Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

realne? bójka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy mu tutaj mówicie o chwytach, a to raczej nie będzie konkretna sztuka walki. Stawiam, że obaj będą celować w mordę z pięści. Jeden spadnie to drugi na nim siądzie i zacznie prać po ryju. Na tym to się skończy, a nie, że on ma się chwytów uczyć.

No właśnie mówie mu, żeby pooglądał trochę filmików z Judo, żeby to on go pierwszy wywali na ziemię.A jeżeli obaj się wywalą, to żeby autor wiedział co robić, a nie walczył na wyczucie.

@Rihde

Rozmawiać ze sobą i się kłócić to mogą kobiet.Faceci wyzywają się na pojedynek.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie mówie mu, żeby pooglądał trochę filmików z Judo, żeby to on go pierwszy wywali na ziemię.A jeżeli obaj się wywalą, to żeby autor wiedział co robić, a nie walczył na wyczucie.

@Rihde

Rozmawiać ze sobą i się kłócić to mogą kobiet.Faceci wyzywają się na pojedynek.

I co ma udowodnić ten idiotyczny pojedynek? Nie myśl tak stereotypowo. Załózmy, że jest kłótnia pomiędzy facetami, jeden wleje drugiemu i co udowadnia? To, że jest silniejszy?  a czy każdy musi być silny? Dziecinne i idiotyczne moim zdaniem. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

I co ma udowodnić ten idiotyczny pojedynek? Nie myśl tak stereotypowo. Załózmy, że jest kłótnia pomiędzy facetami, jeden wleje drugiemu i co udowadnia? To, że jest silniejszy?  a czy każdy musi być silny? Dziecinne i idiotyczne moim zdaniem. 

Jestem tego samego zdania.

Problemy wolę rozwiązywać cywilizowanymi metodami.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Rozumiem pobicie kogoś w celu samoobrony, obrony dziewczyny, czy w podobnych sytuacjach, no ale te szkolne bójki zawsze mnie smieszyły

XrgAYyk.png

Opublikowano

W cywlizowanym świecie, jeżeli dwóch mężczyzn ma ze sobą poważny konflikt, to zwołują sąd honorowy, sekundanci negocjują zasady pojędynku a zainteresowani się biją.

Mnie śmieszą ludzie, którzy wierzą w świat bez agresji.

Opublikowano

Rozumiem pobicie kogoś w celu samoobrony, obrony dziewczyny, czy w podobnych sytuacjach, no ale te szkolne bójki zawsze mnie smieszyły

Tak, a nie jakieś ustawki o nic, czy dla zabawy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W cywlizowanym świecie, jeżeli dwóch mężczyzn ma ze sobą poważny konflikt, to zwołują sąd honorowy, sekundanci negocjują zasady pojędynku a zainteresowani się biją.

Mnie śmieszą ludzie, którzy wierzą w świat bez agresji.

jaki sens ma pojedynek? Po wygranej przeciwnik nagle zmieni poglądy o które się pokłóciliście? Czy wedlug ciebie osoba silniejsza = lepsza? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

jaki sens ma pojedynek? Po wygranej przeciwnik nagle zmieni poglądy o które się pokłóciliście? Czy wedlug ciebie osoba silniejsza = lepsza? 

Zależ o co jest pojedynek.Np. ktoś mówi, że twoja matka jest kurwą, ty do niego mówisz: "ej, nie mów tak, bo jest mi przykro".Agresor wybucha śmiechem i pyta: "bo co?" Szansa, że zareguje inaczej jest równa mniej więcej 5%.Nie będzie tak mówił jak wie, że może dostać w mordę albo zostać upokorzony, nosić mianę przegranego po przegranym pojedynku.Po za tym autor napisał, że ten 18 latek zaczepia młodszych.

Opublikowano

Zależ o co jest pojedynek.Np. ktoś mówi, że twoja matka jest kurwą, ty do niego mówisz: "ej, nie mów tak, bo jest mi przykro".Agresor wybucha śmiechem i pyta: "bo co?" Szansa, że zareguje inaczej jest równa mniej więcej 5%.Nie będzie tak mówił jak wie, że może dostać w mordę albo zostać upokorzony, nosić mianę przegranego po przegranym pojedynku.Po za tym autor napisał, że ten 18 latek zaczepia młodszych.

Po co reagować na takie dziecinne zaczepki typu : "twoja stara to k***a" ? Ja bym się tym nie przejmował, miałbym to w dupie. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Po co reagować na takie dziecinne zaczepki typu : "twoja stara to k***a" ? Ja bym się tym nie przejmował, miałbym to w dupie. 

To był bardzo prosty przykład.Problem często jest bardziej złożony.Takie olewanie nic nie daje.Po prostu dajesz komunikat agresorowi, że jest bezkarny, może ciebie obrazić, obgadywać przy wszystkich.

Opublikowano

To był bardzo prosty przykład.Problem często jest bardziej złożony.Takie olewanie nic nie daje.Po prostu dajesz komunikat agresorowi, że jest bezkarny, może ciebie obrazić, obgadywać przy wszystkich.

Ciężko mi właśnie dyskutować na ten temat, bo kazdy przyklad jest inny. Co nie zmienia faktu, że t e szkolne bójki mnie śmieszą. Najpierw rozmowa, w kazdej sytuacji warto spróbować. Np. Osobe, ktora obrazala by moją matke zapytalbym dlaczego to robi, jesli odpowiedzialby : bo to prawda, jest kurwą. to automatycznie postanowiłbym  nie marnować czasu na debila. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

nie myśl że skoro masz wiekszego bicepsa i klatke to jestes silniejszy bo sila ciosu to technika a nie biceps

Wolne żarty. Chodź byś nie wiem jaką miał technikę a zero siły nie wygrasz. Siła to podstawa.

Deus vult

Opublikowano

Przecież 14 lat to dzieciak. Jeśli gość już się kiedyś bił, a ty nie masz jakiegoś wunderwaffe, to dostaniesz wpierdol, takie życie.

Jeśli już ta "solówka" ma być, to się nie wycofuj. Ryj nie szklanka i powodzenia ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

W jaja, potem na ziemie ;p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Liczy się szybkość. Dlatego chudy może wygrać z grubym, jeśli nie jest ciotą do oplucia. Stawiając na szybkość wygrasz spokojnie, lol

Opublikowano

Wolne żarty. Chodź byś nie wiem jaką miał technikę a zero siły nie wygrasz. Siła to podstawa.

gdyby siła miała znaczenie to słoń by był królem dżungli, a nie lew..

technika > siła poza tym nie da sie miec zero sily, a ja mowie o sile ciosu nie o przepychankach

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...