Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niestety nie moja ekipa ;) ostatni którego stamtąd miałem na friend listach itd został usunięty bo wkurwiał ucho a raczej oko... nieważne polecam szukać u nich bo zawsze są pierwsi... a raczej marcoly bo cała reszta jedzie na jego wiedzy i ogarze w tym temacie.

Ja tam sie z nimi kontaktuje czesto, mnie nie wkurwiaja xD

bardziej chodzi o przekierowanie auth systemu na localhosta. :)

jeśli nie przekierujemy dns to nasz enforce będzie łączył się z studio bola więc nici z ominięcia autha

Tylko, ze Auth System nie dziala, chyba, ze chodzi o oryginalny Auth System.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego ludzie wgl go słuchają? Wejdzcie na forum enforca i k***a użyjcie tłumacza .... Paczka z enforcem zawiera nowy program zamiast acrylica do chuja pana więc nie słuchajcie tych bobów bo to zwykle trole że im działa, chyba że już kupili w co wątpię bo ktoś by się podzielił więc prędzej czy później będzie to dostępne.

Opublikowano

Dlaczego ludzie wgl go słuchają? Wejdzcie na forum enforca i k***a użyjcie tłumacza .... Paczka z enforcem zawiera nowy program zamiast acrylica do chuja pana więc nie słuchajcie tych bobów bo to zwykle trole że im działa, chyba że już kupili w co wątpię bo ktoś by się podzielił więc prędzej czy później będzie to dostępne.

Mógł bys podesłać tą strone z orginalym enforce na pw?Szukałem jej ale nie znalazłem.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

nie wiem co konktetnie masz na myśli pod pojęciem "orginalny". chodzi mi i auth który łączy się z bol.dll

tak teraz jeszcze na coś wpadłem xD. jakby to wypaliło to kurde. ale przetestuje za 2godzinki

rbd2t1.png

Opublikowano

Ja tam sie z nimi kontaktuje czesto, mnie nie wkurwiaja xD

Tylko, ze Auth System nie dziala, chyba, ze chodzi o oryginalny Auth System.

a mnie wkurwiało jak naczelny bolowiec starął mi sie wyjaśnić że wkurwia go gadanie ze cassio/syndra to bol tłumacząc że wiele osób to mainuje... dziwne bo k***a nie spotkałem żadnej. i co jak co ale jak już gram na tym bolu czego sie nie wypieram, to nie chciałbym żeby w mojej historii były same cassio/syndry bo nawet grając bez explolitów to jest co najmniej dziwne. i o tyle o ile może mnie jebac opinia ludzi grających rankedy to jednak bardziej chodzi mi o podejrzenia ludzi z friendlisty... nieważne poprostu nie mogłem słuchać że bolowiec mówi bolowcowi o tym że ktoś tam mainuje sobie cassio/syndre i podejrzenia są z dupy. byłyby z dupy gdyby nie community które wie że tym najłatwiej się wybić na bolu. to jakby ćpun ćpunowi mówił że nie ćpa...  nieważne bo robi się offtopic i zaraz dostne z moim szcześciem warna hahaah

Opublikowano

Udowodnij

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Jak coś ja jedyny to zrobiłem że działa. Notheman pisze wam głupoty.

1.wiem że on gada głupoty

2. Wiem że ty gadasz teraz jeszcze bardziej z dupy

3.nie dostaniesz lajków ahaha ile tu ggimbusów

Opublikowano

a mnie wkurwiało jak naczelny bolowiec starął mi sie wyjaśnić że wkurwia go gadanie ze cassio/syndra to bol tłumacząc że wiele osób to mainuje... dziwne bo k***a nie spotkałem żadnej. i co jak co ale jak już gram na tym bolu czego sie nie wypieram, to nie chciałbym żeby w mojej historii były same cassio/syndry bo nawet grając bez explolitów to jest co najmniej dziwne. i o tyle o ile może mnie jebac opinia ludzi grających rankedy to jednak bardziej chodzi mi o podejrzenia ludzi z friendlisty... nieważne poprostu nie mogłem słuchać że bolowiec mówi bolowcowi o tym że ktoś tam mainuje sobie cassio/syndre i podejrzenia są z dupy. byłyby z dupy gdyby nie community które wie że tym najłatwiej się wybić na bolu. to jakby ćpun ćpunowi mówił że nie ćpa...  nieważne bo robi się offtopic i zaraz dostne z moim szcześciem warna hahaah

