Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnar nowy champion Ligi Legend

Gość l4ndiago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląd postaci mi się średnio podoba. Już jest jeden Warwick.  <_<

Opublikowano

dzik sejuani ;o ale bez sensu troche. po co robic kolejne futrzaki, tak jak ktos wyzej mowil, jest juz jeden ww. 

Opublikowano

Tygryso-dziko-warwick, który ma być zarówno tankiem jak i assasynem. Brzmi ciekawie :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

DODAM TYLKO IZ PONIEWAZ TEN FRAJER BEDZIE UZYWAL NIE BEDZIE UZYWAL MANY TYLKO JAKIEGOS "Tantrum" CIEKAWE NA JAKIEJ ZASADZIE TO DZIALA

Opublikowano

Kolejny champ który będzie kosztował 6300, więc któraś postać chyba spadnie z ceny xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

nie wypowiadaj sie jak nie wiesz

MORDA LACHOCIONGU JA TU S IE ZNAM NA RZECZY

dokladnie

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=4609331

­

Opublikowano

Animacja jest urocza, ale ten stworek... Z wyglądu wygląda jak Rengar i Warwick. I ta nazwa "Gnar" :mellow: No nic, poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano

Wyczuwam junglera, zobaczymy jaki będzie, na początku kolejny instaban na rankedach. Tylko ciekawe czy wprowadzi coś nowego na swoją pozycję.

Opublikowano

Jungler lub top

Wygląda jak krzyżówka ww z dzikiem

Oficjalnie potwierdzone w kilku wywiadach przez riot ze to toplaner.

Mialem nadzieje ze jest tylko postacią powiązaną z yordlami a wszystko wskazuje na to ze to yordl. Szkoda :)

yordle nie przynosza mi zadne jsatysfakcji z gry, ani teemo ani kennen ani lulu , moze troche ziggs. I zapewne ten bedzie taki sam.

Ciekawi mnie tylko tantrum czyli jego system kosztu skili, cos ala mana/energia.

No i tak czy siak go kupie jak kazdego nowego championa.

No nic zobaczymy.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...