Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co byś zmienił, wprowadził ? (Server YouHard)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@DemomanHACK Kolejny random sie wypowiada.Nic nie biore z twoich gimbusowych pluginow twoj komentarz w tym temacie jest zbedny idz ogarnij swoj serwer co gra po 10 typa ;x.I WhitePersonality (Ktory ma 13 lat i ma ortografie na poziomie 0 ;x.)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze nie rozumiem temat'u kolejny hardcore z 1,000 innych serwerów hardcore o którym nie wiedział i pyta się co zmienić, i co mam odpowiedzieć jak nie grałem.
Po drugie nie wiem po co spinacie dupy o: @#xXBlakeyzXx# @DemomanHACK czy @xCrejzi 3 osoby z 7 miliardów całego świata, co oni wam zrobili że zajebali kilka pluginów jest dużo
więcej osób które zrobiły gorszę rzeczy. A i na koniec czy wy nie skończyliście podstawówki czy gimnazjum że nie potraficie wymyślić coś oryginalnego i autorskiego ? :>

6314214060724091148097.jpg

Opublikowano

osobiście nie otwierałbym tego serwera. Sorry, ale ostatnia edycja trwała hmm - no nie długo. Obawiam się, że ta także może nie wypalić. Postaraj się zmieni trochę typ rozgrywki - dodać coś czego nie ma na wielu serwerach. Coś ciekawego, przyciągającego gracza. Ja także mam niemiłe wspomnienia z pewnym z twoim adminów. Dobra obsada i wymyślenie trybu lub jego lekka zmiana (tego co jest teraz).

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

@XawierStudio Popierwsze typie mnie nie znasz a po drugie nie "potpierdzielam kodu xcr ;)" Idz tam lepiej na konto premium swojej siostry ;*.Co do Easta to j*b*** cio** ktora sprzedaje zbugowane pluginy ;c.Jesli jestem gimbusem wbijaj na mojego ts'a i zobaczymy.Zapewne nawet nie masz mikrofonu ojjj biedaczkuu.

oj znam cie znam, co ból dupki że ja coś osiągnełem a ty nie? jesteś żałosny swoją postawą jak i zarozumialstwem. Chcialbym ci również coś wyjaśnic moja siostra nie gra w żadnego Minecrafta : - ) Konto premium dostałem od jednego typa. Z skąd możesz wiedzieć że nie mam mikrofonu? przynajmniej nie robie z siebie głupiego na forum tak jak ty i twoja ekipa.  

46666563284284139308.jpg

Kamyk: dzięki za darmowego killa, jestes izi.

Opublikowano

@DemomanHACK Kolejny random sie wypowiada.Nic nie biore z twoich gimbusowych pluginow twoj komentarz w tym temacie jest zbedny idz ogarnij swoj serwer co gra po 10 typa ;x.I WhitePersonality (Ktory ma 13 lat i ma ortografie na poziomie 0 ;x.)

Na udostępnianiu ekranu widziałem config z tirexa pluginu tak więc nie ściemniaj że sami pisaliście ;_;

PS. zobaczymy ile osób u was będzie grało ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

Mam pytanko o co wy macie bol dupy?

o to czy wzieli pluginy od kogos? O k***a straszna... ze nie sa autorskie? O japierdole straszne... polowa servery ma nie autorskie pl tylko z bukkit.org...

Byla mowa o kopiowaniu tak samo moge powiedziec xcr jako pierwszy mial generstor stone potem skaff czyli skaff to gowno bo kopiuje gg.... lub jak by ktos nazwal east osoba ktora kopiuje bo zrobila stoniarki... ale jako jedyna udostepnila lenia to uzytku...

hmm moze wbije te 30pkt wrescie :p (25 w 2dni rekord)

(Nie moge etydowac posta na telefonie dlatego bedzie double)

@Hak3rPL

A co do tirexa to szkoda mowic mam jego gildie

cala mysql z xcr polowa listenerow tez z xcr...

Pluginy z backdorem...

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

U ciebie też grało te 10 typa. Ja próbuje coś robić i wypierdalam tą administracje co "odpierdala". A wy macie to wszystko w "dupie".

