Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestiamt2.pl [Dedyk] [Medium]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tutaj widze sporo nowosci wiec nie wiem o co ci chodzi.

Fajna zapowiedz na pewno zagram.

Start kiedy dokladnie planujecie?

O autorskie nowosci pytam o ktorych mowa na poczatku prezentacji

ban.gif

Opublikowano

Ja tutaj widze sporo nowosci wiec nie wiem o co ci chodzi.

Fajna zapowiedz na pewno zagram.

Start kiedy dokladnie planujecie?

1 - 3 Sierpnia przeciez pisze

Opublikowano

Ponawiam pytanie bo widze ze team jakos nie spieszy sie mi odpowiedziec a odpisuje innym:)

Reklamujecie sie jakimis autorskimi nowosciami jednakze nie widze tutaj takich procz tego zlota

ban.gif

Opublikowano

Ponawiam pytanie bo widze ze team jakos nie spieszy sie mi odpowiedziec a odpisuje innym:)

Widzę na siłę szukasz spiny w prezentacji nie jest ukazany całt trud naszej pracy jeżeli wejdziesz na serwer to wszystko lepiej zobaczysz.

Opublikowano

Na poczatku oswiece cie ze pierwszy i ostatni raz cie do tego odnosze.

Dla nas sa to nowosci po pracowalismy nad nimi dlugo i robilismy je autorsko. Bez zadnych gotowcow.

To ze to nie podlega twoim ''nowoscia'' to mnie nie interesuje.

A do kiedy zamierzacie podjac te decyzje?

Do konca miesiaca.

Opublikowano

Widzę na siłę szukasz spiny w prezentacji nie jest ukazany całt trud naszej pracy jeżeli wejdziesz na serwer to wszystko lepiej zobaczysz.

Nie szukam spiny , chce zobaczyc to co piszecie w prezentacji

ACG0psJ.png

Pisze wyraznie, jednak po przeczytaniu calosci nie znalazlem nic procz zlota co mogloby byc autorskie

Na poczatku oswiece cie ze pierwszy i ostatni raz cie do tego odnosze.

Dla nas sa to nowosci po pracowalismy nad nimi dlugo i robilismy je autorsko. Bez zadnych gotowcow.

To ze to nie podlega twoim ''nowoscia'' to mnie nie interesuje.

Do konca miesiaca.

Zapewne

Wprowadzacie ludzi w blad co nie jest dobrym poczatkiem

Dlaczego wprowadzaja graczy w blad?

Wszedlem w prezke i widze ze jest sporo nowosci.

I Dlatego zagram , fajnie sie prezentuje serwer.

Kiedy klient officjalny?

Jako zwykly gracz ktory nie wie praktycznie nic o stawianiu serwera nie dziwie sie ze widzisz i myslisz ze to autorskie

ban.gif

Opublikowano

Dlaczego wprowadzaja graczy w blad?

Wszedlem w prezke i widze ze jest sporo nowosci.

I Dlatego zagram , fajnie sie prezentuje serwer.

Kiedy klient officjalny?

Dziekujemy  

Oficjalny klient gry  będzie dostępny 1-2 Sierpnia 

Opublikowano

Tylko dajcie na normalne hostingi.

Normalne hostingi juz nie istnieja procz mega.co.nz , google drive / ftp

Ponawiam kolejny raz, dlaczego nie chcecie odpowiedziec? Jako przyszly gracz ktory wie co w trawie piszczy i potrafie czytac ze zozumieniem domagam sie odpowiedzi o Team ktory podobno stawia ten serwer bo patrzac na wasze poprzednie zdziwione posty czuje sie jakbym prowadzil konwersacje z innym zespolem

Czy ty jestes jakis dziwny? Juz ci raz odpisal czlowieku. 

Leci raport..

Nigdzie nie uzyskalem odpowiedzi dotyczacej mojego pytania tylko jakis bulwers ze wgl pytam

Jeżeli już tak bardzo chcesz i nie zaspokajają Cię wszystkie rzeczy znajdujące się w prezentacji to powiem krótko serwer nie jest w 100% zrobiony autorsko przez nas lecz jeżeli np zrobiliśmy nowego biologa którego sam pisałem to już masz autorską rzecz więć nie wiem dlaczego tracisz tyle czasu spamiąc nam w zapowiedzi :)

To nie wprowadzajcie w blad graczy z informacja ktora jest wyciagnieta z kosmosu, a czlonek team ktory wypowiedzial sie na moje pytanie niech zapyta kogos kto sie tym zajmuje bo jak widac nie ma o tym pojecia. Ale dziekuje za odpowiedz:)

btw. ta "wiekszosc" to gotowiec i dlatego tez napisalem swoje pytanie:)

ban.gif

Opublikowano

Ponawiam kolejny raz, dlaczego nie chcecie odpowiedziec? Jako przyszly gracz ktory wie co w trawie piszczy i potrafie czytac ze zozumieniem domagam sie odpowiedzi o Team ktory podobno stawia ten serwer bo patrzac na wasze poprzednie zdziwione posty czuje sie jakbym prowadzil konwersacje z innym zespolem

Czy ty jestes jakis dziwny? Juz ci raz odpisal czlowieku. 

Leci raport..

Opublikowano

Jeżeli już tak bardzo chcesz i nie zaspokajają Cię wszystkie rzeczy znajdujące się w prezentacji to powiem krótko serwer nie jest w 100% zrobiony autorsko przez nas lecz jeżeli np zrobiliśmy nowego biologa którego sam pisałem to już masz autorską rzecz więć nie wiem dlaczego tracisz tyle czasu spamiąc nam w zapowiedzi :)

Opublikowano

Nigdzie nie uzyskalem odpowiedzi dotyczacej mojego pytania tylko jakis bulwers ze wgl pytam

To nie wprowadzajcie w blad graczy z informacja ktora jest wyciagnieta z kosmosu, a czlonek team ktory wypowiedzial sie na moje pytanie niech zapyta kogos kto sie tym zajmuje bo jak widac nie ma o tym pojecia. Ale dziekuje za odpowiedz:)

btw. ta "wiekszosc" to gotowiec i dlatego tez napisalem swoje pytanie:)

Zamiast pisać głupoty w innych prezentacjach popisz się swoim meg*mt2, który był serwerem easy, a tak na prawde pod harda podchodził. Miałeś reaktywacje robić, a do tej pory jej nie widać, chyba, ze cos pominąłem. Jakby nie patrzeć, pr*mt2 też jest dnem, także oszczędz sobie wzroku i nie patrz na tą prezentacje skoro według ciebie administracja wprowadza ludzi w błąd (oczywiście ty tego nie robisz)

Wbije w tydzien max lvl?

Opublikowano

Start 1-3 sierpnia a :

Oficjalny klient gry  będzie dostępny 1-2 Sierpnia 

Client powinien byc jutro, max pojutrze aby kazdy zdazyl pobrac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...