Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnar nowy champion Ligi Legend

Gość l4ndiago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny champ który będzie kosztował 6300, więc któraś postać chyba spadnie z ceny xD

Stanieje Voolii :D

Mnie tylko ciekawi jak bedzie działać to nowe coś co on będzie miał :D Jakieś ulepszenia jak u rengara troche ? :D albo przegrzanie rumbla ? ;d Ciekawe ciekawe.

Opublikowano

Może wyjść coś fajngo, nie mam aktualnie czym grać na topie, więc jak ten champ wyjdzie to może nim pogram.

Tylko żeby nie był super op bo nigdy mi go w ręce nie dadzą :c Ani znowu żeby shitem nie był bo wtedy wolę teemo grać topke xD

Niech go dobrze zbalansują pls

Opublikowano

Postać za 6300 na początku silna każdy kupi za IP lub za RP potem nerf i dziękuje.

Opublikowano

Może wyjść coś fajngo, nie mam aktualnie czym grać na topie, więc jak ten champ wyjdzie to może nim pogram.

Tylko żeby nie był super op bo nigdy mi go w ręce nie dadzą :c Ani znowu żeby shitem nie był bo wtedy wolę teemo grać topke xD

Niech go dobrze zbalansują pls

Tak niestety było ze mną i yasuo.

Po wyjsciu kupilem ze skinem, gralem nim 24/7, wymasterowałem, praktycznie wygrywalem nim gry.

Potem zauwazyl go jakis bjergsen czy inne gowno, zaczeli nim grac na lcsach, potem tez banowac w solo q i tak sie skonczyla moja historia z yasuo.

gram nim tylko jak zagram blind picka i go zinstalockuje albo na teambuilderze.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Riot dal wlasnie male info co do naszego nowego zabijaki
https://twitter.com/RiotGypsy/status/493909955401900033

Jak wiemy z wczesniej bedzie tez nowy system w postaci zwany tantrum.

Tantrum ma 3 tryby ostroznosc zlosc i costam jeszcze czy jakos tak.

Riotowiec napisal ze jego ulti jest moce ale nie zawsze.

I tu odrazu pojawily mi sie 2 pomysly na dzialanie tego champa i tantrum.

3 podstawowe skille i kazdy z nich aktywuje jeden z trybow cos na zasadzie udyra, i na kazdym z trybow ultimate ma inne dzialanie.

Lub uzywajac skili ladujemy pasek ktory ma 3 poziomy , i na kazdym z poziomow ulti ma inne dzialanie.

Ciekawe czy cos sie sprawdzi ;p

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że będzie nim można chodzić na jungle, bo ostatni jungler, który ostatnio wyszedł to Vi (Zaca nie liczę).

Mi tam się podoba jego desing. 

giphy.gif ­

Opublikowano

Ja uważam,że bez ulta to będzie taki ŚLICZNY-YORDLE,a jak użyje ulta to wpada w furię :D 

agvOlrl.jpg

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

jeżeli chodzi o champa, może być ciekawie, aczkolwiek ja preferuje adc więc raczej go nie kupię.

tak czy inaczej ciekawy champ :)

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...