Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której idziecie spać w wakacje, a o której wstajecie?

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zazwyczaj idę spać pomiędzy 1 a 2:30, budzę się w godz. 9-11, przy czym raz na tydz. lub 2 zdarza mi się nie spać, ale dzięki temu znowu można miło nadrabiać nieprzespany czas przez parę kolejnych dni :D

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem zmuszony pójść spać najpóźniej o drugiej, bo muszę wstać o dziewiątej żeby wyprowadzić psa :(

WaldzioxD.png

Opublikowano

Zazwyczaj idę spać o 21, bo jak pójdę później to mnie mama biję za to że nie jestem posłuszny. Raz poszedłem spać o 21:01, mama przyszła z kablem od monitora i mam ślady na plecach aż do dziś. Więc idę spać od 21, do 6:00 bo mój tata był w wojsku i wprowadził rygor. Rano od razu gdy wstanę, muszę umyć ubikację swoimi włosami, później zrobić 50 pompek/brzuszków/przysiadów. Następnie muszę iść upolować jakieś jedzenie (przeważnie gołąb/szczur) a następnie je upiec. Resztę dnia spędzam na medytacji po katuszach które przeżywam.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Chodzę po 4-5 = wstaję o 14-15 ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Chodzę po 4-5 = wstaję o 14-15 ;)

K***a jak? 

Zeby chodzić pierw musisz wstać, a skoro po chodzeniu wstajesz to znaczy, ze chodzisz na lezaco.

Ehh, dzisiejsi nastolatkowie..

@top Zasypiam roznie miedzy 23, a 7 rano.

Spie 8 godzin .

Ale co Was to obchodzi?

Opublikowano

zasypiam o 22 a budzę się o 6 (praca ;/ do 16/18 8S)

co do tej medytacji, to w końcu na czym to polega bo mam zamiar zacząć ćwiczyć ? :D @Eieo

Opublikowano

Zasypiam (czasami w ogóle nie śpię) około 3-4 rano, a wstaję o 12, 13.

Pół wakacji prześpię. :P

Opublikowano

chodze spac gdzie o 2,3 rano a wstaje o 14 -.- bede probowal troche wczesniej wstawac bo nie chce przespac pol wakacji jak rok temu gdzie wstawalem o 16,17.. :D

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Każdy piszę, że idzie spać o 3-4, a tak naprawdę idziecie spać po dobranocce i nie ściemniajcie, że jest inaczej. Ja chodzę spać po wiadomościach, rodzice mi pozwolili pod warunkiem, że będę się dobrze uczył. 

hahahahahhaahhahhahhahahhahahhhahahahhahhahahhahahahhahahhahahhahahhahahahhahahahhahhhahhahhahahhahahah K***A NIE MOGE XDDD

@top: ide spac okolo 2/3 i wstaje 10/11 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...