Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnar nowy champion Ligi Legend

Gość l4ndiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczuwam że to będzie Yordl ale nie taki jakich znany.

Riot mówił coś o wprowadzaniu potworów jako kolejnych champów i Yordli. Gnar może być połączeniem obu?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczuwam że to będzie Yordl ale nie taki jakich znany.

Riot mówił coś o wprowadzaniu potworów jako kolejnych champów i Yordli. Gnar może być połączeniem obu?

Na filmiku widzimy jak wychodzi z lodu więc to może być yorld tylko taki prehistoryczny :)

Opublikowano

Znalazłem notkę odnośnie nowych champów sprzed roku, podziękowania dla LoLWiki.

CertainlyT w czasie "Arcade Con" w 2013 roku wspomniał, że pracują nad kilkoma bohaterami typu "potworów" i zostaną wydani w przyszłości w trendzie humanoidalnych postaci.

To może sugerować, że Gnar może być Yordlem prehistorycznym, co świadczy ku temu też?

1: Jak przyjrzyjmy się dobrze po artach, widać Yordli w zapowiedzi.

2: W animacji Gnara wychodzącego z bryły lodu, widać że ma uszy jak Yordl, dla porównania przyjrzyjmy się splashowi choćby Ziggsa.

3: Yordle mają mieć odświeżone wyglądy, a ich szkieletami mają być Lulu i Ziggs. Czyżby Gnara to dotyczyło?

Opublikowano

Znalazłem notkę odnośnie nowych champów sprzed roku, podziękowania dla LoLWiki.

To może sugerować, że Gnar może być Yordlem prehistorycznym, co świadczy ku temu też?

1: Jak przyjrzyjmy się dobrze po artach, widać Yordli w zapowiedzi.

2: W animacji Gnara wychodzącego z bryły lodu, widać że ma uszy jak Yordl, dla porównania przyjrzyjmy się splashowi choćby Ziggsa.

3: Yordle mają mieć odświeżone wyglądy, a ich szkieletami mają być Lulu i Ziggs. Czyżby Gnara to dotyczyło?

To tak jak pisałem, pewnie jeszcze będzie gadał coś w stylu Mudno ;d

Opublikowano

Znerfią 3 dni po wprowadzeniu. Potem jeszcze raz. I jeszcze. A potem wszyscy będą mieć to w duuupie. Welcome Rito.

yasuo dostal 2/3 nerfy i dalej jest grany

Braum co patcha od wyjscia dostaje srogo po dupie i caly czas jest grany na competetive

rYD9JSA.png

Opublikowano

champion ligi legend xD. Zdecyduj się abo polski abo angielski xD.

Ale fajne jak były dawno pomysły.

Tak jak kiedyś były pomysły na "ślepego monka" czy Luxanny, Spider Queen to pomysły wykonali. Taka ciekawostka, że Lee Sin miał wyglądać na początku jak Traditional Lee Sin. :D

Opublikowano

wojtek - kup mózg,dałem link tylko,pokazać że już były kiedyś mowy i dyskuje i prace na temat Gnara,Riot kur ma prawo zmienić a nie to co jest w moich linkach.

jeszcze raz kup mózg

Ktoś napisał ,że to zapowiedź skina - rozjebałeś system

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

MORDA LACHOCIONGU JA TU S IE ZNAM NA RZECZY

Hahahahahahaahah, jebłem i nie wstaje ! xD

Nie będzie używał many tylko jakieś tantrum. Znająć życie, będzie przybierało dzięki skillom (tak jak to ma Rengar) lub dzięki zabiciom...

Albo będzie coś w stylu energii.. (tak jak ma np. Zed).

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Mały Gnar ma jakiś skill pod "R"? Bo tak nie bardzo ogarniam, duży Gnar ma to rzucenie przeciwnikami, a jako Mały zamienia się w tego Dużego? 

y6eft.gif

Opublikowano

@Mark097

Gnar jako mały-gnar,nie ma żadnego skilla pod R.Po użyciu R od razu bez potrzeby naładowanego paska furii zamieniamy się w dużego Gnara,za drugim użyciem w wskazane miejscu napierdalamy przeciwnikami,jebniesz nimi w ścianę no to ogłuszasz :D luj ogłuszacz :D

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...