Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której idziecie spać w wakacje, a o której wstajecie?

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idę spać wtedy kiedy mi się chce a nie o określonej godzinie. Wstaje kiedy się obudzę, najczęściej wtedy kiedy zapieje kogut.

Opublikowano

Jak zawsze chodzę spać koło północy/pierwszej/drugiej, a wstaję o szóstej/siódmej, wakacje nie są wyjątkiem. Przecież ktoś musi pracować. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja staram się mieć minimum 8 godzin snu, w roku szkolnym mi nie wychodzi, ale te 7 też jest ok

XrgAYyk.png

Opublikowano

Każdy piszę, że idzie spać o 3-4, a tak naprawdę idziecie spać po dobranocce i nie ściemniajcie, że jest inaczej. Ja chodzę spać po wiadomościach, rodzice mi pozwolili pod warunkiem, że będę się dobrze uczył. 

you make my day

---

2/3 - 9/9,30

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Zazwyczaj idę spać 24-1 i tak śpię do 10-11, jednak są też dni, że posiedzę dłużej do 2-3 i wstaję tak samo.

Ogólnie wolę iść spać o tej pierwszej, niż siedzieć do drugiej, trzeciej, bo potem wyglądam i czuję się jak chodzące zombie xD

Opublikowano

Zazwyczaj idę spać 24-1 i tak śpię do 10-11, jednak są też dni, że posiedzę dłużej do 2-3 i wstaję tak samo.

Ogólnie wolę iść spać o tej pierwszej, niż siedzieć do drugiej, trzeciej, bo potem wyglądam i czuję się jak chodzące zombie xD

czemu jak zombie? Jak się idzie spać o np. 4 wystarczy dłużej pospać. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ja to chodzę o 2/3 natomiast wstaje po 9 albo 11.

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

czemu jak zombie? Jak się idzie spać o np. 4 wystarczy dłużej pospać. 

Nie potrafię tak ;p Jak idę spać o tej czwartej to budzę się około dwunastej i dalej mi to nie starcza xD

Opublikowano

spać 1-2 , wstawanie przed 6 , spie w niedzielę czasem w pracy  ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...