Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy 200-250 lvl max, mało ulepszaczy, graczy 1 k +, sporo dungeonów,

Dodatkowe Info:  Jeżeli nie ma teraz dobrego medium/hard to liczę na waszą pomoc co do serwera easy, nie wiem czy opłacalne jest zaczynanie na Virtualu/pandorze czy jakimś innym starym serwerze? 

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: izi bardzo izi, co można szybko sie wybić, najlepiej by expiło sie szybko w pt (2 os, np woj + dagg) albo pt z buffem

Dodatkowe Info: polski, IZIZIZIZIZIZIZIZI mega izi, tylko nie pvp żaden, ani 4fun. stalki w sklepach, bronie 75 w sklepach, dobry drop hajsu, nie za drogo. NIE PROMT2, FUNMT2

Nagroda za pomoc: lajk

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy 200-250 lvl max, mało ulepszaczy, graczy 1 k +, sporo dungeonów,
Dodatkowe Info:  Jeżeli nie ma teraz dobrego medium/hard to liczę na waszą pomoc co do serwera easy, nie wiem czy opłacalne jest zaczynanie na Virtualu/pandorze czy jakimś innym starym serwerze? 

Crados

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie wiem Gdzie grać !! Pomocy !!

Najbardziej zależy mi na : Easy / Medium .

Dodatkowe informacje : Mile widziana opcja ulepszania u kowala w DT ( nie każdy serw to ma ) , i czekam na jak najwięcej propozycji  , oraz jak najwięcej ilości Graczy !! .

Nagroda za pomoc : Dam 10 lajków bo i tak nie mam co z tym robić .

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Czy crados to serwer medium/easy ? Proszę...

"/" = "lub"

Crados jest dla mnie serwer medium, więc proszę Cię.

Dodatkowe informacje : Mile widziana opcja ulepszania u kowala w DT ( nie każdy serw to ma ) , i czekam na jak najwięcej propozycji  , oraz jak najwięcej ilości Graczy !! .

Może iMetin, Invoria

giphy.gif ­

Opublikowano

moze eloth ?

363451410787081286162.png

Opublikowano

Na virtualu mozesz smialo zaczynac.Jedyny wart uwagi priv.

Srij9JT.png

Opublikowano

Polecam PangeaYt2 , a czy Kolego WhoPL serwer iMetin ma możliwość ulepszania w DT :O Pierwsze słyszę ;)

Jak chcesz tyle osób to tylko i wyłącznie Virtual i Pandora , a jeżeli blisko tego to polecam PangeaYTt2 . ;)

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lv 99 typ easy, 4 fun

Dodatkowe Info: w 1 dzień żeby wbić z max lv. kolejne 2/3 dni na eq full pvp

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer PVP, 100lvl+ na start, eq +9 u handlarczy
Dodatkowe Info:Serwer nie musi być dużo osób!
Nagroda za pomoc:
'Like'

Opublikowano

Nagroda za pomoc:'Like'

4Death

HammerMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

"/" = "lub"

Crados jest dla mnie serwer medium, więc proszę Cię.

ale to nie jest easy, takze skoncz swoje wywyzszanie sie, nastepca Rocketsa? dobrze sie dobraliscie.

Hammer

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

4funMT2 , HammerMt2 , 4Death

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer globalny lub dobry easy, na każdym 500-600 ludzi +

Dodatkowe Info: Na jakim serwerze globalny prócz PL'a na którym 75% ludzi to boty warto grać ? Na serwerze muszą być w miarę niskie ceny żeby łatwo się było dorobić. Szukam również serwera easy z maks lvl 200-255, na którym jest mało ulepszaczy a epików może być sporo, żeby łatwo było expić nawet healerem :-)

Nagroda za pomoc: Lajki @@
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer globalny lub dobry easy, na każdym 500-600 ludzi +
Dodatkowe Info: Na jakim serwerze globalny prócz PL'a na którym 75% ludzi to boty warto grać ? Na serwerze muszą być w miarę niskie ceny żeby łatwo się było dorobić. Szukam również serwera easy z maks lvl 200-255, na którym jest mało ulepszaczy a epików może być sporo, żeby łatwo było expić nawet healerem :-)

Demilus.pl

Nie ma aż tyle typa, ale warty uwagi serwer :) 

Global: Diumar, chyba najlepszy :) 

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer globalny lub dobry easy, na każdym 500-600 ludzi +

Dodatkowe Info: Na jakim serwerze globalny prócz PL'a na którym 75% ludzi to boty warto grać ? Na serwerze muszą być w miarę niskie ceny żeby łatwo się było dorobić. Szukam również serwera easy z maks lvl 200-255, na którym jest mało ulepszaczy a epików może być sporo, żeby łatwo było expić nawet healerem :-)

Nagroda za pomoc: Lajki @@

Global : metin2.sg

@1361622928-U485574.pngitaV przecież napisał global oprócz pl' a

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard 400+ ludzi (najlepiej ze szkatami serwerwerowymi) i zeby nie byla ravia

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : easy/medium z dużą ilością graczy

Dodatkowe informacje: Chciałbym żeby był to serwer old school czyli bez zbędnych epików kaleczących grę, bez 6-7 bonu lub żeby ew. ciężko było go zdobyć, chodzenie do DT, coś w stylu sdlongju/csyt2/fkyt2 byłoby najlepsze ;)

Nagroda za pomoc : Za znalezienie serwera podobnego do chinoli podanych u góry kilkudniowy limit +, mam wielki sentyment do tych serwerów i chętnie bym zagrał na podobnym :D

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na : easy/medium z dużą ilością graczy

Dodatkowe informacje: Chciałbym żeby był to serwer old school czyli bez zbędnych epików kaleczących grę, bez 6-7 bonu lub żeby ew. ciężko było go zdobyć, chodzenie do DT, coś w stylu sdlongju/csyt2/fkyt2 byłoby najlepsze ;)

Nagroda za pomoc : Za znalezienie serwera podobnego do chinoli podanych u góry kilkudniowy limit +, mam wielki sentyment do tych serwerów i chętnie bym zagrał na podobnym :D

Polecam PangeaYt2 , lecz tam 6-7 jest na klasy itp , ale masz to w sklepie stary dobry Chinol :)

Zależy mi najbardziej na: serwer hard 400+ ludzi (najlepiej ze szkatami serwerwerowymi) i zeby nie byla ravia
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Polecam Amerion .

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dosyć sporej ilości osób, max 5 bonów, wartości bonów jak na pl, bez jakiś nowych śmieci, exp przynajmniej z x2 niż na pl może być większy, nie przeszkadzać mi to będzie, max lv coś koło 99-125

Dodatkowe Info: Jedynie 2 królestwa do wyboru najlepiej żeby były

Nagroda za pomoc: lajków z 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info: Malo itemow w item shopie

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info: Malo itemow w item shopie

Nagroda za pomoc: like

Ravia / Ravia s2 , Amerion ( wypisałem te co grałem / gram ) i stwierdzam , że nie ma  tam dużo w is'ie ;)

20854844145941140721.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...