Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestiamt2.pl [Dedyk] [Medium]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zostaje wyłączony do odwołania będzie tworzony pod nadzorem graczy jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszamy na naszego TS xxx jeżeli ktoś chciałby pomóc w testowaniu 

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zostaje wyłączony do odwołania będzie tworzony pod nadzorem graczy jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszamy na naszego TS jeżeli ktoś chciałby pomóc w testowaniu 

Opublikowano

2x Up. Widać kolega hejter

Ja widzę dużo nowych rzeczy i chętnie mogę polecić tu każdemu grę.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Wydaje się okej, lecz na moje gusta to "co za dużo to nie zdrowo" ładnie zrobione ale mi się już przejadły te wielkie nowości ja się pytam gdzie jest jakiś nowy serwer klasyczny ?

Doceniam chęć i prace. Jak ktoś lubi mieć pełno wszystkiego to polecam.

Opublikowano

Jedyny Wasz dungeon którego nie ma na PL'u, to czerwony smok na mapie wojen (metin2_map_t3/4 bodajże).
Miasta robione techniką "aby napchać", np. kwiaty z pustyni latające nad ziemią bo ktoś nawet kordów "z" nie potrafił obniżyć.

Bronie i zbroje prosto z epvp/mpc/inforge, zero Waszej ingerencji w klienta gry, wszystko zbudowane na gotowcach.

Nic specjalnego, zlepek gotowców.

Zakładam że jak wyskoczy Wam jakiś błąd w kliencie (a nie daj Boże run-time), który normalna osoba znająca klienta łatała by półtorej sekundy, Wy zrobicie przerwe techniczną trwająca pare godzin jak reszta serwerów zbudowanych na zasadzie :
Admin 1 : Patrz jakie z*******e rzeczy udostępnili.

Admin 2 : No fajne fajne, ale jeszcze musielibyśmy umieć je wgrać.

Czarno widzę Wasz projekt, no ale powodzenia.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jedyny Wasz dungeon którego nie ma na PL'u, to czerwony smok na mapie wojen (metin2_map_t3/4 bodajże).

Miasta robione techniką "aby napchać", np. kwiaty z pustyni latające nad ziemią bo ktoś nawet kordów "z" nie potrafił obniżyć.

Bronie i zbroje prosto z epvp/mpc/inforge, zero Waszej ingerencji w klienta gry, wszystko zbudowane na gotowcach.

Nic specjalnego, zlepek gotowców.

Zakładam że jak wyskoczy Wam jakiś błąd w kliencie (a nie daj Boże run-time), który normalna osoba znająca klienta łatała by półtorej sekundy, Wy zrobicie przerwe techniczną trwająca pare godzin jak reszta serwerów zbudowanych na zasadzie :

Admin 1 : Patrz jakie z*******e rzeczy udostępnili.

Admin 2 : No fajne fajne, ale jeszcze musielibyśmy umieć je wgrać.

Czarno widzę Wasz projekt, no ale powodzenia.

Zapewniam, że żaden błąd nie wyskakuje.

Dzięki za opinię na pewno daje nam to do myślenia.

Dziękuje i wzajemnie zycze powodzenia.

Opublikowano

Zapewniam, że żaden błąd nie wyskakuje.

Dzięki za opinię na pewno daje nam to do myślenia.

Dziękuje i wzajemnie zycze powodzenia.

Podłącz sobie klienta pod Ascarial lub Pandora bo to chyba 2 jedyne serwery mające 1k graczy +, działające na plikach eix/epk, a przekonasz się że syserr będzie zapchany jak cholera, robiąc na gotowcach, nie uszczelniając samodzielnie klienta, zawsze będzie brakowało jakiegoś efektu czy innego gówna wywołującego bugi.

Oczywiście przez podłącz rozumiem dopasowanie roota ich serwera, do Waszego klienta, nie odwrotnie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kilka na prawde fajnych innowacji, ktore moga "poprawic jakosc rozgrywki", zalezy jak na to patrzec. :D
Serwer moge polecic, aczkolwiek pelna ocene dam jak zagram na serwerze. Powodzenia. ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...