Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co byś zmienił, wprowadził ? (Server YouHard)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@trupioplady jakie zapezpieczenie poprostu robi sie to po to zeby zajebac inne pliki...

Backdoor który daje opa, a ty wbijasz w niego że pliki takie coś kradnie xD

Co do tematu, to najważniejsze:

- Musicie wszystko przetestować, tak by nic Was nie zdziwiło na starcie.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

nic bym nie zmienial serwer syf jakich malo :) nic sie nie trzyma kupy :>

Opublikowano

Prace nad serverem sa wstrzymane do czasu mojego powrotu. Leze w szpitalu i nie mam jak sie zajac serverem (blakezy sam nic nie zrobi xD). Jezeli do konca tego miesiaca wroce, to startujemu zaraz na poczatku sierpnia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@bekir1231 Na serwerze byl przepisany plugin tirexa od zera.Byl tak jak napisalem teraz mamy zupelnie nowy nie wierzysz?Pisz pw podam ci skype i pokaze.Nic wlasnego ? Kolego chyba nie widziales nowosci na serwerze ktore sa udostpenione na fanpage.Powiesz mi w jakims sensie na hajs ? Jak nawet serwer jeszcze nie wystartowal ? Smiech na sali jakis noname pisze glupie komentarze i przy okazji odkopuje nam temat ehhh ci idioci na mpc ;).Przykro mi ze miales trudne dziecinstwo w domu ale jest takie cos jak psycholog.

Opublikowano

@bekir1231 Na serwerze byl przepisany plugin tirexa od zera.Byl tak jak napisalem teraz mamy zupelnie nowy nie wierzysz?Pisz pw podam ci skype i pokaze.Nic wlasnego ? Kolego chyba nie widziales nowosci na serwerze ktore sa udostpenione na fanpage.Powiesz mi w jakims sensie na hajs ? Jak nawet serwer jeszcze nie wystartowal ? Smiech na sali jakis noname pisze glupie komentarze i przy okazji odkopuje nam temat ehhh ci idioci na mpc ;).Przykro mi ze miales trudne dziecinstwo w domu ale jest takie cos jak psycholog.

To czemu mi na skype pisałeś że plugin to Otka :) Nie wystartował ale pokazywałeś wielkie gówno które niczym się nie różni od tych serwerów co robią 10-12 letnie osoby. ;) Idiotą to ty jesteś bo nawet nie przeszedłeś mutacji i masz głos jak dziewczynka która przechodzi mutacje :) . Ty do wszystkich tak z tym " psychologiem " ? :) Bo do otekplay też pisałeś to samo ;]

Opublikowano

@bekir1231 Jesli chodzi do Otka pislaem ze ma glos jak 13 lat jednak jak z nim dluzej pogadalem to jest spoko :).Nawet dzisiaj nam pomogl z jednym pluginem.Tyle na ten temat jesli chodzi o YouHarda to jest juz prezentacja na "publikacje serwerow" :)

Opublikowano

Siemano!

@Temat

Ja tam nic bym nie zmieniał i tak będzie "gówienko" :D

Mało jest serwerów, które są dobre, a ten z kradzionymi pluginami jest wręcz do kitu!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Tirex, ty sie w tym poście nie udzielaj :)

jak będziesz miał 15 lat to możesz napisać :D

ehh, jaki TiREX. Napisz coś mądrzejszego czy uj wie co... Ale ja się chyba tutaj nie udzielałem...

Opublikowano

ehh, jaki TiREX. Napisz coś mądrzejszego czy uj wie co... Ale ja się chyba tutaj nie udzielałem...

Czlowieku ty nie jestes tirex ogarnij sie idioto

tirex to @DemomanHACK a nie idiota naprawde

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...