Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium lub easy żeby grało 1k+ online

Dodatkowe Info:Prosze nie podawać invori, imetin

Nagroda za pomoc:like

pandora

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomocy , szukam priva :Chodzi mi o taki sam priv jak Eruris.

Dodatkowe info : Szukam serwera taki sam jak Eruris. XenoxMt2 - grałem

PangeaYT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server medium/easy, bez bugow, przyjemnym expie, przyjemnym dropie, nie aby dropilo i expilo sie wiecznosc. Najlepiej zeby zdobywanie EQ bylo na rownym poziomio z expieniem ( no moze troche ciezej ) brak 6-7, 1-5 nie musi byc max. Minimum 900 graczy online, rano minimum 400. Najlepiej jeszcze jak by dungeony mozna bylo samemu przechodzic a jak nie to z buffem. MUSI BYC STABILNY

Dodatkowe Info: Albo zaczne od nowa albo bede chcial wymienic konto z Ascariala bo to co sie tam dzieje to jest porazka

Nagroda za pomoc: Lajk !

1386175744-U112610.png
Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: w miarę łatwym zarabianiu, żeby KU można było łatwo nadropić, w miarę szybki exp.[/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: Fajnie byłoby gdyby było troszke ludzi, ale bez tłoku( np. Ravia odpada - za dużo ludzi)(MEDIUM)[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc: Lajk :)[/b][/color]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: w miarę łatwym zarabianiu, żeby KU można było łatwo nadropić, w miarę szybki exp.

Dodatkowe Info: Fajnie byłoby gdyby było troszke ludzi, ale bez tłoku( np. Ravia odpada - za dużo ludzi)(MEDIUM)

Nagroda za pomoc: Lajk :)

Ascarial

Zależy mi najbardziej na: Server medium/easy, bez bugow, przyjemnym expie, przyjemnym dropie, nie aby dropilo i expilo sie wiecznosc. Najlepiej zeby zdobywanie EQ bylo na rownym poziomio z expieniem ( no moze troche ciezej ) brak 6-7, 1-5 nie musi byc max. Minimum 900 graczy online, rano minimum 400. Najlepiej jeszcze jak by dungeony mozna bylo samemu przechodzic a jak nie to z buffem. MUSI BYC STABILNY

Dodatkowe Info: Albo zaczne od nowa albo bede chcial wymienic konto z Ascariala bo to co sie tam dzieje to jest porazka

Nagroda za pomoc: Lajk !

Sprawdź Virtual/Pandorkę

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer easy

Dodatkowe Info:500+graczy, bez 6/7 (ewentualnie nie klasowe jak serwer jest rozbudowany), bony nie musza byc max, brak/nie za wiele oczoje**ych efektow typu aura wokol zbroi, nie invoria

Nagroda za pomoc:+ i 5*

proszę o odpowiedzi z @@@@@ żebym dostał alerta do skrzynki

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: 600+ Online Medium podobny do Diamonda
Dodatkowe Info: Nie szukam żadnych xenoxów, imetin, pandora. Mogły by być również mapy z globala.

Nagroda za pomoc: 10 Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard 99-135 lvl max, sporo ludzi, coś na podobe AScariala, bez ravii s2,cradosa, balmory,astilii

Dodatkowe Info: Szukam serwera na którym gra 1 k graczy +, 2-3 epiki po stalce max, drop zmianek i dodań dobrze dostosowany, wiele sposobów na zarobek czyli WO itp, najlepiej parę nowych mapek i dungeonów, serwer na dłużej, bez bugów, 10 ku do G, drop szkat serwerowych i jakiś ewent też mógłby się pojawić

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard 99-135 lvl max, sporo ludzi, coś na podobe AScariala, bez ravii s2,cradosa, balmory,astilii

Dodatkowe Info: Szukam serwera na którym gra 1 k graczy +, 2-3 epiki po stalce max, drop zmianek i dodań dobrze dostosowany, wiele sposobów na zarobek czyli WO itp, najlepiej parę nowych mapek i dungeonów, serwer na dłużej, bez bugów, 10 ku do G, drop szkat serwerowych i jakiś ewent też mógłby się pojawić

Balmora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard 99-135 lvl max, sporo ludzi, coś na podobe AScariala, bez ravii s2,cradosa, BALMORY,astilii

Balmora

Umiesz czytać ? czekam na dalsze serwery

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer easy

Dodatkowe Info:500+graczy, bez 6/7 (ewentualnie nie klasowe jak serwer jest rozbudowany), bony nie musza byc max, brak/nie za wiele oczoje**ych efektow typu aura wokol zbroi, nie invoria

Nagroda za pomoc:+ i 5*

proszę o odpowiedzi z @@@@@ żebym dostał alerta do skrzynki

@YorK

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer hard

Dodatkowe Info:Jak najmniej Pay to win , dużo ludzi żeby nie trzeba było wydawać kasy na IS.

Opublikowano

Dodatkowe Info:Jak najmniej Pay to win , dużo ludzi żeby nie trzeba było wydawać kasy na IS.

Ravia s2, Balmora i Crados

giphy.gif ­

Opublikowano

Cradosmt2 to najlepsza opcja

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4FUN PVP
Dodatkowe Info: Szukam serwera PVP typu 4Death.pl 
Nagroda za pomoc:+

Opublikowano

Nie wiem Gdzie grać !! Pomocy !!

Najbardziej zależy mi na : Easy / Medium .

Dodatkowe informacje : Mile widziana opcja ulepszania u kowala w DT ( nie każdy serw to ma ) , i czekam na jak najwięcej propozycji  , oraz jak najwięcej ilości Graczy !! .

Nagroda za pomoc : Dam 10 lajków bo i tak nie mam co z tym robić .

6nj43da5i3ty.png

Opublikowano

Nie wiem Gdzie grać !! Pomocy !!

Najbardziej zależy mi na : Easy / Medium .

Dodatkowe informacje : Mile widziana opcja ulepszania u kowala w DT ( nie każdy serw to ma ) , i czekam na jak najwięcej propozycji  , oraz jak najwięcej ilości Graczy !! .

Nagroda za pomoc : Dam 10 lajków bo i tak nie mam co z tym robić .

Invoria? Ventea? Bardzo fajne serwery, sam pogrywałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...