Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co byś zmienił, wprowadził ? (Server YouHard)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<=

<= Hajs się nie zgadza!

<=

Witam, chciałbym dzisiaj wam zaprezentować nowy tab oraz nową listę pluginów servera YouHard.

xxx

2369114059804061153222.png

Pytanie kierujemy do was. Co byście zmienili w pluginach, dodali na server. Nasuwajcie ciekawe pomysły a postaramy się je zrealizować. Bardzo zależy nam na opinii graczy, ponieważ to od nich zależy server. Poprzednia edycja nie wypaliła, było dużo błędów/problemów a na dobranoc posypała nam baza danych MySQL. Chcemy, aby ta edycja okazała się godnie i żeby była ciekawą edycją dla graczy.

Masz pomysł co dodać/zmienić na serverze, pisz śmiało. Każda wypowiedź będzie brana pod uwagę!

PS: Aktualne craftingi na serverze to: Stoniarka, SuperChest(dla vipa(możliwe wycofanie)), Pokeball.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardziej mi tu śmierdzi reklamą serwera, niż pytaniem "Co dodać do serwera"

Szczerze, jeżeli miałbym robić reklamę to zrobiłbym w dziale "Minecraft - Publikacja Serverów". Czy najzwyklejsze prośby o propozycję są dla ciebie reklamą ?

Jak zmienisz Administratora chodzi mi o xxBlakeyzxx to bedzie GIT :D

Wiem, wiem dużo osób go nie lubi ale jest to niemożliwe xD.

Opublikowano

A na jego grzyba kolejny hardcore? Kuwa, ide na skafa mam to samo ide na skyena mam to samo ide na xcrafters mam prawie to samo (bany) ide na mchc mam to samo ide na jakiś inny ujowy serwer hardcore.. a po ss z pluginami widze to samo co na innych serwerach -.-.

Opublikowano

Szczerze, jeżeli miałbym robić reklamę to zrobiłbym w dziale "Minecraft - Publikacja Serverów". Czy najzwyklejsze prośby o propozycję są dla ciebie reklamą ?

Wiem, wiem dużo osób go nie lubi ale jest to niemożliwe xD.

Nie możliwe bo to jest twój pseudo programista...

Toolsy od xcr,

AntyFavoring - xMruczek...

@topic

Tego serwera nawet bym nie odpalał, skoro sami nie wiecie co jest dobre dla graczy i co może przyciągnąć ich uwage..

Opublikowano

Wypierdolilbym administracje bo to banda dzieciakow, którzy pisza lamana angielszczyzna. Hajs z vipow zebrac, serwer zamknac. Echh - te gimbo serwerki :3

Ps. Wypierdzielac z hardcorem! :3

Opublikowano

Ja bym zrobil takie DUZE CIASTKO ale naserii takie jebutne ciastko; p

a tak na serio tansze gildie tzn vip ma polowe tanien i zamiast tych 9 itemow to z 5-6

@GwArDzIsTa

z tym blejkezem czemu nie:p

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

wywal blakeyza z administracji - będą tłumy

nie kłam o pluginach - tłumy x2

standardowy serwer - tlumyyyyyyyyyyyyyyy

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Wypierdolilbym administracje bo to banda dzieciakow, którzy pisza lamana angielszczyzna. Hajs z vipow zebrac, serwer zamknac. Echh - te gimbo serwerki :3

Ps. Wypierdzielac z hardcorem! :3

Idź tam lepiej zaj*bisty (pseudo)  programisto pisz swoje zj*bane pluginy. Ci którzy od ciebie coś kupują są po prostu idio*ami. Twój server "Cube4u" nawet nie wystartował a już upadł. Co do hajsu z vipów to było to 20zł, myślisz, że kręci mnie robienie ludzi w ch*ja i uciekanie z kasą jak pewna osoba ava. Nie sądzę, server musieliśmy zamknąć, ponieważ nie było sensu dalej to ciągnąć. Zbugowana baza danych, zbugowane pluginy. To tyle z mojej strony.

