Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestiamt2.pl [Dedyk] [Medium]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

euogsp.jpg

Laski szamana u sury?  8S

Zapowiada się bardzo interesująco, czekam na start.

//Ktoś tam wspomniał o maksymalnych bonusach - ma rację, w dobie bonus switcherów to tylko kwestia czasu, nim wbije się perfekcyjne bony. Jak wiadomo czas jest bezcenny, więc po co go tracić? :)

Opublikowano

euogsp.jpg

Laski szamana u sury?  8S

Zapowiada się bardzo interesująco, czekam na start.

//Ktoś tam wspomniał o maksymalnych bonusach - ma rację, w dobie bonus switcherów to tylko kwestia czasu, nim wbije się perfekcyjne bony. Jak wiadomo czas jest bezcenny, więc po co go tracić? :)

Ta 1 broń dla sury mi się podoba.Te laski faktycznie lepsze byłyby dla szamana, a ten drugi miecz dla sury wygląda jak trochę pomniejszona 2 ręka.Do zmiany moim zdaniem.

Opublikowano

Szkoda ze dopiero 3 , mialem nadzieje ze juz pogram jutro ;/

I co przemysleliscie sprawęz bonami i bufką?

CZy jest fryzura ktora daje bonus na potwory?

Pisaliscie ze nowa mapa od 90 , widze ze jest od 95?!

Skad dropia itemy potrzebne na wejscie do dungeonow?

Opublikowano

Opublikowano

Duży Plus!

Od razu widać, że się przy nim napracowaliście, a nie jak teraz większość stawia serwery na gotowcach i nie wie gdzie co jest.

Może zagram, zależy ile będzie osób online.

Mam pytanko, jak się nazywa czcionka, która została użyta w kliencie? -Pięknie się prezentuje w questach.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

2. Tak juz buffke mozna tepac poprzez slub.

3.Tak

4. Mały blad.

5. Bossy/metki/questy

Opublikowano

Bardzo ciekawe rozwiązanie z Buffkiem oraz oczywiście podoba mi się ta przemiana w Złoto :)

W dodatku serwer bardzo przypomina mi DiamondMt2 i jeżeli oferujecie taką rozgrywkę to rzeszy fanów nie odpędzicie od serwera :)

Z przyjemnością zagram na taki serwerze a przy okazji rozruszam sobie kanał na YouTube.

Polecam, zachęcam do gry ze względu na ofertę serwera oraz współpracujących z Nimi fachowców np. EG.

Opublikowano

Nie polecam .

Pewnie będzie to co z ragnarem " ZA DUŻO BUGÓW " 

Ankieta była Naprawiamy bugi i gramy dalej ale admin postanowił połączyć sie z jakimś gównem 

Nie polecam. 

Ale powodzenia.

Opublikowano

Nie polecam .

Pewnie będzie to co z ragnarem " ZA DUŻO BUGÓW " 

Ankieta była Naprawiamy bugi i gramy dalej ale admin postanowił połączyć sie z jakimś gównem 

Nie polecam. 

Ale powodzenia.

Jeżeli tak sądzisz to powiem Ci jedno serwer robię sam od grudnia 2013 roku i nie porównuj ragnara do Nestii bo oba serwery bazują na 2 różnych plikach więc większych bugów nie powinno być nawet jeżeli pojawią się jakieś błędy odrazu je naprawie.

Opublikowano

Oby serwer wypalił bo prezentuje się bosko.

Potrzebuje dobrej reklamy !

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

To bony są maksymalne już? Proszę was, dodajcie to.Zrozumcie, że bony typu 1k, 2k, 3k hp mają prawo bytu tylko i wyłącznie na serwach, na których trzeba dropić zmianki a tutaj są u NPC, a nie - maks. bony to tylko po prostu dodatkowe godziny stania przy handlarce a ten czas można by przeznaczyć na expienie, dropienie, chodzenie na bossy, metki, robienie pvp itd.

Opublikowano

Mam pytanie, bo wczoraj chciałem porozmawiać na waszym TeamSpeak3 i złapało mnie hasło :)

Mamy rozumieć, że odbywają się prace nad TeamSpeak3 ?:) + Strona też mi nie działa.

Opublikowano

To bony są maksymalne już? Proszę was, dodajcie to.Zrozumcie, że bony typu 1k, 2k, 3k hp mają prawo bytu tylko i wyłącznie na serwach, na których trzeba dropić zmianki a tutaj są u NPC, a nie - maks. bony to tylko po prostu dodatkowe godziny stania przy handlarce a ten czas można by przeznaczyć na expienie, dropienie, chodzenie na bossy, metki, robienie pvp itd.

Pisałem już kilka postów wcześniej że bony już zostały poprawione mogłeś poprostu to przeoczyć ;]

Mam pytanie, bo wczoraj chciałem porozmawiać na waszym TeamSpeak3 i złapało mnie hasło :)

Mamy rozumieć, że odbywają się prace nad TeamSpeak3 ? :) + Strona też mi nie działa.

Hmm spróbuj jeszcze raz teamspeak jak i  strona sa 24/7 online może miałeś jakiś błąd :)

Opublikowano

W prezce nadal nie ma maks. bonów.Moglibyście jeszcze wprowadzić wbijanie skilla na P 1 kamieniem.

Opublikowano

W prezce nadal nie ma maks. bonów.Moglibyście jeszcze wprowadzić wbijanie skilla na P 1 kamieniem.

Niema w prezentacji lecz bony zostały już poprawione a jakbyś przeczytał prezentacje to byś wiedział że jest Diamentowy Kamien który dropi z bossów/metków/dungeonów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...