Mam pytanko o co wy macie bol dupy?

o to czy wzieli pluginy od kogos? O k***a straszna... ze nie sa autorskie? O japierdole straszne... polowa servery ma nie autorskie pl tylko z bukkit.org...

Byla mowa o kopiowaniu tak samo moge powiedziec xcr jako pierwszy mial generstor stone potem skaff czyli skaff to gowno bo kopiuje gg.... lub jak by ktos nazwal east osoba ktora kopiuje bo zrobila stoniarki... ale jako jedyna udostepnila lenia to uzytku...

hmm moze wbije te 30pkt wrescie :P (25 w 2dni rekord)

(Nie moge etydowac posta na telefonie dlatego bedzie double)

@Hak3rPL

A co do tirexa to szkoda mowic mam jego gildie

cala mysql z xcr polowa listenerow tez z xcr...

Pluginy z backdorem..

Wiesz czemu mam ból dupy ?

Sam większość kodu z mojego plg używa, a graczom gada, że są autorskie pluginy... 

Chłopie to, że mam pokiopowaną baze danych z jakiegoś pluginu xcr to nie znaczy, że wszędzie musze mieć kod z xcr. Mam nazwane tak listenery, bo przeglądałem kod ich pluginów i chciałem wtedy ogarnąć co to są obiekty i etc. Trochę się z nich nauczyłem. Troche mi to dało. Próbowałem napisać tą klase od bazy danych, ale bez rezultatów. 

"Pluginy z backdorem.." Na to mi szkoda słów, bo jeżeli nie jesteś w temacie to sie na dany temat nie wypowiadaj.

Opublikowano

Xblake cos tam - obrazajac mnie pokazujesz tylko swoj poziom ktory jest na zaskakująco niskim poziomie. Czemu twierdzisz ze sa zbugowane? Zreszta - to co sprzedaje i w jaki sposob to sprzedaje to moja sprawa i nie masz prawa aby do tego wciskac swoj wscipski nos ;)

W ogole - smieszny jestes, mowisz ze nie jestes gimbusem i sygnujesz to wejsiem na ts i rozmowa z toba - dojrzaly glos nie robi odrazu z ciebie osoby dojrzalej :) Obstawiam ze youhard to bedzie znow jedna wielka konfabulacja, zebranie pieniedzy z vipow etc i jazda do domciu lub na dzielnie do kolegów gimbuskow.

Xblake cos tam - naprawde radze ci ogarnąć pipke - zachowujesz sie jak typowy gowniarz, ktory nie przyjmuje zadnych slow krytyki, to takie dojrzale. Zreszta xcrejzi lepszy nie jest ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@demom cos tam

a c**j mnie obchodzi ze nie umiales napisac mysql.. to sie kur naucz bo jak pisales "nie skopiowalem tylko porzyczylem" TO JEST K***A TO SAMO

nie chodzi mi tu o jakies relacje z youhardem tylko o to ze podpierdalasz kod z innego pluginu dopiszesz swoje i po 100zl sprzedajesz.........

zrob jak east.... sam napisal i sprzedaje swoja prace

a ty kurwa polowe zajebales polowe napisales i bierzesz kase za kogos robote...

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@demom cos tam

a c**j mnie obchodzi ze nie umiales napisac mysql.. to sie kur naucz bo jak pisales "nie skopiowalem tylko porzyczylem" TO JEST K***A TO SAMO

nie chodzi mi tu o jakies relacje z youhardem tylko o to ze podpierdalasz kod z innego pluginu dopiszesz swoje i po 100zl sprzedajesz.........

zrob jak east.... sam napisal i sprzedaje swoja prace

a ty k***a polowe zajebales polowe napisales i bierzesz kase za kogos robote...

Po co się (za przeproszeniem) wpierdalasz. Jak YouHard postąpiło tak samo jak ja i ciągnie za to pieniądze (może coś jeszcze). 

(za przeproszeniem) podpierdolili mi kod i jeszcze na tym zarabiają. To tak samo to co ty o mnie napisałeś... 