PS: Ja nic o żadnym hardcorze nie wspomniałem. Nie wiem skąd przyszło wam to do głowy.

A na jego grzyba kolejny hardcore? Kuwa, ide na skafa mam to samo ide na skyena mam to samo ide na xcrafters mam prawie to samo (bany) ide na mchc mam to samo ide na jakiś inny ujowy serwer hardcore.. a po ss z pluginami widze to samo co na innych serwerach -.-.

Nie było mowy o żadnym zaj*banym hardcorze ...

Nie możliwe bo to jest twój pseudo programista...

Toolsy od xcr,

AntyFavoring - xMruczek...

@topic

Tego serwera nawet bym nie odpalał, skoro sami nie wiecie co jest dobre dla graczy i co może przyciągnąć ich uwage..

To nie jest żaden mój programista. Bo prawie wszystkim muszę zajmować się sam. To nie są żadne "xcrTools", chcesz zobaczyć kod ? (zapraszam na ts'a). A to, że zależy nam na opiniach graczy to już nasza sprawa. Bo nie mam zamiaru robić coś co będzie złe dla graczy.

do dupy serwer

Zrób lepszy, czekam. 

wywal blakeyza z administracji - będą tłumy

nie kłam o pluginach - tłumy x2

standardowy serwer - tlumyyyyyyyyyyyyyyy

Chciałbym ale to drugi "właściciel". Co do pluginów nie ma tu żadnego kłamstwa, chcesz widzieć kod zapraszam na ts'a.

Opublikowano

YouHard, to serwer survival? Nawet nie znacie angielskiego -.-, lub wasz poziom intelektualny osiąga poziom pierwszy z stu :D.

Opublikowano

Chciałbym ale to drugi "właściciel". Co do pluginów nie ma tu żadnego kłamstwa, chcesz widzieć kod zapraszam na ts'a.

to nie rób z nim serwera, proste? trudne, lel

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

YouHard, to serwer survival? Nawet nie znacie angielskiego -.-, lub wasz poziom intelektualny osiąga poziom pierwszy z stu :D.

Nie miało być tłumaczone na polski. Po prostu mi się ta nazwa spodobała i wykupiłem taką domenę.

fajne zmienione nazwy w plugin.yml

Oj, Hak3r, powiadasz zmienione nazwy. Zapraszam na ts'a udostępnię ci plugin.yml all pluginów (skype podaje na ts)

PS: Na pewno nie robię tak jak ty IXHC (autorskie pluginy) [gildie gwardzisty].

to nie rób z nim serwera, proste? trudne, lel

To nie tak działa. Gdyby nie on nie miał bym tych maszyn, które aktualnie posiadam.

Opublikowano

Idź tam lepiej zaj*bisty (pseudo)  programisto pisz swoje zj*bane pluginy. Ci którzy od ciebie coś kupują są po prostu idio*ami. Twój server "Cube4u" nawet nie wystartował a już upadł. Co do hajsu z vipów to było to 20zł, myślisz, że kręci mnie robienie ludzi w ch*ja i uciekanie z kasą jak pewna osoba ava. Nie sądzę, server musieliśmy zamknąć, ponieważ nie było sensu dalej to ciągnąć. Zbugowana baza danych, zbugowane pluginy. To tyle z mojej strony.

PS: Ja nic o żadnym hardcorze nie wspomniałem. Nie wiem skąd przyszło wam to do głowy.

Nie było mowy o żadnym zaj*banym hardcorze ...

To nie jest żaden mój programista. Bo prawie wszystkim muszę zajmować się sam. To nie są żadne "xcrTools", chcesz zobaczyć kod ? (zapraszam na ts'a). A to, że zależy nam na opiniach graczy to już nasza sprawa. Bo nie mam zamiaru robić coś co będzie złe dla graczy.

Zrób lepszy, czekam. 