Na bolu sie ciezko wybic, przynajmniej w mojej opinii, lepiej grac na Brain.lua.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Na bolu sie ciezko wybic, przynajmniej w mojej opinii, lepiej grac na Brain.lua.

na brain.lua i bolu ;) fakt, znam paru którzy na vipach crackach enforcach nie wyszli poza silver/gold, mało tego na forum było już wiele tematów że bolowcy szukają ludzi do gry to przeważają w ich gronie silvery/goldy... to fakt brain.lua musi im brakowac, dla mnie momentem było wbicie z silvera platyny1... niestety troche mnie nie było na lolu i spadłem przez nie granie do p3 a obecnie od 2tyg ponad nie gram bo mam wtf 5-15fps ;x nieważne ale tu masz racje że bez brain.lua nie ma co odpalać bola...

Opublikowano

na bolu sie nie wybijesz. tak, z bronze spierdolisz ale gdzie tu mowa o wybiciu? bez paidów diaxa nie wbijesz (chyba ze ryze i syndra).

a co do głupot, hmmm. no dobrze :) nie będę się kłócił, po co mi to. z resztą i tak paidy w większości nie działają więc sam vip po co mi... ;_

rbd2t1.png

Opublikowano

na bolu sie nie wybijesz. tak, z bronze spierdolisz ale gdzie tu mowa o wybiciu? bez paidów diaxa nie wbijesz (chyba ze ryze i syndra).

a co do głupot, hmmm. no dobrze :) nie będę się kłócił, po co mi to. z resztą i tak paidy w większości nie działają więc sam vip po co mi... ;_

ja na samym evadee i rebornie grajac only kayle mid/top/jung się wybijam bez problemu. inna sprawa że poza graniem nią na bolu to był mój main od pierwszej akcji na lcsach gdzie alex ich z one shotował cait jakieś 2lata temu... pluginu do niej używałem też archaicznego bo jakiegoś starego jeszcze pod revamped :x z tego całego nowego shitu nawet nie korzystałem bo kieruje sie zasadą że jak coś mi śmiga i jest elegancko to po co to zmieniać ;)

Opublikowano

Ej ej ej, ale nie o tym tutaj mowa xD 

Pytanie jak ominac AuthSystem lub jak znalezc nowy ^^

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Ty naprawdę myślisz że jeszcze ktoś wierzy w to co piszesz? Jakbyś miał honor i jaja przestałbyś pisać i się pogrążaać. Nawet w Twoich portach nie ma za grosz ścisłości ciągle zmieniasz zdanie i pierdolisz od rzeczy. Pozdro 600bonus BGC pewnie ci pomógł

Opublikowano

Zamist sie klucic poszukac troche :)

Injector + Dllka omijajaca zabezpeiczenie

http://www.speedyshare.com/4ARmm/Enforce-dll-injector.rar

Do tego skan

https://www.virustotal.com/pl/file/f72a8b2e2133b3b6f5c3f47e1bc3e0a0ec072df3b9709c1270262793725d4106/analysis/1405582893/

I po wielkej tajemnicy ;) i oczywiscie koniec pożywienia dla trolla ktory was w konia robil.

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra pierdole ile kosztuje VIP i na ile jest ?

Dawniej Voldemort jk.

