Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestiamt2.pl [Dedyk] [Medium]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochę sporo tych stron jest, więc możliwe, że przeoczyłem.. ale mam pytanie. Czy SM zostaną zwrócone? i czy ceny w is pozostaną takie same? ( że za 30zł mogłem kupić kostium , peta i jeszcze troche SM zostało ) czy jak na innych serwerach ( mianowicie chodzi o zbyt wygórowaną cene ~50zł za peta ). Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiscie ze sm zostaną zwrócone lecz podejrzewam że dopiero po starcie gdyż w tej chwili nie mamy zbyt dużo czasu a co do cen w is nie będą one zbyt wysokie postaramy zrobić je jak najlepiej.

Opublikowano

bardzo dziękuję za odpowiedź :) już nie mogę się doczekać :)

A. Drop ze szkaty ripera się nie zmieni? ( po prostu po otworzeniu będą nam dropiły bronie 65/70/75, zbroje 61/66 itp? ) bo na innych serwerach widziałem, że dropiły tylko i wyłącznie bronie na 75 :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niema w prezentacji lecz bony zostały już poprawione a jakbyś przeczytał prezentacje to byś wiedział że jest Diamentowy Kamien który dropi z bossów/metków/dungeonów

Ale mi właśnie chodzi, żeby ten kamyk był u NPC.A najlepiej, żeby skille dostawało się od razu na P.

Opublikowano

-Usunęliście zbędne piętra w dt?

-Bony maks?

-Dopasowaliście yang w ulepszaniu na tyle, aby rynek był dobry i w m1 stały shopy?

-PD w grze da się zdobyć?

-Roski dają max. wartości po zakupie?

Tyle nowości, więc może być dużo bugów. Mam nadzieję, że nie, bo po samej prezce to można ze ślinką w gębie patrzeć i tylko czekać.

Opublikowano

-Usunęliście zbędne piętra w dt?

-Bony maks?

-Dopasowaliście yang w ulepszaniu na tyle, aby rynek był dobry i w m1 stały shopy?

-PD w grze da się zdobyć?

-Roski dają max. wartości po zakupie?

Tyle nowości, więc może być dużo bugów. Mam nadzieję, że nie, bo po samej prezce to można ze ślinką w gębie patrzeć i tylko czekać.

-DT zostało zmodyfikowane, że jest krótsze. Np dropienie pieczęci.

-Pracujemy nad tym.

-Tak.

-Tak.

-Chwilowo nie ale mamy zamiar dodac maks.

Opublikowano

Nie rozumiem PO CO TO ŁĄCZENIE SERWERÓW...

Lepiej było zostawić wszystko jak było ( tylko odbugowane all ) 

To nie nasza wina że ci się ta sytuacja nie podoba jak wejdziesz na serwer to zmienisz zdanie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...