Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi k***a nadal to gowno

Error! Acrylic needs to be downloadedarrow-10x10.png and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here.
If the link takes you to the real server, then something is not right. Try checking your DNS server settings again. Check your firewalls and proxy servers, etc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@itq5

To że się pokłóciliśmy, bo mamy inne poglądy na tą sprawę, nie znaczy że masz ją wytaczać tutaj, na forum.

A Marcol, mój brat nie zawsze jest pierwszy, nasza ekipa pomaga sobie nawzajem, nie ma tak że ktoś robi za drugą osobę..

Więc na przyszłość nie mów nic jak nie wiesz na 100% czy masz dobre informacje.

Co do enforca to działa.. Wystarczy użyć mózgu lub mieć golda na Wietnamskim Forum, pozdrawiam.

i dlatego nie wymienilem cię z ksywy misiu w poście tylko ogólnikowo sobie napisałem ;) a teraz sam się przypucowałeś ;x

Opublikowano

@itq5

To że się pokłóciliśmy, bo mamy inne poglądy na tą sprawę, nie znaczy że masz ją wytaczać tutaj, na forum.

A Marcol, mój brat nie zawsze jest pierwszy, nasza ekipa pomaga sobie nawzajem, nie ma tak że ktoś robi za drugą osobę..

Więc na przyszłość nie mów nic jak nie wiesz na 100% czy masz dobre informacje.

Co do enforca to działa.. Wystarczy użyć mózgu lub mieć golda na Wietnamskim Forum, pozdrawiam.

<3:D dawaj golda fagasie :D

rbd2t1.png

Opublikowano

a mi k***a nadal to gowno

Error! Acrylic needs to be downloaded968701405588551225881.png and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here.

If the link takes you to the real server, then something is not right. Try checking your DNS server settings again. Check your firewalls and proxy servers, etc.

3772514055152451207083.jpg

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Zarzuciłby ktoś spudgy.reg, bo base64 mi nie działa ( klikam, pojawia się to okienko w cmd i po sekundzie znika, aktualizowalem jave 5min temu ).

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano
x64

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BoL]

"user"="Y2JraXhv"

"pass"="ZTEwYWRjMzk0OWJhNTlhYmJlNTZlMDU3ZjIwZjg4M2U="

x86

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BoL]

"user"="Y2JraXhv"

"pass"="ZTEwYWRjMzk0OWJhNTlhYmJlNTZlMDU3ZjIwZjg4M2U="

Opublikowano

i po chuja się tak ciesze jak żaden skrypt mi nie działa. 

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

@Marcoly zrobił nam działającego i działa :D

Brachol jest na plaży teraz lel.

Tak jak wyzej napisałem czekajcie na wyciek 2 dni, ja p******e, tyle. (pozdro dla kumatych)

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...