Opublikowano

ja nie wiem, proponuje kupić vipa koszta to grosze o ile rzeczywiście ktoś ma brain.lua i sie na tym umie wybijać to jeszcze poboostuje kolegów za skiny/psc i wychodzi ostro na plus jak np ja. aczkolwiek boostuje tylko do golda bo do tego poziomu się wszystko wygrywa samym oberwalkingiem z czegokolwiek i evadee ewentualnie jakiś skrypt pod postać.

Do tego skan

https://www.virustotal.com/pl/file/f72a8b2e2133b3b6f5c3f47e1bc3e0a0ec072df3b9709c1270262793725d4106/analysis/1405582893/

I po wielkej tajemnicy ;) i oczywiscie koniec pożywienia dla trolla ktory was w konia robil.

niech to ktoś odpali na jakiejś wirtualnej maszynce bo ja się trochę boję ;d a i tak wątpie żeby działało ;)

Opublikowano

ja nie wiem, proponuje kupić vipa koszta to grosze o ile rzeczywiście ktoś ma brain.lua i sie na tym umie wybijać to jeszcze poboostuje kolegów za skiny/psc i wychodzi ostro na plus jak np ja. aczkolwiek boostuje tylko do golda bo do tego poziomu się wszystko wygrywa samym oberwalkingiem z czegokolwiek i evadee ewentualnie jakiś skrypt pod postać.

Ja kolegow boostuje za darmo do Golda + grajac glownie Amumu BEZ SKRYPTOW ( OMG CO SIE DZIEJE BEZ SKRYPTOW WTF ) xD

Do tego skan

DR/AutoIt.Gen2 20140717 ClamAV Win.Trojan.11477628 20140717 DrWeb BackDoor.Tordev.8 20140717 ESET-NOD32 a variant of Win32/Injector.Autoit.ABQ 20140717 Jiangmin Trojan/Agent.kfiu 20140717 VIPRE Trojan.Win32.Generic.pak!cobra 20140717 Zoner Trojan.Autoit.NPP

xD

Jakies chujstwo pisane w AutoIt pewnie usuwa pliki systemowe nie pobierac  :ninja:

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

niech to ktoś odpali na jakiejś wirtualnej maszynce bo ja się trochę boję ;d a i tak wątpie żeby działało ;)

Sandboxa sobie pobierz albo sam vm odpal :)

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra p******e ile kosztuje VIP i na ile jest ?

15 zl 10 dni, milego wydawania kasy.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Ja kolegow boostuje za darmo do Golda + grajac glownie Amumu BEZ SKRYPTOW ( OMG CO SIE DZIEJE BEZ SKRYPTOW WTF ) xD

też tak robimy, ale to pod koniec sezonu kiedy ekipa z mojego tsa robi aukcje na boosting. wtedy wiele osób popada w desperacje ze nie ma golda i skina i jest duże zainteresowanie tematem. w ub roku w 4 zrobiliśmy na miesiac przed ponad 200kont za hajs, friendów pykalismy za darmo. oczywiście oonly duo. najgorsze było że po placemnentach spadłem z platyny do golda i trafiłem 2razy osobe którą boostowałem ;x gold try hard. od platyny robi się luźno.

Opublikowano

też tak robimy, ale to pod koniec sezonu kiedy ekipa z mojego tsa robi aukcje na boosting. wtedy wiele osób popada w desperacje ze nie ma golda i skina i jest duże zainteresowanie tematem. w ub roku w 4 zrobiliśmy na miesiac przed ponad 200kont za hajs, friendów pykalismy za darmo. oczywiście oonly duo. najgorsze było że po placemnentach spadłem z platyny do golda i trafiłem 2razy osobe którą boostowałem ;x gold try hard. od platyny robi się luźno.

Gold easy w c**j, w platynie 3/4/5 same boosted k***y.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

15 zl 10 dni, milego wydawania kasy.

Hahha to już wole na free. Zdzierstwo

Dawniej Voldemort jk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...