Pozwolisz, że spytam - po jaką cholerę wplątujesz w swój ubogi słownik słowa z języka angielskiego? W gimnazjum się czegoś nowego nauczyłeś i szpanujesz? Pozatym - kto powiedział, że C4U upadł ;) Pierdolisz głupty i tyle gimbusku :D Czemu piszesz, że moje pluginy sa zjebane? Są napewno 10x wydajniesz i przejrzyscie napisane od Twoich podpierdzielonych pluguginasków z xcr czy innego syfu :D Chłopce, zastanów się co piszesz albo wyjdz z internetow bo się osmieszasz xD

Ps. Czekam na warna :*

Opublikowano

Zrobił bym serwer typu kupowanie działek koło miast, wioski, itd coś takiego co się nie znudzi a nie ciągle to samo...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Radzę zaczac od siebie, a nie pomawiać moja osobę. Mój projekt działa nieprzerwanie od 7 miesięcy, pomimo Waszych bóli dupy i ataków na serwer. Zazdrośni, ze wyszlo nam cos, polaczki-buraczki? :*

Zacznijcie od administracji, bo to nie pluginy, a ekipa świadczy o serwerze, a to co Wy odwalacie jest smieszne.

Podobnie jak Eastu czekam na warna od jakiegos randoma KidModa. <3

Opublikowano

Radzę zaczac od siebie, a nie pomawiać moja osobę. Mój projekt działa nieprzerwanie od 7 miesięcy, pomimo Waszych bóli dupy i ataków na serwer. Zazdrośni, ze wyszlo nam cos, polaczki-buraczki? :*

Zacznijcie od administracji, bo to nie pluginy, a ekipa świadczy o serwerze, a to co Wy odwalacie jest smieszne.

Podobnie jak Eastu czekam na warna od jakiegos randoma KidModa. <3

Awaterys jak tam w Mielnie?

Opublikowano

Ale dlaczego zakładasz taki temat ? Nie wiem czy wiesz, ale na pewno nikt nie poda ci autorskich pomysłów na serwer -.- Jak już mogą ci podać pomysły takie jak : "dodaj gildię ","ranking pvp","sms shop", itd itp, a więc nie wiem co za sens zakładać takie tematy -.- Jeżeli administrator serwera nie ma pomysłu na Serwer to niech go nie robi -.-<3

Uczę się pisać pluginy, chcesz jakiś? Pisz śmiało na PW, a na pewno odpowiem :P.

Opublikowano

o boziu kolejny serwer survival + gildie, staje się to nudne gdy coraz więcej ludzie robią ich o wiele więcej. Co najlepsze że xxBlakeyzxx podpierdala kod xcr a East sam wszystko pisze i posiada doświadczenie   <3

Tak samo jak inni piszą polecam najpierw zmiane Administracji i waszych SUPER PRO ZAJEBISTYCH pomysłow :3

Opublikowano

@XawierStudio Popierwsze typie mnie nie znasz a po drugie nie "potpierdzielam kodu xcr ;)" Idz tam lepiej na konto premium swojej siostry ;*.Co do Easta to j*b*** cio** ktora sprzedaje zbugowane pluginy ;c.Jesli jestem gimbusem wbijaj na mojego ts'a i zobaczymy.Zapewne nawet nie masz mikrofonu ojjj biedaczkuu.

Opublikowano

@XawierStudio Popierwsze typie mnie nie znasz a po drugie nie "potpierdzielam kodu xcr ;)" Idz tam lepiej na konto premium swojej siostry ;*.Co do Easta to j*b*** cio** ktora sprzedaje zbugowane pluginy ;c.Jesli jestem gimbusem wbijaj na mojego ts'a i zobaczymy.Zapewne nawet nie masz mikrofonu ojjj biedaczkuu.

Nie podpierdzielasz kodu z xcr tylko z mojego pluginu. Ewentualnie skopiowałeś cały plugin i coś pozmieniałeś... Ty sie znasz na javie tak samo jak ja na tańcu... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...