jaką słyszałam.

Wpisz w google EULA i przeczytaj co to znaczy...

Widze że myślenie jest twoją mocną stroną ;)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żadnej umowy formalnie moimi danymi nie podpisywałem, a ustawienie wartości "true" w jakimś pliku do niczego mnie nie zobowiązuje.

Zobowiązuje... to jak danie kropli krwi diabłu, popatrz masz nawet zrobione by dać true w licencji, że przeczytałeś i nie ma durnego wytłumaczenia 'ja nie wiedziałem' gdy będą scigać  i oby to zaczeli robić...)

To jak w końcu z tym jest ? 

Trzeba przestrzegać formalnie, nie formalnie to zobaczymy co zrobią z najwiekszymi serwerami. Jak by nie było

przypuszczam, że to zrobili by zacząć scigać. I dobrze, padnie kilka serwerów to może nauczą sie Polacy, że by grać trzeba zapłacić i nie ma wszedzie wszystoko za darmo i im się to należy.

Wchodzisz na serwer na zachodzie 95% premium 80% dotowało serwer w Polsce 10% premium 5% dotowało serwer.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

1.7.9 mam i jakoś nie mam podpisanej umowy o tym

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Pff dzisiaj chodziłem po serwerach największych- nadal są "pay2win". Ja też nie zamierzam usuwać vipów. To mojangowe zagranie to debilizm. I tak g*wno zrobią. Takie moje zdanie :) a serwery p2w nadal będą.

Opublikowano

Pff dzisiaj chodziłem po serwerach największych- nadal są "pay2win". Ja też nie zamierzam usuwać vipów. To mojangowe zagranie to debilizm. I tak g*wno zrobią. Takie moje zdanie :) a serwery p2w nadal będą.

a są premium czy no-premium?

BukkitSmerf

Opublikowano

Są no-premium. Wiem, "nielegalne". Z pewnością wiekszość osób ma nielegalne gry lub oprogramowanie, i nieliczni mają przez to kłopoty.

Ps. Wejde jeszcze na premium: h****el, mc.cra*****le.pl (ten bez jakiejkolwiek możliwości wbicia na non premium) i kilka innych, i sprawdzę :)

Opublikowano

Są no-premium. Wiem, "nielegalne". Z pewnością wiekszość osób ma nielegalne gry lub oprogramowanie, i nieliczni mają przez to kłopoty.

Ps. Wejde jeszcze na premium: h****el, mc.cra*****le.pl (ten bez jakiejkolwiek możliwości wbicia na non premium) i kilka innych, i sprawdzę :)

no to jak no-premium to się nie dziw... :D oni i tak łamią prawo to po uja mają się przejmowac jakąś eula?

BukkitSmerf

Opublikowano

Wgl czy EULA jest napisana po polsku czy wyłącznie po angielsku ?

@Edit Pomyślałem i wymyśliłem coś takiego Hosting jakiś serwerów np craft**** bd związany z MOJANG to bd tak

1 Typek kupuje serwer

2. Dostaje serwer i stronę internetową która ma połączenie z serwerem i  można kupować Vipy ale oczywiście bd musiał mieć swój Hosting nie wiem jak to napisać "serwer smsesów" i  oddaje ten procent Mojangowi który on tam będzie chciał (bo na pewno coś takiego mojang bd chciał daje tak na oko 25% z zarobku więc wychodzi na to że sms bd kosztował  1zł +VAT 1,23 i Mojang zabiera nam te 20 gr )

3 No i zarabiasz pieniądze XDD mało ale zawsze coś każdy może mnie poprawić  

Opublikowano

Robicie taki trick +

Piszecie w regulaminie ,że wszystkie pieniądze idą na opłątę maszyny,ale osoba pomagająca dostaję rangę(item) równowartości wpłaconej gotówki

i c**j ! 

Opublikowano

i chyba tak się zrobi jak ja wynajme zrobie smsm shop datocja u ub Dotacja [sms] [paypal]

Ten gosciu znalazł luke w EULI Hardcore z niego jest

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Z tego co czytalem VIPY MOGA BYC ale nie moga miec udogodnien typu /kit vip czyli tak zwane itemki za hajsy.Jesli bedziesz mial to na serwerze to obojetnie jaki gracz bedzie mogl cie zglosic na blackliste i poprostu zablokuja twoj serwer.Ma to dzialac na podobnej zasadzie jak Ts3,chodzi mi tutaj o Blackliste.A i jeszcze chcialbym wspomniec ze nie tylko chodzi o Vipa ale jak ktos bedzie sprzedawal itemki za kase to tez moga gracze zglosic serwer czyli np: KOXY 64- 11zl :).Takie serwery  beda dodawac  na BlackListe oczywiscie zgloszone przez jakiegos gracza.

Opublikowano

siemka mam pytanko, mam serwerek na 1.6.4 i w sklepie sms mam tylko do kupienia umiejętność jazdy na koniu, może to być "hejtowane" przez eulę?

I pytanko, jeżeli mam serwer non-premium to czy muszę go zmienić na premium?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...