@P.S

Może ty wgl nie powinieneś prowadzić serwerów ? 

Bo jesteś zbyt pobudzony, coś cie denerwuje ?

Może byś napisał jakieś wytłumaczenie, a nie od razu grozisz mi na moim tsie ? 

Tu macie dowód: 
http://scr.hu/0bx2/jehm3
Opublikowano

Panowie bez nerwów -.-

warna dla każdego:?

jesli chodzi o temat to ja bym nic nie dodawal

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Na udostępnianiu ekranu widziałem config z tirexa pluginu tak więc nie ściemniaj że sami pisaliście ;_;

PS. zobaczymy ile osób u was będzie grało ;)

Na pewno nasz server nie będzie tak badziewny jak twój gdzie gra po 10 osób.

Po co się (za przeproszeniem) wpierdalasz. Jak YouHard postąpiło tak samo jak ja i ciągnie za to pieniądze (może coś jeszcze). 

(za przeproszeniem) podpierdolili mi kod i jeszcze na tym zarabiają. To tak samo to co ty o mnie napisałeś... 

@P.S

Może ty wgl nie powinieneś prowadzić serwerów ? 

Bo jesteś zbyt pobudzony, coś cie denerwuje ?

Może byś napisał jakieś wytłumaczenie, a nie od razu grozisz mi na moim tsie ? 

Tu macie dowód: 
http://scr.hu/0bx2/jehm3

Symonie.K, nie spinaj się i opuść ten temat pokazujesz swój poziom inteligencji. Idź tam lepiej ogarniaj LC, gdzie gra 20 osób, hejty nic nie zdziałają. Jesteśmy na to przygotowani i śmiejemy się z każdego kolejnego hejtu. Czy więcej hejtów tym większa sława.

Opublikowano

Na pewno nasz server nie będzie tak badziewny jak twój gdzie gra po 10 osób.

Symonie.K, nie spinaj się i opuść ten temat pokazujesz swój poziom inteligencji. Idź tam lepiej ogarniaj LC, gdzie gra 20 osób, hejty nic nie zdziałają. Jesteśmy na to przygotowani i śmiejemy się z każdego kolejnego hejtu. Czy więcej hejtów tym większa sława.

"hejty nic nie zdziałają" najwidzoczniej działają. Tak, że blakeyz wbił mi na tsa i zaczął mi grozić ddosami i czymś jeszcze.

Opublikowano

@Demo cos tam a powiedz mi jak oni "ci podjebali kod"hmm jesli nie byl udostepniany publicznie czyzbys uzyk jakiegos ich plugina z bsckdorem? Jestem ciekaw i czekam na odp.

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@dekros123 - uważam, że posiadanie backdoora z pluginie to jest w pewnym sensie zabezpieczenie... Przed takimi jak tutaj... 

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Ja bym zostawił jak było , naprawił bugi i zrobił jakieś reklamy lepsze bo na tej "1 edycji' grało się nawet fajnie pomimo bugów :) / Kajmes

EasySV <3

Opublikowano

Nie możliwe bo to jest twój pseudo programista...

Toolsy od xcr,

AntyFavoring - xMruczek...

@topic

Tego serwera nawet bym nie odpalał, skoro sami nie wiecie co jest dobre dla graczy i co może przyciągnąć ich uwage..

Lol, przecież taki antyfavoring napisać to kilka minut dla każdego kto posiada google. Po co wypominasz tak proste pluginy? Moze nie dlugo zaczniemy wbijać w ludzi o to że mają komende /vip która jest w jakimś skripcie pewnie bo zaraz mi ktoś napisze że w skipcie lepiej i wgl... Pomysł na serwer NAWET macie, ale hardcore sie już przejadły.

Kolega dobrze napisał jeden gdzieś w temacie.

Mniej nowości = tłumy.

Wiecej normalnosci = tłumy x2

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

@xXBlakeyzXx 

No dobra w takim razie nazwa, YouHard totalnie zmyla z tropu. Tak czy siak, starajcie się wrócić do starego dobrego MC, który ma wielu fanów ;)

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...