Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

realne? bójka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam iść się bić z szkolnym koxem. :D
Gośćiu 18lat i chudy jak patyk, wysoki.
Ja 14lat i lepiej zbudowany, wysoki.

Czy jest realne mu wpier**lic?
Mój wuja zawsze mi mówi.. "wiek to tylko liczba".

Obecnie trenuje i mam większe mięsnie klatki i bicepsu od tego gościa. Ciosy też mam OK, zazywczaj trafiam. xD
Dobra mniejsza z tym..

Jak myślicie? Czy są szanse na zwycięstwo? Czy lepiej nie podchodzić do solówki? Czuje się w miare pewnie.

[NIE JESTEM 14 LETNIM CWANIAKIEM GIMBAJALNYM, PO PROSTU TYPEK ZAYCZNA W MAŁOLATÓW I ZARYWA DO MAŁOLATEK]
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się pytam? Po ch#j się pytacz czy masz mu wpierdolić i czy wygrasz. Idziesz, załatwiasz sprawę i już. I twój wuj dobrze mówi ,,Wiek to tylko liczba". I trzeba mieć też troche w rozumie.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jak ma 18 lat to nie chodzicie do jednej szkoły. Słaby troll.

Jak to nie :D W moim mieście jest tak pojebanie, że w gimnazjum jest też zawodówka i liceum. Yhy, tak wiem - dzwine.

Opublikowano

Jak to nie :D W moim mieście jest tak pojebanie, że w gimnazjum jest też zawodówka i liceum. Yhy, tak wiem - dzwine.

U mnie jest taki jeden, co ma już 19. A nadal do gimnazjum chodzi, bo chce je skończyć. I nie może nadal go skończyć, chociaż wie, że może już sobie odpuścić.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o bójki to liczy się w połowie szczęście. Chociażby dlatego należy ich unikać, bo uderzysz, okaże się, że miałeś pecha przez szczęście i gościu zejdzie, bo coś tam i w najlepszym dla Ciebie wypadku będziesz miał go tylko na sumieniu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No masz szanse wal w mostek i klatke potem w łeb xD

Dasz radę lepiej zbudowany jesteś a tamten to tylko cfaniak by się go bali i nikt do niego nie zaczynal ;3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Pewnie, że realne.Ten koleś ćwiczy coś w sensie jakąś sztukę walki? Ty coś ćwiczysz/ćwiczyłeś? Jeżeli nie, to obejrzyj sobie parę filmików z Krav Mag, Judo.Najlepiej dąż do wywalenia tego kolesia, potem jak będzie leżał na ziemi, załóż mu jakąś bolesną dźwignię/duszenie, żeby się poddał i po sprawie.

Opublikowano

Na speedhacku nie będzie problemu. Pewnie, że tak dźgnij go kosą i po sprawie no chyba, że zna twój ryje to lepiej nie.

Opublikowano

Pewnie, że realne.Ten koleś ćwiczy coś w sensie jakąś sztukę walki? Ty coś ćwiczysz/ćwiczyłeś? Jeżeli nie, to obejrzyj sobie parę filmików z Krav Mag, Judo.Najlepiej dąż do wywalenia tego kolesia, potem jak będzie leżał na ziemi, załóż mu jakąś bolesną dźwignię/duszenie, żeby się poddał i po sprawie.

Ja oglądałem kilka filmów z bójkami, czasem jakiś boks i mimo to dostałem wpierdol. Metoda nieskuteczna, polecam jednak się czegoś nauczyć, a nie oglądać filmy i wyobrażać sobie, że jest się pro napierdalaczem.

Najprościej - wyskocz do niego z nożem, pistoletem, albo maczetą. Jak typ niczego nie ćwiczy i jest rozsądny, to ucieknie. A jak jednak coś potrafi, to najwyżej umrzesz, albo wylądujesz w szpitalu. Chyba, że jednak masz pistolet i ostrą amunicję - wtedy masz szansę.

Tylko nie zapomnij: https://www.google.pl/search?q=jak+odbezpieczyć+pistolet

ㅈㅈ.

Opublikowano

Nie zawsze może sobie odpuścić jak już wstanie. :)

A wujek to ma rację i dobrze mówi. Jednak nie zawsze ostatecznym wyjściem jest komuś napierdolić. ;)

Opublikowano

Ciężko powiedzieć nie widząc twojej budowy i jego budowy.

To jest realne, tylko gość musi serio patyk być.

Opublikowano

Ja już nie takie akcje widziałem. Wszystko zależy od szczęścia. Kilka lat temu w moim technikum szkolny miszczuniu (siłka, kox, tajski boks) przysapał się do pierwszaczka (chudy, mały, typowy informatyk). Mały miał szczęście, że unikną pierwszego ciosu, a potem jakoś tak dziwnie przypadkiem uderzył, że kox obalił się na ziemię z bólu.

Opublikowano

Możesz być napakowany jak Rock ale możesz przegrać bo siła to nie wszystko, można powiedzieć że wszystko wyjdzie w "praniu" wygrasz czy przegrasz to już zależy od ciebie :P 

Opublikowano

Ja oglądałem kilka filmów z bójkami, czasem jakiś boks i mimo to dostałem wpierdol. Metoda nieskuteczna, polecam jednak się czegoś nauczyć, a nie oglądać filmy i wyobrażać sobie, że jest się pro napierdalaczem.

Najprościej - wyskocz do niego z nożem, pistoletem, albo maczetą. Jak typ niczego nie ćwiczy i jest rozsądny, to ucieknie. A jak jednak coś potrafi, to najwyżej umrzesz, albo wylądujesz w szpitalu. Chyba, że jednak masz pistolet i ostrą amunicję - wtedy masz szansę.

Nie chodzi mi, żeby oglądał masę filmików, tylko, żeby dokładnie nauczył się jakiegoś chwytu z jednego filmiku.

Nie zawsze może sobie odpuścić jak już wstanie. :)

A wujek to ma rację i dobrze mówi. Jednak nie zawsze ostatecznym wyjściem jest komuś napierdolić. ;)

Wątpie, żeby po dobrym duszeniu dalej próbował go zaatakować.

Opublikowano

To mu pomoże xD gorzej jak zapomni ;p

Opublikowano

Wy mu tutaj mówicie o chwytach, a to raczej nie będzie konkretna sztuka walki. Stawiam, że obaj będą celować w mordę z pięści. Jeden spadnie to drugi na nim siądzie i zacznie prać po ryju. Na tym to się skończy, a nie, że on ma się chwytów uczyć.

Opublikowano

Odpuśc, jeszcze zrobisz mu krzywde. Po co to? TO 21 wiek, sprawy załatwiac się powinno rozmową, dyskusją, a nie przemocą niczym jakiś jaskiniowiec

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...